Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Slaat Union vanavond terug op Club Brugge in titelkraker?

Slaat Union vanavond terug op Club Brugge in titelkraker?

wo 11 mei 2022 06:35 Club Brugge Union 20u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 411-05-2022 20:30 Club Brugge nam zondag de koppositie van Union over in de Jupiler Pro League na de 0-2-zege bij de titelrivaal uit Brussels. Vanavond staat de return op het menu in Jan Breydel. Niemand noemt de wedstrijd op de 4e van 6 speeldagen in de Champions’ Play-offs beslissend, maar ze is toch van enorm belang. Volg het hier. Fase per faseclock 06:42vooraf, 06 uur 42. Het hoeft er niet altijd mooi aan toe te gaan. Ik denk nog altijd dat de beslissing op de slotspeeldag zal vallen. Club Brugge-coach Alfred Schreuder over de moeizame zege zondag.Het hoeft er niet altijd mooi aan toe te gaan. Ik denk nog altijd dat de beslissing op de slotspeeldag zal vallenClub Brugge-coach Alfred Schreuder over de moeizame zege zondagclock 06:41vooraf, 06 uur 41. Club Brugge heeft na zondag het mentale voordeel, ook in het klassement. We moeten weer spelen zoals zondag, alleen misten we toen efficiëntie. Union-coach Felice Mazzu.Club Brugge heeft na zondag het mentale voordeel, ook in het klassement. We moeten weer spelen zoals zondag, alleen misten we toen efficiëntieUnion-coach Felice Mazzuclock 06:40vooraf, 06 uur 40.Jupiler Pro League Union-speler Senne Lynen (ex-Club) beleeft razend spannende titelstrijd noodgedwongen in tribuneclock 06:07clock 06:39vooraf, 06 uur 39.Jupiler Pro League Mazzu en Schreuder zijn het eens: “De beslissing zal pas vallen op de slotspeeldag”clock 10/05clock 06:39vooraf, 06 uur 39.Jupiler Pro League Verlamd tegen zwarte beest Club Brugge: de statistiek die Union mogelijk de titel kostclock 09/05clock 06:39vooraf, 06 uur 39.Jupiler Pro League “Je gaat me niet met veel stelligheid horen beweren dat dit nu dé ommekeer was”clock 09/05clock 06:38vooraf, 06 uur 38. Titelkraker. Club Brugge nam zondag de koppositie van Union over in de Jupiler Pro League na de 0-2-zege bij de titelrivaal uit Brussels. Vanavond staat de return op het menu in Jan Breydel. Niemand noemt de wedstrijd op de 4e van 6 speeldagen in de Champions' Play-offs beslissend, maar ze is toch van enorm belang. .TitelkrakerClub Brugge nam zondag de koppositie van Union over in de Jupiler Pro League na de 0-2-zege bij de titelrivaal uit Brussels. Vanavond staat de return op het menu in Jan Breydel. Niemand noemt de wedstrijd op de 4e van 6 speeldagen in de Champions’ Play-offs beslissend, maar ze is toch van enorm belang.clock 06:20vooraf, 06 uur 20.clock 06:19vooraf, 06 uur 19.clock06:19 – VoorafVooraf, 06 uur 19  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement