Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

BEKIJK: Dedryck Boyata op rand van degradatie na knappe en scherpe lob van HSV-speler

BEKIJK: Dedryck Boyata op rand van degradatie na knappe en scherpe lob van HSV-speler

do 19 mei 2022 23:49 Hertha BSC Hamburger SV einde01terugwedstrijd 23/0530' – Geel – Lucas Tousart28' – Geel – Niklas Stark90+1' – Verv. Sonny Kittel door Jan Gyamerah80' – Verv. Ishak Belfodil door Myziane Maolida74' – Verv. Bakery Jatta door Mikkel Kaufmann70' – Verv. Niklas Stark door Linus Gechter70' – Verv. Suat Serdar door Marco Richter58' – Verv. Maximilian Rohr door Josha Vagnoman57' – Doelpunt – Ludovit Reis (0 – 1)49' – Geel – Dedryck BoyataPlay-offs promotie/degradatieheenwedstrijd19-05-2022 20:3057'goalLudovit Reis0 – 1 Het gaat van kwaad naar erger met Hertha Berlijn. In de Bundesliga werd het op de slotspeeldag veroordeeld tot degradatieplay-offs na een zege van Stuttgart. Vanavond verloren Boyata en co de heenwedstrijd tegen Hamburg. En dus lonkt de 2e Bundesliga. Kapitein Dedryck Boyata stond in de basis in de levensbelangrijke barragematch tegen Hamburger SV. Over 2 wedstrijden wordt beslist wie er een plek verdient in de Bundesliga.   De thuisploeg maakte op z’n minst gezegd een valse start.  Met een knappe lob uit een scherpe hoek opende Reis net voor het uur de score voor Hamburg. Boyata kon zijn ploeg niet op sleeptouw nemen.   De 31-jarige Rode Duivel moet in de terugwedstrijd – volgende week maandag – een achterstand goedmaken, wil hij op het hoogste niveau in Duitsland actief blijven. BEKIJK: Knappe lob uit scherpe hoek levert HSV de zege op Gerelateerd: eindeBVB21HER voetbal Duitsland Haaland en Witsel zwaaien Dortmund uit met zege tegen Hertha Berlijn Fase per faseclock 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopenclock 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Hamburger SV, Jan Gyamerah erin, Sonny Kittel eruitwisselsubstitution outSonny Kittelsubstitution inJan GyamerahHamburger SVclock 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Hertha BSC, Myziane Maolida erin, Ishak Belfodil eruitwisselsubstitution outIshak Belfodilsubstitution inMyziane MaolidaHertha BSCclock 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Hamburger SV, Mikkel Kaufmann erin, Bakery Jatta eruitwisselsubstitution outBakery Jattasubstitution inMikkel KaufmannHamburger SVclock 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Hertha BSC, Linus Gechter erin, Niklas Stark eruitwisselsubstitution outNiklas Starksubstitution inLinus GechterHertha BSCclock 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Hertha BSC, Marco Richter erin, Suat Serdar eruitwisselsubstitution outSuat Serdarsubstitution inMarco RichterHertha BSCclock 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Hamburger SV, Josha Vagnoman erin, Maximilian Rohr eruitwisselsubstitution outMaximilian Rohrsubstitution inJosha VagnomanHamburger SVclock 57'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 57 door Ludovit Reis van Hamburger SV. 0, 1.goalHertha BSC Hamburger SV einde01goalLudovit ReisHamburger SVclock 49'Gele kaart voor Dedryck Boyata van Hertha BSC tijdens tweede helft, minuut 49yellow cardDedryck BoyataHertha BSCclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 21:16rust, 21 uur 16. Vervanging bij Hertha BSC, Stevan Jovetic erin, Luca Wollschlager eruitwisselsubstitution outLuca Wollschlagersubstitution inStevan JoveticHertha BSCclock 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopenclock 30'Gele kaart voor Lucas Tousart van Hertha BSC tijdens eerste helft, minuut 30yellow cardLucas TousartHertha BSCclock 28'Gele kaart voor Niklas Stark van Hertha BSC tijdens eerste helft, minuut 28yellow cardNiklas StarkHertha BSCclock 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnenclock Opstelling Hertha BSC. Oliver Christensen, Peter Pekarík, Dedryck Boyata, Marc-Oliver Kempf, Marvin Plattenhardt, Suat Serdar, Niklas Stark, Lucas Tousart, Maximilian Mittelstädt, Luca Wollschlager, Ishak BelfodilOpstelling Hertha BSCOliver Christensen, Peter Pekarík,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement