Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Rangers vermijden een Duitse finale in de Europa League

Rangers vermijden een Duitse finale in de Europa League

do 05 mei 2022 22:55 Rangers RB Leipzig einde31heenwedstrijd 0 – 145+3' – Verv. Joe Aribo door Fashion Sakala45' – Geel – Borna Barišic32' – Geel – Connor Goldson27' – Geel – Calvin Bassey25' – Doelpunt – Glen Kamara (2 – 0)20' – Doelpunt – James Tavernier (1 – 0)83' – Verv. Yussuf Poulsen door André Silva82' – Verv. Angeliño door Marcel Halstenberg82' – Doelpunt – John Lundstram (3 – 1)71' – Doelpunt – Christopher Nkunku (2 – 1)62' – Verv. Dani Olmo door Dominik Szoboszlai60' – Verv. Scott Wright door Scott Arfield60' – Verv. Ryan Jack door Leon Balogun53' – Geel – Kevin KamplUEFA Europa Leagueterugwedstrijd05-05-2022 21:0220'goalJames Tavernier1 – 025'goalGlen Kamara2 – 071'goalChristopher Nkunku2 – 182'goalJohn Lundstram3 – 1 RB Leipzig heeft zijn bonus uit de heenmatch nog uit handen gegeven tegen Glasgow Rangers. De Schotten wisten de 1-0 van vorige week snel uit en bleven ook na een Duitse tegentreffer koelbloedig. Het Feyenoord-hart van Giovanni van Bronckhorst zat niet in Marseille, maar de Nederlandse T1 maakte het Rotterdamse voetbalgeluk dus compleet.   De Rangers lijken in Schotland de titel aan Celtic te moeten laten en concentreren zich al even op deze Europa League.   Met succes, want tegen RB Leipzig toonde het veel veerkracht.    Na de 1-0 uit de heenmatch koos het voor de aanval en na 25 minuten had het de situatie al helemaal omgedraaid.   De onvermijdelijke Nkunku stak zijn vinger op voor overuren, maar Lundstram bracht Ibrox in extase.    In de finale op 18 mei in Sevilla ontmoet het nog een Duitse club: Frankfurt.  Bekijk de goals: Fase per faseclock 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopenclock 89'tweede helft, minuut 89. Rangers klaren de klus in het slot: 3-1.Rangers klaren de klus in het slot: 3-1clock 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij RB Leipzig, André Silva erin, Yussuf Poulsen eruitwisselsubstitution outYussuf Poulsensubstitution inAndré SilvaRB Leipzigclock 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij RB Leipzig, Marcel Halstenberg erin, Angeliño eruitwisselsubstitution outAngeliñosubstitution inMarcel HalstenbergRB Leipzigclock 82'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 82 door John Lundstram van Rangers. 3, 1.goalRangers RB Leipzig einde31goalJohn LundstramRangersclock 78'tweede helft, minuut 78. Nkunku houdt de hoop levend voor Leipzig met de 2-1.Nkunku houdt de hoop levend voor Leipzig met de 2-1clock 71'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 71 door Christopher Nkunku van RB Leipzig. 2, 1.goalRangers RB Leipzig einde21goalChristopher NkunkuRB Leipzigclock 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij RB Leipzig, Dominik Szoboszlai erin, Dani Olmo eruitwisselsubstitution outDani Olmosubstitution inDominik SzoboszlaiRB Leipzigclock 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Rangers, Scott Arfield erin, Scott Wright eruitwisselsubstitution outScott Wrightsubstitution inScott ArfieldRangersclock 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Rangers, Leon Balogun erin, Ryan Jack eruitwisselsubstitution outRyan Jacksubstitution inLeon BalogunRangersclock 53'Gele kaart voor Kevin Kampl van RB Leipzig tijdens tweede helft, minuut 53yellow cardKevin KamplRB Leipzigclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopenclock 45+3'eerste helft, minuut 48. Vervanging bij Rangers, Fashion Sakala erin, Joe Aribo eruitwisselsubstitution outJoe Aribosubstitution inFashion SakalaRangersclock 45'Gele kaart voor Borna Barišic van Rangers tijdens eerste helft, minuut 45yellow cardBorna BarišicRangersclock 32'Gele kaart voor Connor Goldson van Rangers tijdens eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement