Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Herpakt Anderlecht zich tegen Club Brugge? “Tijdje ziek geweest van nederlaag tegen Union”

","textStripped":"Het is al vijf wedstrijden geleden dat Club nog eens won van Anderlecht. "Ik heb dat ook gehoord, maar dat zegt mij niet veel. We zijn rustig, goed voorbereid en gaan vol voor de winst", zegt Alfred Schreuder. "Anderlecht is nog steeds een grote club. Ik kijk uit naar de wedstrijd, we gaan proberen om dominant te zijn, tegen een ploeg die een beetje denkt zoals wij. Wat Union doet, dat interesseert mij ook niet. We willen gewoon winnen"","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908713","time":"11:25","eventTime":1651397139107,"text":"Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn.","textStripped":"Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Alfred Schreuder"},{"eventId":"2908611","time":"11:19","eventTime":1651396740208,"text":"Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden.","textStripped":"Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Vincent Kompany"},{"eventId":"2908610","title":"100e voor Vanaken?","time":"11:17","eventTime":1651396660000,"text":"

Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge. ","textStripped":"Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA. Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908609","title":"Anderlecht-legende Silvio Proto geeft vanavond de aftrap in het Lotto Park, voor de aftrap wordt het damesteam in de bloemetjes gezet voor hun vijfde titel na mekaar.","time":"11:15","eventTime":1651396518104,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1520401885747892224","showConversation":false},{"eventId":"2908606","title":"Herpakt Anderlecht zich tegen de eeuwige rivaal?","time":"11:12","eventTime":1651396324696,"text":"

Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk. Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908605","time":"11:09","eventTime":1651396185506,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1520659516311977987","showConversation":false},{"eventId":"2908604","title":"Vorig seizoen werd Brugge kampioen in Brussel","time":"11:08","eventTime":1651396128577,"text":"

Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions' Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u.. ","textStripped":"Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions' Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren? Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u..","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908602","time":"11:07","eventTime":1651396061442,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/vincent-kompany-reageert-met-kwinkslag-op-interesse-burnley-eindelijk-eens-geruchten~1651233502589/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1651233502589","title":"Vincent Kompany reageert met kwinkslag op interesse Burnley: "Eindelijk eens geruchten"","description":"Opvallende krantenkop in Engeland. Volgens "The Telegraph" is Burnley in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Vincent Kompany. De coach benadrukte evenwel dat de focus bij Anderlecht ligt: "Zeker na Union heb ik niet de pretentie om te laten uitschijnen dat ik in de belangstelling van veel clubs sta."","publicationDate":"2022-04-29T14:29:59+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/04/29/vincent-kompany-reageert-met-kwinkslag-op-interesse-burnley-eindelijk-eens-geruchten~1651233502589/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/04/08/654142ed-b738-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","title":"Jupiler Pro League","description":"48"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","title":"Anderlecht","description":"4209"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/k/kompany-vincent","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/k/kompany-vincent","title":"Vincent Kompany","description":"469390"}]}},{"title":"Vooraf","time":"11:07","eventTime":1651396060442,"type":"BEFORE_MATCH","phase":"Vooraf"}],"referee":{"personId":"1229875","name":"Nathan Verboomen","nationality":"BEL","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/players/1229875"}}},"stadium":"Lotto Park","highlight":true,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541"},"stats":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541/stats"},"matchday":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matchdays/167626/2"}},"channels":[],"sport":"soccer","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/voetbal/jupiler-pro-league/2021-2022/kampioenschap-play-off/02/anderlecht-club-brugge-herpakt-anderlecht-zich-tegen-club-brugge-tijdje-ziek-geweest-van-nederlaag-tegen-union~1623180184248/"},"host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.

Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag tegen mekaar in de Champions’ Play-offs. Om 18.30 u. wordt afgetrapt in het Lotto Park, de twee ploegen weten op dat moment al wat concurrenten Antwerp en Union hebben gedaan. Volg het duel op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. vooraf, 11 uur 27. Schreuder: “Wat Union doet, interesseert mij niet”. Het is al vijf wedstrijden geleden dat Club nog eens won van Anderlecht. “Ik heb dat ook gehoord, maar dat zegt mij niet veel. We zijn rustig, goed voorbereid en gaan vol voor de winst”, zegt Alfred Schreuder. “Anderlecht is nog steeds een grote club. Ik kijk uit naar de wedstrijd, we gaan proberen om dominant te zijn, tegen een ploeg die een beetje denkt zoals wij. Wat Union doet, dat interesseert mij ook niet. We willen gewoon winnen” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Schreuder: “Wat Union doet, interesseert mij niet”

  Het is al vijf wedstrijden geleden dat Club nog eens won van Anderlecht. “Ik heb dat ook gehoord, maar dat zegt mij niet veel. We zijn rustig, goed voorbereid en gaan vol voor de winst”, zegt Alfred Schreuder.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Anderlecht is nog steeds een grote club. Ik kijk uit naar de wedstrijd, we gaan proberen om dominant te zijn, tegen een ploeg die een beetje denkt zoals wij. Wat Union doet, dat interesseert mij ook niet. We willen gewoon winnen”

 2. vooraf, 11 uur 25. Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn. Alfred Schreuder.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn.
  Alfred Schreuder

 3. vooraf, 11 uur 19. Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden. Vincent Kompany.

  Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden.
  Vincent Kompany

 4. vooraf, 11 uur 17. 100e voor Vanaken? Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA.  Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  100e voor Vanaken?

  Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge.

 5. vooraf, 11 uur 12. Herpakt Anderlecht zich tegen de eeuwige rivaal? Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk. Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen.  .

  Herpakt Anderlecht zich tegen de eeuwige rivaal?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. vooraf, 11 uur 08. Vorig seizoen werd Brugge kampioen in Brussel. Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions' Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren? Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u.. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vorig seizoen werd Brugge kampioen in Brussel

  Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions’ Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u..

 7. vooraf, 11 uur 07.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Jupiler Pro League
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Vincent Kompany reageert met kwinkslag op interesse Burnley: “Eindelijk eens geruchten”

 • Vooraf, 11 uur 07

 • "Anderlecht is nog steeds een grote club. Ik kijk uit naar de wedstrijd, we gaan proberen om dominant te zijn, tegen een ploeg die een beetje denkt zoals wij. Wat Union doet, dat interesseert mij ook niet. We willen gewoon winnen" ","textStripped":"Het is al vijf wedstrijden geleden dat Club nog eens won van Anderlecht. "Ik heb dat ook gehoord, maar dat zegt mij niet veel. We zijn rustig, goed voorbereid en gaan vol voor de winst", zegt Alfred Schreuder. "Anderlecht is nog steeds een grote club. Ik kijk uit naar de wedstrijd, we gaan proberen om dominant te zijn, tegen een ploeg die een beetje denkt zoals wij. Wat Union doet, dat interesseert mij ook niet. We willen gewoon winnen"","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908713","time":"11:25","eventTime":1651397139107,"text":"Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn.","textStripped":"Ik ben er niet mee akkoord dat er maar twee titelkandidaten meer zijn. De prijzen worden pas verdeeld op het einde van de play-offs. We staan er goed voor, net als Union. We hebben nu 9 keer na mekaar gewonnen, maakt niet uit waar: play-offs of op training. Winnen moet het DNA van Club Brugge zijn.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Alfred Schreuder"},{"eventId":"2908611","time":"11:19","eventTime":1651396740208,"text":"Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden.","textStripped":"Iedereen is een tijdje ziek geweest van de nederlaag tegen Union. Maar daar moet je op tijd een streep onder trekken. We mogen niet het hele seizoen vergeten na twee slechte wedstrijden.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Vincent Kompany"},{"eventId":"2908610","title":"100e voor Vanaken?","time":"11:17","eventTime":1651396660000,"text":"

  Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Hans Vanaken scoorde al 10 keer tegen Anderlecht voor Club en is daarmee clubiccon Raoul Lambert (9) voorbijgestoken als beste doelpuntenmaker van Club tegen RSCA. Als Vanaken vanavond kan scoren kan scoren, is dat zijn 100e goal voor Club Brugge.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908609","title":"Anderlecht-legende Silvio Proto geeft vanavond de aftrap in het Lotto Park, voor de aftrap wordt het damesteam in de bloemetjes gezet voor hun vijfde titel na mekaar.","time":"11:15","eventTime":1651396518104,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1520401885747892224","showConversation":false},{"eventId":"2908606","title":"Herpakt Anderlecht zich tegen de eeuwige rivaal?","time":"11:12","eventTime":1651396324696,"text":"

  Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen.  ","textStripped":"Anderlecht kon al tien wedstrijden niet meer winnen in de play-offs. Op de vorige speeldag ging het kansloos onderuit bij de buren van Union. Het is al van 5 mei 2019 geleden dat paars-wit nog eens won, toen van Standard met 2-1 voor eigen volk. Tegen Club Brugge verloor Anderlecht dit seizoen nog niet. In de hoofdstad werd het in oktober 1-1 na goals van Rits en Raman, in december werd het 2-2 in het Jan Breydelstadion. De Ketelaere, Amuzu, Hoedt en Vanaken scoorden toen.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908605","time":"11:09","eventTime":1651396185506,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1520659516311977987","showConversation":false},{"eventId":"2908604","title":"Vorig seizoen werd Brugge kampioen in Brussel","time":"11:08","eventTime":1651396128577,"text":"

  Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions' Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u..

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Anderlecht en Club Brugge spelen op de tweede speeldag van de Champions' Play-offs tegen mekaar in het Lotto Park. De Bruggelingen werden vorig seizoen kampioen in de hoofdstad, kunnen ze opnieuw met een goed gevoel naar West-Vlaanderen terugkeren? Mis op deze pagina niets van de wedstrijd, met aftrap om 18.30 u..","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2908602","time":"11:07","eventTime":1651396061442,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/vincent-kompany-reageert-met-kwinkslag-op-interesse-burnley-eindelijk-eens-geruchten~1651233502589/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1651233502589","title":"Vincent Kompany reageert met kwinkslag op interesse Burnley: "Eindelijk eens geruchten"","description":"Opvallende krantenkop in Engeland. Volgens "The Telegraph" is Burnley in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Vincent Kompany. De coach benadrukte evenwel dat de focus bij Anderlecht ligt: "Zeker na Union heb ik niet de pretentie om te laten uitschijnen dat ik in de belangstelling van veel clubs sta."","publicationDate":"2022-04-29T14:29:59+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/04/29/vincent-kompany-reageert-met-kwinkslag-op-interesse-burnley-eindelijk-eens-geruchten~1651233502589/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/04/08/654142ed-b738-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","title":"Jupiler Pro League","description":"48"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","title":"Anderlecht","description":"4209"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/k/kompany-vincent","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/k/kompany-vincent","title":"Vincent Kompany","description":"469390"}]}},{"title":"Vooraf","time":"11:07","eventTime":1651396060442,"type":"BEFORE_MATCH","phase":"Vooraf"}],"referee":{"personId":"1229875","name":"Nathan Verboomen","nationality":"BEL","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/players/1229875"}}},"stadium":"Lotto Park","highlight":true,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541"},"stats":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541/stats"},"matchday":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matchdays/167626/2"}},"channels":[],"sport":"soccer","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/voetbal/jupiler-pro-league/2021-2022/kampioenschap-play-off/02/anderlecht-club-brugge-herpakt-anderlecht-zich-tegen-club-brugge-tijdje-ziek-geweest-van-nederlaag-tegen-union~1623180184248/"},"title":"Fase per fase","matchID":"3290541","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3290541","interval":10}-->

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Jupiler Pro League Anderlecht Club Brugge
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Advertisement