Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

WK snooker: Ronnie O’Sullivan op 1 zege van het record, Judd Trump haalt finale na thriller

halve finales (best of 33) Mark Williams (Wal-8) Judd Trump (Eng-4) 16-17 John Higgins (Sch-6) Ronnie O’Sullivan (Eng-2) 11-17 WK snooker 2022 21:3221 uur 32. O'Sullivan op zucht van record. Ronnie O'Sullivan heeft zich voor zijn 8e WK-finale geplaatst, waar hij kan strijden voor een 7e wereldtitel. Hiermee zou O'Sullivan het (moderne) record van Stephen Hendry evenaren. In de halve finale kregen we een duel tussen 2 veteranen, want John Higgins stond zelf ook al 8 keer in een WK-finale. De Schot leek er na een snelle 3-0-voorsprong mee weg te lopen, maar geleidelijk aan liep O'Sullivan er toch mee weg. O'Sullivan begon aan de laatste sessie met een comfortabele voorsprong. Het beslissende frame was een masterclass, waarin hij de ene onwaarschijnlijke bal na de andere potte. De finale tegen Judd Trump wordt op papier een dubbeltje op zijn kant. Ze speelden al 29 keer tegen elkaar, waarvan de 14 jaar jongere Trump er 15 won. Van de 11 finales die ze tegen elkaar speelden, won Trump er bovendien 8. .O'Sullivan op zucht van recordRonnie O’Sullivan heeft zich voor zijn 8e WK-finale geplaatst, waar hij kan strijden voor een 7e wereldtitel. Hiermee zou O’Sullivan het (moderne) record van Stephen Hendry evenaren.In de halve finale kregen we een duel tussen 2 veteranen, want John Higgins stond zelf ook al 8 keer in een WK-finale. De Schot leek er na een snelle 3-0-voorsprong mee weg te lopen, maar geleidelijk aan liep O’Sullivan er toch mee weg.O’Sullivan begon aan de laatste sessie met een comfortabele voorsprong. Het beslissende frame was een masterclass, waarin hij de ene onwaarschijnlijke bal na de andere potte.De finale tegen Judd Trump wordt op papier een dubbeltje op zijn kant. Ze speelden al 29 keer tegen elkaar, waarvan de 14 jaar jongere Trump er 15 won. Van de 11 finales die ze tegen elkaar speelden, won Trump er bovendien 8. 21:3121 uur 31. 19:4019 uur 40. 19:3319 uur 33. Trump alsnog naar de finale! Het laatste frame is voor Judd Trump! Beide spelers maakten het elkaar in de beginfase lastig, maar het was Trump die bovenhand nam en uitliep tot 50-1. Een inschattingsfoutje bracht de 32-jarige Brit even in verlegenheid, maar Williams kon de stevige achterstand niet meer ombuigen.  Judd Trump etaleerde zijn zelfvertrouwen en met enkele heerlijke shots duwde hij Williams richting de exit. Vanavond zullen Higgins en topfavoriet O'Sullivan strijden om het laatste finaleticket.  .Trump alsnog naar de finale!Het laatste frame is voor Judd Trump! Beide spelers maakten het elkaar in de beginfase lastig, maar het was Trump die bovenhand nam en uitliep tot 50-1. Een inschattingsfoutje bracht de 32-jarige Brit even in verlegenheid, maar Williams kon de stevige achterstand niet meer ombuigen. Judd Trump etaleerde zijn zelfvertrouwen en met enkele heerlijke shots duwde hij Williams richting de exit. Vanavond zullen Higgins en topfavoriet O’Sullivan strijden om het laatste finaleticket.  19:3219 uur 32. 18:5118 uur 51. Fantastische comeback Williams. In een geweldige nagelbijter gaan Judd Trump en Mark Williams in een decider uitmaken wie naar de WK-finale mag. Williams voltooide in de laatste sessie een schitterende comeback en kwam bij 15-16 voor het eerst op voorsprong, maar Trump knokte zich terug en sleepte alsnog een decider uit de brand. Na een staande ovatie zijn beide kleppers begonnen aan een zenuwslopend laatste frame. .Fantastische comeback WilliamsIn een geweldige nagelbijter gaan Judd Trump en Mark Williams in een decider uitmaken wie naar de WK-finale mag. Williams voltooide in de laatste sessie een schitterende comeback en kwam bij 15-16 voor het eerst op voorsprong, maar Trump knokte zich terug en sleepte alsnog een decider uit de brand.Na een staande ovatie zijn beide kleppers begonnen aan een zenuwslopend laatste frame. 18:4318 uur 43. 17:3517 uur 35. 14:3514 uur 35. Ronnie O'Sullivan kan de finale al ruiken. Ronnie O'Sullivan heeft zichzelf in poleposition gezet om zich te plaatsen voor de finale van het WK snooker. De 6-voudige wereldkampioen nam zaterdag een voorsprong van 6 frames tegen John Higgins en heeft nog 2 frames nodig om zich voor de 8e keer in zijn carrière te plaatsen voor de finale. O'Sullivan begon met een bonus van 4 frames aan de sessie, maar vechtjas Higgins – zelf 4-voudig wereldkampioen – was vastberaden om zich weer in de wedstrijd te knokken. De Schot won meteen het eerste frame van de dag, maar met een knappe break van 82 herstelde O'Sullivan opnieuw het verschil van 4 frames. De twee leden van de beruchte ” Class of 92 ” serveerden heerlijk snooker, met tactische steekspelletjes, knappe clearances en een handvol century's. Higgins weerde zich als een duivel in een wijwatervat, maar had ook af en toe het geluk niet aan zijn kant. In het 23e frame verloor de immer koelbloedige Schot zelfs even zijn kalmte. O'Sullivan hield de focus en strafte de kleine foutjes van Higgins genadeloos af. De Engelse publiekslieveling won de laatste 3 frames van de sessie, met onder meer een break van 121 en een 134-break, en staat zo op 2 frames van de finale. Als hij erin slaagt om zijn 7e wereldtitel te pakken, evenaart hij levende legende Stephen Hendry. .Ronnie O'Sullivan kan de finale al ruikenRonnie O’Sullivan heeft zichzelf in poleposition gezet om zich te plaatsen voor de finale van het WK snooker. De 6-voudige wereldkampioen nam zaterdag een voorsprong van 6 frames tegen John Higgins en heeft nog 2 frames nodig om zich voor de 8e keer in zijn carrière te plaatsen voor de finale.O’Sullivan begon met een bonus van 4 frames aan de sessie, maar vechtjas Higgins – zelf 4-voudig wereldkampioen – was vastberaden om zich weer in de wedstrijd te knokken. De Schot won meteen het eerste frame van de dag, maar met een knappe break van 82 herstelde O’Sullivan opnieuw het verschil van 4 frames.De twee leden van de beruchte “Class of 92” serveerden heerlijk snooker, met tactische steekspelletjes, knappe clearances en een handvol century’s. Higgins weerde zich als een duivel in een wijwatervat, maar had ook af en toe het geluk niet aan zijn kant. In het 23e frame verloor de immer koelbloedige Schot zelfs even zijn kalmte.O’Sullivan hield de focus en strafte de kleine foutjes van Higgins genadeloos af. De Engelse publiekslieveling won de laatste 3 frames van de sessie, met onder meer een break van 121 en een 134-break, en staat zo op 2 frames van de finale. Als hij erin slaagt om zijn 7e wereldtitel te pakken, evenaart hij levende legende Stephen Hendry. 14:3514 uur 35. 14:3414 uur 34. 14:3414 uur 34.30-04-2022 30-04-2022. 23:4023 uur 40. 23:3723 uur 37. Comeback van Mark Williams. Van 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken.  De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen. .Comeback van Mark WilliamsVan 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken. De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen. 19:0519 uur 05. 19:0119 uur 01. Judd Trump op weg naar finale. De Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen.  Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu. Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O'Sullivan in de strijd om de wereldtitel. .Judd Trump op weg naar finaleDe Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen. Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu.Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O’Sullivan in de strijd om de wereldtitel. 19:0119 uur 01. 18:5418 uur 54. O'Sullivan leidt met vier frames voorsprong. Ronnie O'Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren. Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6.  .O'Sullivan leidt met vier frames voorsprongRonnie O’Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren.Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6. 29-04-2022 29-04-2022. 23:4623 uur 46. 23:4123 uur 41. Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deel. John Higgins en O'Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel. Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O'Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4. Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af. .Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deelJohn Higgins en O’Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel.Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O’Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4.Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement