Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Rangers hopen op eerste Europese beker in 50 jaar: “Willen geschiedenis schrijven”

Rangers hopen op eerste Europese beker in 50 jaar: “Willen geschiedenis schrijven”

wo 18 mei 2022 06:55 Eintracht Frankfurt Rangers 21u00UEFA Europa Leaguefinale18-05-2022 21:00 Vanavond bikkelen Eintracht Frankfurt en Rangers FC in Sevilla om de eerste Europese trofee van de lente: de Europa League. Beide teams – en hun fans – maakten indruk op weg naar de finale, een uitgesproken favoriet is er niet. Volg hier al het nieuws in aanloop naar de finale. Fase per faseclock 07:46vooraf, 07 uur 46.Europa League Ultieme gids voor Europa League-finale vanavond: parcours, smaakmakers en livestreamclock 07:45clock 07:09vooraf, 07 uur 09. Frankfurt-coach looft fans, die met tienduizenden afzakken. Zowel Frankfurt, als Rangers hebben enthousiaste fans. “Ze zijn ongelooflijk”, looft coach Oliver Glasner. “Alle reizen die ze maken, de manier waarop ze ons vooruitstuwen, dat is niet in cijfers uit te drukken. Het helpt om te winnen.” Volgens Frankfurt reizen 50.000 Duitse fans af naar Sevilla en zijn er zelfs extra vluchten ingelegd, terwijl elke ploeg nochtans maar 10.000 kaartjes kon krijgen. Ook in het stadion in Frankfurt wordt de match getoond, daarvoor gingen ook al 50.000 tickets de deur uit. Glasner: “iedereen spreekt over de finale, ook in de supermarkt. Het wordt een gigantische wedstrijd. We zijn geconcentreerd, maar sereen. We zullen met enthousiasme spelen.” .Frankfurt-coach looft fans, die met tienduizenden afzakkenZowel Frankfurt, als Rangers hebben enthousiaste fans. “Ze zijn ongelooflijk”, looft coach Oliver Glasner. “Alle reizen die ze maken, de manier waarop ze ons vooruitstuwen, dat is niet in cijfers uit te drukken. Het helpt om te winnen.”Volgens Frankfurt reizen 50.000 Duitse fans af naar Sevilla en zijn er zelfs extra vluchten ingelegd, terwijl elke ploeg nochtans maar 10.000 kaartjes kon krijgen. Ook in het stadion in Frankfurt wordt de match getoond, daarvoor gingen ook al 50.000 tickets de deur uit.Glasner: “iedereen spreekt over de finale, ook in de supermarkt. Het wordt een gigantische wedstrijd. We zijn geconcentreerd, maar sereen. We zullen met enthousiasme spelen.”clock 07:08vooraf, 07 uur 08. Ik hou van Spanje en ga er binnen een maand ook op vakantie. We hebben hier een goed gevoel. De terreinen zijn onberispelijk en de stadions ongelooflijk. Alles is hier perfect voor ons. Coach Oliver Glasner van Frankfurt, dat dit seizoen al Real Betis en Barcelona wipte.Ik hou van Spanje en ga er binnen een maand ook op vakantie. We hebben hier een goed gevoel. De terreinen zijn onberispelijk en de stadions ongelooflijk. Alles is hier perfect voor ons.Coach Oliver Glasner van Frankfurt, dat dit seizoen al Real Betis en Barcelona wipteclock18-05-2022 18-05-2022.clock 21:29vooraf, 21 uur 29. Rangers mét Roofe (ex-RSCA) en Ramsey. Rangers zal woensdag opnieuw kunnen beschikken over de Jamaicaan Kemar Roofe. De voormalige Anderlecht-spits was dit seizoen al belangrijk voor de Schotten, maar miste de halve finales tegen RB Leipzig. “Hij is beschikbaar”, zegt Van Bronckhorst. “Maandag heeft hij alweer meegetraind en dinsdag doet hij dat ook. Woensdag zit hij bij de selectie. Als ik hem nodig heb, staat hij klaar.” Ook Aaron Ramsey is woensdag weer van de partij. De ervaren Welshman, dit seizoen geleend van Juventus, staat in zijn eerste Europese finale.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement