Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry moet op slotdag British Open nog terrein prijsgeven, Deen Olesen wint

Thomas Detry moet op slotdag British Open nog terrein prijsgeven, Deen Olesen wint

clock 19:0719 uur 07. Detry verliest nog terrein op slotdag. Thomas Detry is op de laatste dag van de British Open nog uit de top 50 getuimeld. Onze landgenoot had niet zijn beste dag en bleef met een score van 76 vier slagen boven de par van de baan. Detry moest liefst 6 bogey's op zijn scorekaarten noteren, op hole 11 en hole 17 sloeg hij een birdie. De overwinning in Engeland was voor Thorbjørn Olesen. Voor de Deen was het zijn eerste zege sinds hij beschuldigd (en vrijgesproken) werd van een aanranding tijdens een vlucht. Olesen maakte het in stijl af, met een eagle en een birdie. .Detry verliest nog terrein op slotdagThomas Detry is op de laatste dag van de British Open nog uit de top 50 getuimeld. Onze landgenoot had niet zijn beste dag en bleef met een score van 76 vier slagen boven de par van de baan.Detry moest liefst 6 bogey’s op zijn scorekaarten noteren, op hole 11 en hole 17 sloeg hij een birdie.De overwinning in Engeland was voor Thorbjørn Olesen. Voor de Deen was het zijn eerste zege sinds hij beschuldigd (en vrijgesproken) werd van een aanranding tijdens een vlucht. Olesen maakte het in stijl af, met een eagle en een birdie.clock 19:0719 uur 07.clock 19:0719 uur 07.clock08-05-2022 08-05-2022.clock 18:5518 uur 55. Met zijn totaal van 215 slagen, een onder par, telt Detry tien slagen meer dan de Deen Thorbjørn Olesen die alleen de leiding in handen heeft en met nog achttien holes te spelen drie slagen beter af is dan de Engelsman Marcus Armitage en de Duitser Hurly Long. .Met zijn totaal van 215 slagen, een onder par, telt Detry tien slagen meer dan de Deen Thorbjørn Olesen die alleen de leiding in handen heeft en met nog achttien holes te spelen drie slagen beter af is dan de Engelsman Marcus Armitage en de Duitser Hurly Long.clock 18:5318 uur 53.clock 18:5318 uur 53.clock 18:5118 uur 51. Detry zakt weer wat weg. Thomas Detry is met een derde ronde van 74 slagen van de 19e naar de 39e plaats gezakt op de British Masters. Detry, die zich na een foutloze tweede ronde van 67 slagen in de top 20 nestelde, kwam op dag drie niet verder dan twee over par.  Net zoals in zijn eerste ronde moest hij twee keer de bal droppen nadat hij op de zesde en de twaalfde hole de bal na de afslag in het water zag verdwijnen. Na nog twee bogeys putte hij ook twee birdies weg, wat resulteerde in een ronde van twee over par.  .Detry zakt weer wat wegThomas Detry is met een derde ronde van 74 slagen van de 19e naar de 39e plaats gezakt op de British Masters. Detry, die zich na een foutloze tweede ronde van 67 slagen in de top 20 nestelde, kwam op dag drie niet verder dan twee over par. Net zoals in zijn eerste ronde moest hij twee keer de bal droppen nadat hij op de zesde en de twaalfde hole de bal na de afslag in het water zag verdwijnen. Na nog twee bogeys putte hij ook twee birdies weg, wat resulteerde in een ronde van twee over par. clock07-05-2022 07-05-2022.clock 21:1121 uur 11.clock 21:0921 uur 09. Detry rukt op na foutloze dag. Thomas Detry is met een foutloze ronde van 67 slagen van de 95e naar de 19e plaats geklommen in de British Masters golf. De 29-jarige Brusselaar, die op de tweede parcourshelft van start ging, liep een foutloos parcours en putte birdies weg op holes dertien, vijftien, zeventien, vier en acht, waarmee hij zeven slagen minder nodig had dan tijdens de eerste ronde. Met een score van 141 slagen telt Detry zes slagen meer dan de Duitser Hurly Long die alleen de leiding waarneemt. De 26-jarige Long, die in 2020 de Italian Challenge won, telt een slag voorsprong op een trio: de Zweed Marcus Kinhult, de Schot Richie Ramsay en Deen Thorbjørn Olesen. .Detry rukt op na foutloze dagThomas Detry is met een foutloze ronde van 67 slagen van de 95e naar de 19e plaats geklommen in de British Masters golf. De 29-jarige Brusselaar, die op de tweede parcourshelft van start ging, liep een foutloos parcours en putte birdies weg op holes dertien, vijftien, zeventien, vier en acht, waarmee hij zeven slagen minder nodig had dan tijdens de eerste ronde. Met een score van 141 slagen telt Detry zes slagen meer dan de Duitser Hurly Long die alleen de leiding waarneemt. De 26-jarige Long, die in 2020 de Italian Challenge won, telt een slag voorsprong op een trio: de Zweed Marcus Kinhult, de Schot Richie Ramsay en Deen Thorbjørn Olesen.clock06-05-2022 06-05-2022.clock 21:4421 uur 44. Flauwe openingsdag van Thomas Detry. Met een openingsronde in 74 slagen, twee over par, en een gedeelde 95e plaats heeft Thomas Detry in het Engelse Sutton Coldfield geen goede beurt gemaakt op het British Open. Detry, die sinds eind maart aan geen toernooi meer deelnam, kende een moeilijke start. Na een birdie op de tweede hole, zag hij op de holes drie en zes de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey en een bogey kostte. Na nog een bogey op de negende hole, putte hij op de par-3 veertiende hole een birdie weg. In de stand telt de nummer 103 op de wereldranglijst acht slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, eerder dit jaar winnaar van de Ras Al Khaimah Classic en de Deen Thorbjørn Olesen, vijfvoudig European Tourwinnaar, die de leiding delen. Met een slag meer dan de leiders volgen de Chinees Wu Ashun, de Schot Richie Ramsay en de Duitser Hurly Long. .Flauwe openingsdag van Thomas DetryMet een openingsronde in 74 slagen, twee over par, en een gedeelde 95e plaats heeft Thomas Detry in het Engelse Sutton Coldfield geen goede beurt gemaakt op het British Open.Detry, die sinds eind maart aan geen toernooi meer deelnam, kende een moeilijke start. Na een birdie op de tweede hole, zag hij op de holes drie en zes de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey en een bogey kostte. Na nog een bogey op de negende hole, putte hij op de par-3 veertiende hole een birdie weg.In de stand telt de nummer 103 op de wereldranglijst acht slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, eerder dit jaar winnaar van de Ras Al Khaimah Classic en de Deen Thorbjørn Olesen, vijfvoudig European Tourwinnaar, die de leiding delen. Met een slag meer dan de leiders volgen de Chinees Wu Ashun, de Schot Richie Ramsay en de Duitser Hurly Long.clock 13:2213 uur 22.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement