Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Klopp op zijn hoede voor return tegen Villarreal: “Ze zullen er alles aan doen”

Klopp op zijn hoede voor return tegen Villarreal: “Ze zullen er alles aan doen”

ma 02 mei 2022 17:29 Villarreal CF Liverpool 21u00heenwedstrijd 0 – 2UEFA Champions Leagueterugwedstrijd03-05-2022 21:00 Liverpool staat met een half been in de finale van de Champions League, maar Villarreal zal zijn vel duur verkopen in de terugwedstrijd in het Estadio de la Cerámica. Kan het de 2-0-nederlaag nog uitwissen? Fase per fase 17:24vooraf, 17 uur 24. We zullen op ons best moeten zijn. Dat is maar normaal ook, want het is de op een na belangrijkste wedstrijd die je kan spelen. Jürgen Klopp.We zullen op ons best moeten zijn. Dat is maar normaal ook, want het is de op een na belangrijkste wedstrijd die je kan spelen.Jürgen Klopp 17:21vooraf, 17 uur 21. Klopp is op zijn hoede: “Villarreal zal er alles aan doen”. Met een droge 2-0 zege in de heenwedstrijd van de halve finales tegen Villarreal, nam Liverpool vorige week al een stevige optie op de finale in de Champions League. Maar Villarreal is een reuzendoder en kwam dit seizoen al meermaals vanuit een verloren positie terug.  “Ik weet dat zij er alles aan zullen doen. We verwachten dan ook niet dat het een makkelijke wedstrijd zal worden. Want het zal geen makkelijke wedstrijd worden”, vertelde Liverpool-coach Jürgen Klopp maandag tijdens het persmoment. “Wij weten dat ze tot veel meer in staat zijn, dan ze in de heenwedstrijd hebben laten zien. Dat wordt interessant.” Liverpool kan ook vertrouwen tanken uit een straffe statistiek: het won dit seizoen al zijn uitwedstrijden in de CL. “We passen ons nooit aan en spelen zoals we altijd doen en dat zal dinsdag ook weer zo zijn. We moeten klaar zijn om af te zien en er zullen zeker momenten zijn waarin we achteruit geduwd worden. We zullen op ons best moeten zijn om door te gaan. En dat is maar normaal ook, want het is nu eenmaal de halve finale van de Champions League, de op een na belangrijkste wedstrijd die je kan spelen.” .Klopp is op zijn hoede: “Villarreal zal er alles aan doen”Met een droge 2-0 zege in de heenwedstrijd van de halve finales tegen Villarreal, nam Liverpool vorige week al een stevige optie op de finale in de Champions League. Maar Villarreal is een reuzendoder en kwam dit seizoen al meermaals vanuit een verloren positie terug. “Ik weet dat zij er alles aan zullen doen. We verwachten dan ook niet dat het een makkelijke wedstrijd zal worden. Want het zal geen makkelijke wedstrijd worden”, vertelde Liverpool-coach Jürgen Klopp maandag tijdens het persmoment. “Wij weten dat ze tot veel meer in staat zijn, dan ze in de heenwedstrijd hebben laten zien. Dat wordt interessant.”Liverpool kan ook vertrouwen tanken uit een straffe statistiek: het won dit seizoen al zijn uitwedstrijden in de CL. “We passen ons nooit aan en spelen zoals we altijd doen en dat zal dinsdag ook weer zo zijn. We moeten klaar zijn om af te zien en er zullen zeker momenten zijn waarin we achteruit geduwd worden. We zullen op ons best moeten zijn om door te gaan.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement