Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

WK snooker: O’Sullivan snelt in avondsessie weg van Trump en mag beginnen dromen van 7e wereldtitel

WK snooker: O’Sullivan snelt in avondsessie weg van Trump en mag beginnen dromen van 7e wereldtitel

finale (best of 35) Ronnie O’Sullivan (Eng-2) Judd Trump (Eng-4) 9-4 WK snooker 2022 22:5922 uur 59. 22:4122 uur 41. O'Sullivan neemt nu al optie op wereldtitel. Judd Trump begon de avondsessie met een kleine 5-3 achterstand op O'Sullivan. Nadat de 32-jarige Trump de laatste 2 frames gewonnen had, leek het momentum ook wat te kantelen. Zeker omdat O'Sullivan zich ook verloor in een aantal woordenwisselingen met de scheidsrechter.  De pauze heeft de Rocket duidelijk deugd gedaan want hij haalt tijdens de eerste frames van de avondsessie nog maar eens zijn beste snooker boven op dit WK. Trump voelde de druk en maakte enkele foutjes, O'Sullivan profiteerde gretig en breidde zijn voorsprong moeiteloos – zo leek het in ieder geval – uit naar 6 frames (10-4). .O'Sullivan neemt nu al optie op wereldtitelJudd Trump begon de avondsessie met een kleine 5-3 achterstand op O’Sullivan. Nadat de 32-jarige Trump de laatste 2 frames gewonnen had, leek het momentum ook wat te kantelen. Zeker omdat O’Sullivan zich ook verloor in een aantal woordenwisselingen met de scheidsrechter. De pauze heeft de Rocket duidelijk deugd gedaan want hij haalt tijdens de eerste frames van de avondsessie nog maar eens zijn beste snooker boven op dit WK. Trump voelde de druk en maakte enkele foutjes, O’Sullivan profiteerde gretig en breidde zijn voorsprong moeiteloos – zo leek het in ieder geval – uit naar 6 frames (10-4). 22:1522 uur 15. 21:3521 uur 35. 21:0021 uur . 18:1718 uur 17. O'Sullivan in de clinch met ref Marteel. De relatie tussen scheidsrechter Olivier Marteel en Ronnie O'Sullivan is aan het einde van het 8e frame niet bijzonder hartelijk. In dat laatste frame zou O'Sullivan net voor Trump een belangrijke bal moest spelen iets verkeerds gezegd hebben en daar wees de scheidsrechter hem op. O'Sullivan reageerde fel: “Wat heb jij nu gezien? Niks. Begin hier niet mee.” Tijdens de onderbreking kwam O'Sullivan kort terug op het incident. Hij gaf Marteel aan het einde van het 8e frame ook geen hand. .O'Sullivan in de clinch met ref MarteelDe relatie tussen scheidsrechter Olivier Marteel en Ronnie O’Sullivan is aan het einde van het 8e frame niet bijzonder hartelijk. In dat laatste frame zou O’Sullivan net voor Trump een belangrijke bal moest spelen iets verkeerds gezegd hebben en daar wees de scheidsrechter hem op.O’Sullivan reageerde fel: “Wat heb jij nu gezien? Niks. Begin hier niet mee.” Tijdens de onderbreking kwam O’Sullivan kort terug op het incident. Hij gaf Marteel aan het einde van het 8e frame ook geen hand. 18:1518 uur 15. 18:1418 uur 14. Ik krijg de vibe dat hij altijd problemen zoekt. Hij kan alle beelden bekijken want ze hebben hier wel 100 camera’s. Ik ga me er niet meer mee bemoeien, hij moet hiermee omgaan. Niet ik. Ronnie O'Sullivan na zijn aanvaring met Belgische scheidsrechter Olivier Marteel.Ik krijg de vibe dat hij altijd problemen zoekt. Hij kan alle beelden bekijken want ze hebben hier wel 100 camera’s. Ik ga me er niet meer mee bemoeien, hij moet hiermee omgaan. Niet ik.Ronnie O'Sullivan na zijn aanvaring met Belgische scheidsrechter Olivier Marteel 18:1018 uur 10. 17:4717 uur 47. Doet Trump wat aan O'Sullivan? . De WK-finale tussen Ronnie O'Sullivan en Judd Trump is al even aan de gang en de Rocket is onder stoom. De 6-voudige wereldkampioen strafte in het begin enkele fouten van Trump genadeloos af en liep al snel uit naar 5-1. O'Sullivan deed de monden van de aanwezige fans een eerste keer openvallen in het derde frame toen hij de respotted black op fenomenale wijze wist te potten.  Nadien kreeg de 32-jarige Trump wel meer grip op de wedstrijd en hij knokte zich terug naar 5-3. De finale is nu onderbroken en zal vanavond verdergezet worden. Het sluitstuk volgt dan morgen. Als O'Sullivan de finale wint, komt hij op gelijke hoogte met de Schot Stephen Hendry, die nu recordhouder is met zeven titels. De wedstrijdleiding ligt overigens in handen van de Belg Olivier Marteel. Hij had al enkele discussies met vooral O'Sullivan die aan het einde van het 8e frame geen hand gaf aan Marteel. .Doet Trump wat aan O'Sullivan? De WK-finale tussen Ronnie O’Sullivan en Judd Trump is al even aan de gang en de Rocket is onder stoom. De 6-voudige wereldkampioen strafte in het begin enkele fouten van Trump genadeloos af en liep al snel uit naar 5-1.O’Sullivan deed de monden van de aanwezige fans een eerste keer openvallen in het derde frame toen hij de respotted black op fenomenale wijze wist te potten. Nadien kreeg de 32-jarige Trump wel meer grip op de wedstrijd en hij knokte zich terug naar 5-3. De finale is nu onderbroken en zal vanavond verdergezet worden. Het sluitstuk volgt dan morgen.Als O’Sullivan de finale wint, komt hij op gelijke hoogte met de Schot Stephen Hendry, die nu recordhouder is met zeven titels.De wedstrijdleiding ligt overigens in handen van de Belg Olivier Marteel. Hij had al enkele discussies met vooral O’Sullivan die aan het einde van het 8e frame geen hand gaf aan Marteel. 17:0017 uur . 15:3015 uur 30. 15:0015 uur .01-05-2022 01-05-2022. 21:3221 uur 32. O'Sullivan op zucht van record. Ronnie O'Sullivan heeft zich voor zijn 8e WK-finale geplaatst, waar hij kan strijden voor een 7e wereldtitel. Hiermee zou O'Sullivan het (moderne) record van Stephen Hendry evenaren. In de halve finale kregen we een duel tussen 2 veteranen, want John Higgins stond zelf ook al 8 keer in een WK-finale. De Schot leek er na een snelle 3-0-voorsprong mee weg te lopen, maar geleidelijk aan liep O'Sullivan er toch mee weg. O'Sullivan begon aan de laatste sessie met een comfortabele voorsprong. Het beslissende frame was een masterclass, waarin hij de ene onwaarschijnlijke bal na de andere potte. De finale tegen Judd Trump wordt op papier een dubbeltje op zijn kant. Ze speelden al 29 keer tegen elkaar, waarvan de 14 jaar jongere Trump er 15 won. Van de 11 finales die ze tegen elkaar speelden, won Trump er bovendien 8. .O'Sullivan op zucht van recordRonnie O’Sullivan heeft zich voor zijn 8e WK-finale geplaatst, waar hij kan strijden voor een 7e wereldtitel. Hiermee zou O’Sullivan het (moderne) record van Stephen Hendry evenaren.In de halve finale kregen we een duel tussen 2 veteranen, want John Higgins stond zelf ook al 8 keer in een WK-finale. De Schot leek er na een snelle 3-0-voorsprong mee weg te lopen, maar geleidelijk aan liep O’Sullivan er toch mee weg.O’Sullivan begon aan de laatste sessie met een comfortabele voorsprong. Het beslissende frame was een masterclass, waarin hij de ene onwaarschijnlijke bal na de andere potte.De finale tegen Judd Trump wordt op papier een dubbeltje op zijn kant. Ze speelden al 29 keer tegen elkaar, waarvan de 14 jaar jongere Trump er 15 won. Van de 11 finales die ze tegen elkaar speelden, won Trump er bovendien 8. 21:3121 uur 31. 19:4019 uur 40. 19:3319 uur 33. Trump alsnog naar de finale! Het laatste frame is voor Judd Trump! Beide spelers maakten het elkaar in de beginfase lastig, maar het was Trump die bovenhand nam en uitliep tot 50-1. Een inschattingsfoutje bracht de 32-jarige Brit even in verlegenheid, maar Williams kon de stevige achterstand niet meer ombuigen.  Judd Trump etaleerde zijn zelfvertrouwen en met enkele heerlijke shots duwde hij Williams richting de exit. Vanavond zullen Higgins en topfavoriet O'Sullivan strijden om het laatste finaleticket.  .Trump alsnog naar de finale!Het laatste frame is voor Judd Trump! Beide spelers maakten het elkaar in de beginfase lastig, maar het was Trump die bovenhand nam en uitliep tot 50-1. Een inschattingsfoutje bracht de 32-jarige Brit even in verlegenheid, maar Williams kon de stevige achterstand niet meer ombuigen. Judd Trump etaleerde zijn zelfvertrouwen en met enkele heerlijke shots duwde hij Williams richting de exit. Vanavond zullen Higgins en topfavoriet O’Sullivan strijden om het laatste finaleticket.  19:3219 uur 32. 18:5118 uur 51. Fantastische comeback Williams. In een geweldige nagelbijter gaan Judd Trump en Mark Williams in een decider uitmaken wie naar de WK-finale mag. Williams voltooide in de laatste sessie een schitterende comeback en kwam bij 15-16 voor het eerst op voorsprong, maar Trump knokte zich terug en sleepte alsnog een decider uit de brand. Na een staande ovatie zijn beide kleppers begonnen aan een zenuwslopend laatste frame. .Fantastische comeback WilliamsIn een geweldige nagelbijter gaan Judd Trump en Mark Williams in een decider uitmaken wie naar de WK-finale mag. Williams voltooide in de laatste sessie een schitterende comeback en kwam bij 15-16 voor het eerst op voorsprong, maar Trump knokte zich terug en sleepte alsnog een decider uit de brand.Na een staande ovatie zijn beide kleppers begonnen aan een zenuwslopend laatste frame. 18:4318 uur 43.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement