Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters zakt weg, Woods geeft op en een Chileen is de verrassende leider

Pieters zakt weg, Woods geeft op en een Chileen is de verrassende leider

clock 08:4808 uur 48. Thomas Pieters zakt weg naar plaats 70 na slechte derde ronde. Met een derde ronde van 77 slagen (7 boven par) heeft Thomas Pieters een pak plaatsen moeten inleveren op zaterdag. Zo zag hij op hole 13 de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey kostte. Ook op hole 17 volgde er nog een dubbele bogey.  Met zijn totaalscore van 219 slagen staat hij na drie dagen negen slagen over par. In de tussenstand telt Pieters achttien slagen meer dan de verrassende leider Mito Pereira uit Chili. .Thomas Pieters zakt weg naar plaats 70 na slechte derde rondeMet een derde ronde van 77 slagen (7 boven par) heeft Thomas Pieters een pak plaatsen moeten inleveren op zaterdag. Zo zag hij op hole 13 de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey kostte. Ook op hole 17 volgde er nog een dubbele bogey. Met zijn totaalscore van 219 slagen staat hij na drie dagen negen slagen over par. In de tussenstand telt Pieters achttien slagen meer dan de verrassende leider Mito Pereira uit Chili.clock 08:4508 uur 45.clock 08:4408 uur 44. Tiger Woods stapt uit het toernooi na dramatische derde ronde. Tiger Woods heeft er na de derde ronde de brui aan gegeven. Reden was een dramatische prestatie. Hij had 79 slagen nodig, 9 over par en zijn slechtste ronde ooit op het PGA Championship. .Tiger Woods stapt uit het toernooi na dramatische derde rondeTiger Woods heeft er na de derde ronde de brui aan gegeven. Reden was een dramatische prestatie. Hij had 79 slagen nodig, 9 over par en zijn slechtste ronde ooit op het PGA Championship.clock 08:4308 uur 43.clock22-05-2022 22-05-2022.clock 08:5008 uur 50. Pieters zakt van plaats 16 naar stek 41. Twaalf plaatsen boven Tiger Woods staat Thomas Pieters. Onze landgenoot begint aan het weekend op de Southern Hills golfbaan als gedeeld 41e met een score van +2.  De tweede dag liep minder dan de eerste en zo zakte Pieters heel wat plaatsen. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn kaart schrijven. Zo zag hij op de dertiende hole de bal in het water verdwijnen en kreeg hij tot twee keer toe een bunkerslag voorgeschoteld. Op de holes één tot en met negen lukte hij twee birdies, waartussen hij nog een keer in de fout ging. Met zijn totaalscore van twee over par, telt Pieters elf slagen meer dan Amerikaan Will Zalatoris die alleen aan de leiding staat. Met een slag meer volgt de Chileen Mito Pereira. De Amerikaan Justin Thomas staat op drie met drie slagen meer dan de leider.  De 25-jarige Zalatoris won nog nooit een PGA Tour event, maar werd vorig jaar tweede in de Masters. .Pieters zakt van plaats 16 naar stek 41Twaalf plaatsen boven Tiger Woods staat Thomas Pieters. Onze landgenoot begint aan het weekend op de Southern Hills golfbaan als gedeeld 41e met een score van +2. De tweede dag liep minder dan de eerste en zo zakte Pieters heel wat plaatsen. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn kaart schrijven. Zo zag hij op de dertiende hole de bal in het water verdwijnen en kreeg hij tot twee keer toe een bunkerslag voorgeschoteld.Op de holes één tot en met negen lukte hij twee birdies, waartussen hij nog een keer in de fout ging. Met zijn totaalscore van twee over par, telt Pieters elf slagen meer dan Amerikaan Will Zalatoris die alleen aan de leiding staat. Met een slag meer volgt de Chileen Mito Pereira. De Amerikaan Justin Thomas staat op drie met drie slagen meer dan de leider. De 25-jarige Zalatoris won nog nooit een PGA Tour event, maar werd vorig jaar tweede in de Masters.clock 08:4808 uur 48.clock 08:4708 uur 47. Tiger Woods haalt de cut dan toch. Tiger Woods moest na zijn eerste ronde met 4 slagen boven par nadenken over mogelijk alternatieve weekendplannen, maar daar had hij blijkbaar geen zin in. In de tweede ronde zette hij de situatie zo goed als mogelijk recht. Hij haalde de cut met een tweede ronde van 69 slagen, een onder par.  Na twee rondes staat hij op een gedeelde 53e plaats met drie slagen boven par. .Tiger Woods haalt de cut dan tochTiger Woods moest na zijn eerste ronde met 4 slagen boven par nadenken over mogelijk alternatieve weekendplannen, maar daar had hij blijkbaar geen zin in. In de tweede ronde zette hij de situatie zo goed als mogelijk recht. Hij haalde de cut met een tweede ronde van 69 slagen, een onder par. Na twee rondes staat hij op een gedeelde 53e plaats met drie slagen boven par.clock 08:4608 uur 46. Ik heb een missie en die missie is om hier op een of andere manier te winnen. Tiger Woods.Ik heb een missie en die missie is om hier op een of andere manier te winnen.Tiger Woodsclock 08:4208 uur 42.clock21-05-2022 21-05-2022.clock 07:0607 uur 06. Pieters is 16e na dag 1. Het is altijd wachten op de nacht bij ons om te zien wat het klassement is na een wedstrijddag. Thomas Pieters belandde met zijn knappe openingsronde van 69 slagen (1 onder par) op de 16e plaats. De leiding is in handen van Rory McIlroy, de Noord-Ier won voor het laatst een major in 2014. “Dit is een uitstekend begin”, reageerde de 33-jarige golfer, die in 2012 en 2014 het PGA Championship won.  .Pieters is 16e na dag 1Het is altijd wachten op de nacht bij ons om te zien wat het klassement is na een wedstrijddag. Thomas Pieters belandde met zijn knappe openingsronde van 69 slagen (1 onder par) op de 16e plaats.De leiding is in handen van Rory McIlroy, de Noord-Ier won voor het laatst een major in 2014. “Dit is een uitstekend begin”, reageerde de 33-jarige golfer, die in 2012 en 2014 het PGA Championship won. clock 07:0307 uur 03. Mijn been voelt niet zo goed als ik zou willen. Ik kan er niet echt op afduwen. Het doet pijn om te wandelen en het te plooien. Eigenlijk om te golfen. Tiger Woods (+4, 99e).Mijn been voelt niet zo goed als ik zou willen. Ik kan er niet echt op afduwen. Het doet pijn om te wandelen en het te plooien. Eigenlijk om te golfen.Tiger Woods (+4, 99e)clock 07:0207 uur 02.clock 07:0207 uur 02.clock20-05-2022 20-05-2022.clock 21:3321 uur 33. Sterke start van Thomas Pieters. Thomas Pieters is uitstekend begonnen aan het PGA Championship, de tweede Major van het golfseizoen. Na dag 1 op de Southern Hills Country Club in Tulsa prijkt onze landgenoot op een gedeelde 13e plaats. Pieters had donderdag 69 slagen nodig, eentje minder dan de par van de baan. De Belg sloeg 4 birdies, maar moest ook drie bogey's op zijn scorekaart schrijven. De leiding na de 1e dag is in handen van de Noord-Ier Rory McIlroy, die het prestigieuze toernooi al eens won in 2012 en 2014. McIlroy had met een score van -5 één slag minder nodig dan het Amerikaanse duo Will Zalatoris en Tom Hoge. Publiekslieveling Tiger Woods bleef 4 slagen boven par. De Amerikaan, die toe is aan zijn 2e toernooi na zijn zware auto-ongeluk waarbij hij bijna zijn been verloor, had last van zijn rechterbeen en moest liefst 7 bogey's incasseren. .Sterke start van Thomas PietersThomas Pieters is uitstekend begonnen aan het PGA Championship, de tweede Major van het golfseizoen. Na dag 1 op de Southern Hills Country Club in Tulsa prijkt onze landgenoot op een gedeelde 13e plaats.Pieters had donderdag 69 slagen nodig, eentje minder dan de par van de baan. De Belg sloeg 4 birdies, maar moest ook drie bogey’s op zijn scorekaart schrijven.De leiding na de 1e dag is in handen van de Noord-Ier Rory McIlroy, die het prestigieuze toernooi al eens won in 2012 en 2014. McIlroy had met een score van -5 één slag minder nodig dan het Amerikaanse duo Will Zalatoris en Tom Hoge.Publiekslieveling Tiger Woods bleef 4 slagen boven par. De Amerikaan, die toe is aan zijn 2e toernooi na zijn zware auto-ongeluk waarbij hij bijna zijn been verloor, had last van zijn rechterbeen en moest liefst 7 bogey’s incasseren.clock 21:1421 uur 14. Ik voelde me uitstekend vandaag. Ik ben in vorm, mijn spel is goed. Het was gewoon zaak om het ook uit te voeren. Rory McIlroy.Ik voelde me uitstekend vandaag. Ik ben in vorm, mijn spel is goed. Het was gewoon zaak om het ook uit te voeren.Rory McIlroyclock 20:4920 uur 49.clock 20:36Enkele hoogtepunten van dag 1. 20 uur 36.Enkele hoogtepunten van dag 1clock 17:5517 uur 55.clock 17:1417 uur 14.clock 16:3116 uur 31.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement