Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE WK snooker: Maakt O’Sullivan het af of schudt Trump nog een comeback uit zijn keu?

LIVE WK snooker: Maakt O’Sullivan het af of schudt Trump nog een comeback uit zijn keu?

finale (best of 35) Ronnie O’Sullivan (Eng-2) Judd Trump (Eng-4) 16-12 WK snooker 2022 20:5420 uur 54. Trump leeft nog. Met een knap frame laat Judd Trump weten dat hij nog niet uitgeteld is. Een slordige openingsfase werd door Trump al snel doorgespoeld met loepzuivere cueing en enkele heerlijke pots. Met een 64-break haalt hij het 28e frame binnen. Het begin van de wederopstanding? .Trump leeft nogMet een knap frame laat Judd Trump weten dat hij nog niet uitgeteld is. Een slordige openingsfase werd door Trump al snel doorgespoeld met loepzuivere cueing en enkele heerlijke pots. Met een 64-break haalt hij het 28e frame binnen. Het begin van de wederopstanding? 20:3720 uur 37. O'Sullivan profiteert van foutenlast Trump. Het zien er alsmaar benarder uit voor Judd Trump. Na een afwachtend begin leken de ballen gunstig te liggen voor Trump, maar die gunstige positie gaf hij helemaal uit handen na een dure misser op zwart. O'Sullivan zag het graag gebeuren en snelde met een nieuwe 80-punten-break naar een 16-11-voorsprong. Kan het nog mislopen voor The Rocket? Hij heeft nog 2 frames nodig. .O'Sullivan profiteert van foutenlast TrumpHet zien er alsmaar benarder uit voor Judd Trump. Na een afwachtend begin leken de ballen gunstig te liggen voor Trump, maar die gunstige positie gaf hij helemaal uit handen na een dure misser op zwart. O’Sullivan zag het graag gebeuren en snelde met een nieuwe 80-punten-break naar een 16-11-voorsprong. Kan het nog mislopen voor The Rocket? Hij heeft nog 2 frames nodig. 20:2420 uur 24. 15-11: O'Sullivan pakt eerste frame van de avond. Ronnie O'Sullivan staat weer een stapje dichter bij een 7e wereldtitel. The Rocket begon nochtans slecht aan frame 26, met een nonchalante misser op rood. Trump kon overnemen, maar een pot op roze kwam hem duur te staan, toen de witte bal in het pak verzeilde. O'Sullivan mocht opnieuw aanvallen en deed wat moest met enkele knappe pots. Een nieuwe century-break, waarmee hij het WK-record van Stephen Hendry zou evenaren, komt er vooralsnog niet. .15-11: O'Sullivan pakt eerste frame van de avondRonnie O’Sullivan staat weer een stapje dichter bij een 7e wereldtitel. The Rocket begon nochtans slecht aan frame 26, met een nonchalante misser op rood. Trump kon overnemen, maar een pot op roze kwam hem duur te staan, toen de witte bal in het pak verzeilde. O’Sullivan mocht opnieuw aanvallen en deed wat moest met enkele knappe pots. Een nieuwe century-break, waarmee hij het WK-record van Stephen Hendry zou evenaren, komt er vooralsnog niet. 20:0820 uur 08. Daar zijn de gladiatoren. Trump en O'Sullivan betreden onder luid applaus opnieuw de arena. De beslissende avondsessie kan beginnen. Maakt O'Sullivan het helemaal af voor zijn zevende wereldtitel of schudt Trump nog een straffe comeback uit zijn keu?  .Daar zijn de gladiatorenTrump en O’Sullivan betreden onder luid applaus opnieuw de arena. De beslissende avondsessie kan beginnen. Maakt O’Sullivan het helemaal af voor zijn zevende wereldtitel of schudt Trump nog een straffe comeback uit zijn keu?  17:0117 uur 01. 16:5116 uur 51. Judd Trump komt terug van 5-12 tot 11-14. Dankzij een “lucky shot” kan Trump het frame makkelijk naar zich toe trekken. Met een centurybreak zet hij de tussenstand van 14-11 op het bord. O'Sullivan kon in deze sessie slechts 2 frames winnen en zal blij zijn dat hij even kan uitblazen. Vanavond wacht de definitieve ontknoping en weten we wie wereldkampioen wordt. Graag tot dan! .Judd Trump komt terug van 5-12 tot 11-14Dankzij een “lucky shot” kan Trump het frame makkelijk naar zich toe trekken. Met een centurybreak zet hij de tussenstand van 14-11 op het bord. O’Sullivan kon in deze sessie slechts 2 frames winnen en zal blij zijn dat hij even kan uitblazen. Vanavond wacht de definitieve ontknoping en weten we wie wereldkampioen wordt. Graag tot dan! 16:49O'Sullivan houdt tussen twee frames door even zijn keu tegen een vlammetje. Benieuwd welke verklaring Ronnie daarvoor gaat geven. 16 uur 49.O’Sullivan houdt tussen twee frames door even zijn keu tegen een vlammetje. Benieuwd welke verklaring Ronnie daarvoor gaat geven. 16:4616 uur 46. 16:41Leicester-middenvelder James Maddison is aan het genieten van de finale op dit WK. 16 uur 41.Leicester-middenvelder James Maddison is aan het genieten van de finale op dit WK. 16:3916 uur 39. 14-10. Een dominant frame van O'Sullivan die terug weer wat meer ademruimte krijgt. Het laatste frame van deze sessie begint nu. Komt Trump tot op 3 frames van 'The Rocket'? .14-10Een dominant frame van O’Sullivan die terug weer wat meer ademruimte krijgt. Het laatste frame van deze sessie begint nu. Komt Trump tot op 3 frames van ‘The Rocket’? 16:3516 uur 35. 16:3216 uur 32. Trump begon de dag met een achterstand van 7 frames en hij heeft die al kunnen verminderen tot 3. De volgende twee frames worden cruciaal voor het verloop van de avondsessie. .Trump begon de dag met een achterstand van 7 frames en hij heeft die al kunnen verminderen tot 3. De volgende twee frames worden cruciaal voor het verloop van de avondsessie. 16:3016 uur 30. 16:2816 uur 28. 13-10. Het felbevochten 23e frame kantelt in het voordeel van Judd Trump. Hij komt zo terug tot op 3 frames van O'Sullivan, die nu toch onder grote druk komt te staan.  .13-10Het felbevochten 23e frame kantelt in het voordeel van Judd Trump. Hij komt zo terug tot op 3 frames van O’Sullivan, die nu toch onder grote druk komt te staan.  16:0916 uur 09. 16:0716 uur 07. 13-9. Judd Trump gaat verder op zijn elan. Hij wint de 21e frame en houdt de wedstrijd daardoor interessant. .13-9Judd Trump gaat verder op zijn elan. Hij wint de 21e frame en houdt de wedstrijd daardoor interessant. 15:5215 uur 52. De tweede mini-sessie is begonnen. Binnen vier frames weten we met welke tussenstand we naar de avondsessie gaan. .De tweede mini-sessie is begonnen. Binnen vier frames weten we met welke tussenstand we naar de avondsessie gaan. 15:3615 uur 36. 15:3315 uur 33. O'Sullivan wint zijn eerste frame van de dag . Geen vier op een rij voor Trump. Na 45 punten neemt O'Sullivan het over en kan hij voor het eerst vandaag zijn klasse tonen. Het staat 13-8 en 'Ronnie' is vijf frames verwijderd van de titel. .O'Sullivan wint zijn eerste frame van de dag Geen vier op een rij voor Trump. Na 45 punten neemt O’Sullivan het over en kan hij voor het eerst vandaag zijn klasse tonen. Het staat 13-8 en ‘Ronnie’ is vijf frames verwijderd van de titel. 15:1915 uur 19. Drie op een rij voor Trump. Judd Trump maakt er 12-8 van! O'Sullivan heeft in de voorbije 3 frames slechts 47 punten verzameld. Ook goed nieuws voor de organisatie, want dankzij deze stand komt er zeker een avondsessie. .Drie op een rij voor TrumpJudd Trump maakt er 12-8 van! O’Sullivan heeft in de voorbije 3 frames slechts 47 punten verzameld. Ook goed nieuws voor de organisatie, want dankzij deze stand komt er zeker een avondsessie.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement