Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Frankfurt geeft zijn goeie papieren niet meer uit handen tegen West Ham

Frankfurt geeft zijn goeie papieren niet meer uit handen tegen West Ham

do 05 mei 2022 22:57 Eintracht Frankfurt West Ham United einde10heenwedstrijd 2 – 145+4' – Geel – Declan Rice44' – Geel – Evan N'Dicka27' – Doelpunt – Rafael Borré (1 – 0)23' – Verv. Manuel Lanzini door Ben Johnson18' – Rood – Aaron Cresswell9' – Verv. Martin Hinteregger door Almamy Touré90+2' – Geel – Kevin Trapp88' – Verv. Vladimír Coufal door Andriy Yarmolenko83' – Verv. Rafael Borré door Gonçalo Paciência83' – Verv. Jens Petter Hauge door Ajdin Hrustic82' – Geel – Said Benrahma82' – Geel – Ansgar Knauff79' – Geel – Timothy Chandler78' – Geel – Michail Antonio77' – Verv. Sebastian Rode door Kristijan Jakic75' – Verv. Pablo Fornals door Said Benrahma67' – Geel – Sebastian RodeUEFA Europa Leagueterugwedstrijd05-05-2022 21:0127'goalRafael Borré1 – 0 De finale van de Europa League gaat tussen Frankfurt en Rangers. De Duitsers hadden West Ham vorige donderdag al met de rug tegen de muur gezet en klopten ook vanavond 10 Engelsen.  48.000 gekke Duitsers rekenden zich al rijk na de heenmatch (1-2) en na 20 minuten zag het er helemaal rooskleurig uit.    Cresswell werd van het veld gestuurd, West Ham kon daarna helemaal zijn tanden niet meer laten zien.   Toen Borré nog voor het halfuur de score opende, was het kalf pas echt verdronken.   Moyes, de coach van de bezoekers, trapte uit frustratie tegen een bal en werd in de slotfase al naar de tribunes verwezen.   Frankfurt, dat onder meer Barcelona uitschakelde, speelt zijn eerste Europese finale sinds 1980.    Op 18 mei ontmoet het Rangers. Bekijk de hoogtepunten: Fase per faseclock 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopenclock 90+2'Gele kaart voor Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 92yellow cardKevin TrappEintracht Frankfurtclock 89'tweede helft, minuut 89. Gefrustreerde West Ham-coach trapt bal richting ballenjongen en krijgt meteen rood.Gefrustreerde West Ham-coach trapt bal richting ballenjongen en krijgt meteen roodclock 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij West Ham United, Andriy Yarmolenko erin, Vladimír Coufal eruitwisselsubstitution outVladimír Coufalsubstitution inAndriy YarmolenkoWest Ham Unitedclock 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Eintracht Frankfurt, Gonçalo Paciência erin, Rafael Borré eruitwisselsubstitution outRafael Borrésubstitution inGonçalo PaciênciaEintracht Frankfurtclock 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Eintracht Frankfurt, Ajdin Hrustic erin, Jens Petter Hauge eruitwisselsubstitution outJens Petter Haugesubstitution inAjdin HrusticEintracht Frankfurtclock 82'Gele kaart voor Said Benrahma van West Ham United tijdens tweede helft, minuut 82yellow cardSaid BenrahmaWest Ham Unitedclock 82'Gele kaart voor Ansgar Knauff van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 82yellow cardAnsgar KnauffEintracht Frankfurtclock 79'Gele kaart voor Timothy Chandler van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 79yellow cardTimothy ChandlerEintracht Frankfurtclock 78'Gele kaart voor Michail Antonio van West Ham United tijdens tweede helft, minuut 78yellow cardMichail AntonioWest Ham Unitedclock 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Eintracht Frankfurt, Kristijan Jakic erin, Sebastian Rode eruitwisselsubstitution outSebastian Rodesubstitution inKristijan JakicEintracht Frankfurtclock 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij West Ham United, Said Benrahma erin, Pablo Fornals eruitwisselsubstitution outPablo Fornalssubstitution inSaid BenrahmaWest Ham Unitedclock 67'Gele kaart voor Sebastian Rode van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 67yellow cardSebastian RodeEintracht Frankfurtclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 45+5' eerste helfteerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement