Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Soudal Open golf in Schilde: Thomas Pieters zakt weg naar plek 35 na par-dagje

Soudal Open golf in Schilde: Thomas Pieters zakt weg naar plek 35 na par-dagje

clock 16:2916 uur 29.clock 16:2316 uur 23. Grinberg klokt af op gedeelde 59e plaats. Nadat hij gisteren als op 2 na jongste speler ooit de cut had gehaald, sluit de jonge Lev Grinberg dag 3 af met 5 over par. De 14-jarige Oekraïner is nog als enige amateur actief op de Soudal Open en begint morgen aan de laatste dag van het toernooi op een gedeelde  59e plaats. .Grinberg klokt af op gedeelde 59e plaatsNadat hij gisteren als op 2 na jongste speler ooit de cut had gehaald, sluit de jonge Lev Grinberg dag 3 af met 5 over par.De 14-jarige Oekraïner is nog als enige amateur actief op de Soudal Open en begint morgen aan de laatste dag van het toernooi op een gedeelde  59e plaats.clock 16:11De reactie van Thomas Pieters na dag 3:. 16 uur 11.De reactie van Thomas Pieters na dag 3:clock 15:5415 uur 54.clock 15:4815 uur 48. Pieters sluit dag 3 af op gedeelde 35e plek. Ondanks de goede start is Thomas Pieters er niet in geslaagd zijn niveau aan te houden vandaag. Terwijl de Belg op de eerste 9 holes nog 3 birdies liet optekenen, viel onze landgenoot tijdens het tweede deel van de dag helemaal terug. Hij haalde wel opnieuw 2 birdies, maar zette ook 1 bogey en zelfs 2 double bogeys neer. Hierdoor sluit Pieters de dag uiteindelijk af op een gedeelde 35e plek. .Pieters sluit dag 3 af op gedeelde 35e plekOndanks de goede start is Thomas Pieters er niet in geslaagd zijn niveau aan te houden vandaag.Terwijl de Belg op de eerste 9 holes nog 3 birdies liet optekenen, viel onze landgenoot tijdens het tweede deel van de dag helemaal terug.Hij haalde wel opnieuw 2 birdies, maar zette ook 1 bogey en zelfs 2 double bogeys neer. Hierdoor sluit Pieters de dag uiteindelijk af op een gedeelde 35e plek.clock 12:5712 uur 57. Pieters start goed aan het weekend. Thomas Pieters heeft meteen de toon gezet aan het begin van de dag. Op de eerste 9 holes liet hij meteen 3 birdies optekenen. Onze landgenoot schuift zo op naar een gedeelde 7e plaats in de stand. Een sprong van 22 plekken ten opzichte van gisteren. Over het hele toernooi gezien staat Pieters nu 6 onder par. .Pieters start goed aan het weekendThomas Pieters heeft meteen de toon gezet aan het begin van de dag. Op de eerste 9 holes liet hij meteen 3 birdies optekenen. Onze landgenoot schuift zo op naar een gedeelde 7e plaats in de stand. Een sprong van 22 plekken ten opzichte van gisteren.Over het hele toernooi gezien staat Pieters nu 6 onder par.clock 12:5512 uur 55.clock 12:5412 uur 54.Golf OPVALLEND: 14-jarige (!) Oekraïner Lev Grinberg draait mee met golftoppers op Soudal Openclock 12:42clock14-05-2022 14-05-2022.clock 20:4720 uur 47. Ook een 14-jarige (!) haalde de cut. De 14-jarige Oekraïner Lev Grinberg blijft intussen de sensatie van het toernooi. De getalenteerde tiener, die lid is van de Rinkven International golfclub, zette na een eerste ronde van 70 slagen een tweede ronde neer van 69 slagen. Hij sloot zo, net als Pieters, dag twee af op een gedeelde 29e plaats.  .Ook een 14-jarige (!) haalde de cutDe 14-jarige Oekraïner Lev Grinberg blijft intussen de sensatie van het toernooi. De getalenteerde tiener, die lid is van de Rinkven International golfclub, zette na een eerste ronde van 70 slagen een tweede ronde neer van 69 slagen. Hij sloot zo, net als Pieters, dag twee af op een gedeelde 29e plaats. clock 20:2820 uur 28. DAG 2: Pieters haalt als enige Belg de cut. Het trio Sam Horsfield, Dale Whitnell en Duitser Matti Schmid staat aan de leiding na de tweede dag in Schilde. Thomas Pieters (29e) was vandaag de enige Belg die de cut haalde. De andere Belgen, waaronder Thomas Detry (105e) en Nicolas Colsaerts (132e), werden uitgeschakeld. De 30-jarige Antwerpenaar, die voor eigen publiek speelt en op de tweede parcoushelft van start ging, leek na twee birdies op zijn eerste zeventien holes af te stevenen op een score van 69 slagen.  Op de negende – en voor hem laatste hole – moest de nummer drie van de Europese ranglijst nog een bogey incasseren. Met een totaal van 139 slagen, drie onder par, telt Pieters vijf slagen meer dan de Duitser Matti Schmid, die met een baanrecord van 64 slagen, samen met Engelsen Sam Horsfield en Dale Whitnell de koppositie inneemt.  “Net als gisteren speelde ik een goede ronde, maar de birdies wilden niet vallen,” verklaarde Pieters na afloop. .DAG 2: Pieters haalt als enige Belg de cutHet trio Sam Horsfield, Dale Whitnell en Duitser Matti Schmid staat aan de leiding na de tweede dag in Schilde. Thomas Pieters (29e) was vandaag de enige Belg die de cut haalde. De andere Belgen, waaronder Thomas Detry (105e) en Nicolas Colsaerts (132e), werden uitgeschakeld.De 30-jarige Antwerpenaar, die voor eigen publiek speelt en op de tweede parcoushelft van start ging, leek na twee birdies op zijn eerste zeventien holes af te stevenen op een score van 69 slagen. Op de negende – en voor hem laatste hole – moest de nummer drie van de Europese ranglijst nog een bogey incasseren. Met een totaal van 139 slagen, drie onder par, telt Pieters vijf slagen meer dan de Duitser Matti Schmid, die met een baanrecord van 64 slagen, samen met Engelsen Sam Horsfield en Dale Whitnell de koppositie inneemt. “Net als gisteren speelde ik een goede ronde, maar de birdies wilden niet vallen,” verklaarde Pieters na afloop.clock 20:2520 uur 25. Overzicht geëlimineerde Belgen. Thomas Pieters stoot door naar dag 3, maar alle andere Belgen zijn geëlimineerd. Guillaume Watremez (+3 op vrijdag) en Yente Van Doren (-1) delen de 98ste plaats met een totaal van drie over par, vier slagen te veel om de cut te halen. Thomas Detry had een slechte dag en eindigde in vier over par na twee birdies en zes bogeys. Hij staat 105de met een totaal van +4. Alan De Bondt (par) en amateur Charles Roeland (+6), 26e op donderdag, eindigden op hetzelfde niveau. Nicolas Colsaerts eindigde op +5, met drie birdies, vier bogeys en twee dubbel bogeys. Hij eindigde als 132ste, net als Kristof Ulenaers (+7) en amateur Louis Theys (+4). Christopher Mivis (+2) staat op de 138e plaats. James Meyer de Beco (+5) volgt op de 142e plaats, voor Lars Buijs (+6) op de 145e plaats. De volgende in de rij zijn de amateurs James Skeet (+9), 151e, en Jarno Tollenaire (+16), 155e. .Overzicht geëlimineerde BelgenThomas Pieters stoot door naar dag 3, maar alle andere Belgen zijn geëlimineerd. Guillaume Watremez (+3 op vrijdag) en Yente Van Doren (-1) delen de 98ste plaats met een totaal van drie over par, vier slagen te veel om de cut te halen.Thomas Detry had een slechte dag en eindigde in vier over par na twee birdies en zes bogeys. Hij staat 105de met een totaal van +4. Alan De Bondt (par) en amateur Charles Roeland (+6), 26e op donderdag, eindigden op hetzelfde niveau.Nicolas Colsaerts eindigde op +5, met drie birdies, vier bogeys en twee dubbel bogeys. Hij eindigde als 132ste, net als Kristof Ulenaers (+7) en amateur Louis Theys (+4).Christopher Mivis (+2) staat op de 138e plaats. James Meyer de Beco (+5) volgt op de 142e plaats, voor Lars Buijs (+6) op de 145e plaats. De volgende in de rij zijn de amateurs James Skeet (+9), 151e, en Jarno Tollenaire (+16), 155e.clock 16:1416 uur 14.Alan De Bondt is een van de vele Belgen in Schilde. Hij droomt ervan om elke week te kunnen deelnemen aan de DP World Tour.clock 14:5314 uur 53. Beterschap voor Nicolas Colsaerts op dag 2? Dag 2 van de Soudal Open is volop aan de gang op de Rinkven-golfclub in Schilde. Kan Nicolas Colsaerts zijn valse start nog goedmaken om de cut te halen? Gisteren begon de ervaren Belg het toernooi met 1 boven par. .Beterschap voor Nicolas Colsaerts op dag 2?Dag 2 van de Soudal Open is volop aan de gang op de Rinkven-golfclub in Schilde. Kan Nicolas Colsaerts zijn valse start nog goedmaken om de cut te halen? Gisteren begon de ervaren Belg het toernooi met 1 boven par.clock 14:5214 uur 52.Nicolas Colsaerts heeft het moeilijk.clock 14:5114 uur 51.Detry concentreert zich op de hole.clock 14:5014 uur 50.Tijd om te putten.clock 14:4914 uur 49.Pieters zit in de tunnel.clock 14:4914 uur 49.Thomas Pieters slaat af.clock 14:4914 uur 49.Thomas Detry in de zandbak.clock 14:48Nicolas Colsaerts zoekt de bossen op in de Kempen:. 14 uur 48.Nicolas Colsaerts zoekt de bossen op in de Kempen:

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement