Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

BEKIJK: Rode Duivels botsen op uitgekookte Spanjaarden in tweede groepsmatch op EK U17

BEKIJK: Rode Duivels botsen op uitgekookte Spanjaarden in tweede groepsmatch op EK U17

vr 20 mei 2022 17:25 De Belgische U17 zijn afgezakt naar Israël voor het Europees kampioenschap voetbal. Op deze pagina volgen we de prestaties van de jonge Belgen. groep C Servië België 1-1 Turkije Spanje 0-2 Servië Turkije 2-1 Spanje België 2-0 Spanje Servië maa België Turkije maa stand in groep C     M W G V +/- ptn 1. Spanje 2 2 0 0 +4 6 2. Servië 2 1 1 0 +1 4 3. België 2 0 1 0 -2 1 4. Turkije 2 0 0 2 -3 0 De winnaars en de nummers 2 van de 4 groepen stoten door naar de kwartfinales. België op EK U17clock 17:3417 uur 34. Voluit op slotspeeldag tegen Turkije. Als de jonge Duivels nog dromen van de kwartfinales, moeten ze stevig gaan uithalen op de slotspeeldag van de groepsfase. Maandag neemt België het op tegen Turkije, de laatste in groep C. Als de Belgen met duidelijke cijfers winnen en Servië het onderspit delft tegen Spanje, kan het nog voor de Duivels. De opdracht is dus duidelijk: een ruime overwinning boeken tegen de jonge Turken. .Voluit op slotspeeldag tegen TurkijeAls de jonge Duivels nog dromen van de kwartfinales, moeten ze stevig gaan uithalen op de slotspeeldag van de groepsfase.Maandag neemt België het op tegen Turkije, de laatste in groep C. Als de Belgen met duidelijke cijfers winnen en Servië het onderspit delft tegen Spanje, kan het nog voor de Duivels.De opdracht is dus duidelijk: een ruime overwinning boeken tegen de jonge Turken.clock 17:2017 uur 20. Duivels botsen op efficiënte Spanjaarden. Als de 9-voudige Europese kampioen bij de U17 kregen de Rode Duivels een stevige klepper voorgeschoteld met Spanje. De jonge Duivels waren dan ook onder de indruk in de openingsfase. Na een ingestudeerd nummertje kopte Bonar de openingstreffer op de tabellen. België kwam meer in de wedstrijd, maar op slag van rust was Spanje dodelijk efficiënt: 2-0. In de tweede periode zochten de jonge Duivels naar de aansluiting, maar zelfs met een doelman op avontuur konden ze niet scoren. Al werd de poging van de Belgen wel van de lijn gekeerd met de arm. .Duivels botsen op efficiënte SpanjaardenAls de 9-voudige Europese kampioen bij de U17 kregen de Rode Duivels een stevige klepper voorgeschoteld met Spanje. De jonge Duivels waren dan ook onder de indruk in de openingsfase.Na een ingestudeerd nummertje kopte Bonar de openingstreffer op de tabellen. België kwam meer in de wedstrijd, maar op slag van rust was Spanje dodelijk efficiënt: 2-0.In de tweede periode zochten de jonge Duivels naar de aansluiting, maar zelfs met een doelman op avontuur konden ze niet scoren. Al werd de poging van de Belgen wel van de lijn gekeerd met de arm.clock 17:1617 uur 16. Solanilla scoort op slag van rust de 2-0:.Solanilla scoort op slag van rust de 2-0:clock 17:1517 uur 15. Bonar opent de score na ingestudeerd nummer:.Bonar opent de score na ingestudeerd nummer:clock 15:0715 uur 07.clock20-05-2022 20-05-2022.clock 18:2818 uur 28. België begint eraan met een puntje. De Belgische U17-ploeg van bondscoach David Penneman is begonnen aan het EK met een gelijkspel.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement