Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Als Club Brugge vanmiddag wint op Antwerp, is het kampioen

Als Club Brugge vanmiddag wint op Antwerp, is het kampioen

zo 15 mei 2022 10:01 Antwerp Club Brugge 13u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 515-05-2022 13:30 Vandaag kan het doek vallen over de titelstrijd in de Jupiler Pro League. Pakt Club Brugge vanmiddag de 3 punten op Antwerp, dan is de 18e titel een feit, de derde op een rij. Dan doet de uitslag van Union vanavond op Anderlecht er niet meer toe. Ook bij een gelijkspel of een nederlaag van Brugge kan de titel vandaag nog. Volg de beladen wedstrijd hier vanaf 13.30 uur. Fase per faseclock 11:02vooraf, 11 uur 02.clock 10:58vooraf, 10 uur 58.Jupiler Pro League Club Brugge vandaag kampioen? Dit zijn de drie scenario’sclock 11:00clock 10:56vooraf, 10 uur 56. Eerdere duels dit seizoen. Op de eerste speeldag van deze Champions' Play-offs haalde Club Brugge het met het kleinste verschil, Buchanan scoorde kort voor de rust de enige goal met wat geluk. De reguliere competitiematch op Brugge eindigde in een flinke afstraffing van Antwerp. Frey had wel nog de score geopend na een flater van Mignolet, maar Odoi, Vanaken, Adamyan en Skov Olsen zorgden voor een vlotte 4-1.  In oktober was Brugge al eens te gast op de Bosuil. Toen eindigde de partij op 1-1. Een doelpunt van Engels voor de rust en de gelijkmaker van Vanaken op slag van rusten. .Eerdere duels dit seizoenOp de eerste speeldag van deze Champions’ Play-offs haalde Club Brugge het met het kleinste verschil, Buchanan scoorde kort voor de rust de enige goal met wat geluk.De reguliere competitiematch op Brugge eindigde in een flinke afstraffing van Antwerp. Frey had wel nog de score geopend na een flater van Mignolet, maar Odoi, Vanaken, Adamyan en Skov Olsen zorgden voor een vlotte 4-1. In oktober was Brugge al eens te gast op de Bosuil. Toen eindigde de partij op 1-1. Een doelpunt van Engels voor de rust en de gelijkmaker van Vanaken op slag van rusten.clock 10:53vooraf, 10 uur 53. We willen absoluut voorkomen dat Club Brugge kampioen speelt op ons veld. Dominik Van Landeghem, Antwerpse supportersfederatie.We willen absoluut voorkomen dat Club Brugge kampioen speelt op ons veldDominik Van Landeghem, Antwerpse supportersfederatieclock 10:53vooraf, 10 uur 53.Jupiler Pro League Antwerpse supportersfederatie stelt Union gerust: “Bosuilstadion zal kolken zondag tegen Club Brugge”clock 14/05clock 10:52vooraf, 10 uur 52.voetbal Mazzu gooit de handdoek niet in de ring: ” 1e plek is nog steeds haalbaar”clock 13/05clock 10:51vooraf, 10 uur 51.Jupiler Pro League Club Brugge-trainer Alfred Schreuder officieel naar Ajax: “Maar eerst afscheid met prijs”clock 12/05clock 10:45vooraf, 10 uur 45.Jupiler Pro League Ritchie De Laet: “Zondag tegen Club is belangrijk voor Antwerp, vooral dan voor de eer”clock 13/05clock 10:32vooraf, 10 uur 32.clock 10:31vooraf, 10 uur 31.clock 10:30vooraf, 10 uur 30. Club Brugge kan vandaag 18e titel pakken. Vandaag kan het doek vallen over de titelstrijd in de Jupiler Pro League. Pakt Club Brugge vanmiddag de 3 punten op Antwerp, dan is de 18e titel een feit, de tweede op een rij. Dan doet de uitslag van Union vanavond op Anderlecht er niet meer toe. Ook bij een gelijkspel of een nederlaag van Brugge kan de titel vandaag nog,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement