Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Williams geeft zich nog niet gewonnen en knokt zich terug in de wedstrijd op WK snooker

WK snooker 2022 23:4023 uur 40. 23:3723 uur 37. Comeback van Mark Williams. Van 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken.  De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen. .Comeback van Mark WilliamsVan 11-5 naar 13-11. Judd Trump leek al met een been in de finale van het WK te staan, maar Mark Williams heeft zich opnieuw in de wedstrijd weten te knokken. De drievoudige wereldkampioen krijgt de kans om zijn comeback morgen helemaal compleet te maken en een felbegeerd plekje in de finale af te dwingen. 19:0519 uur 05. 19:0119 uur 01. Judd Trump op weg naar finale. De Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen.  Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu. Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O'Sullivan in de strijd om de wereldtitel. .Judd Trump op weg naar finaleDe Engelsman Judd Trump beschikt over de beste papieren om de finale te halen. Vandaag wist hij zijn 7-1-voorsprong met succes te verdedigen. 11-5 staat het nu.Als Trump ook het vervolg tot een goed einde weet te brengen, wacht hem allicht een duel tegen O’Sullivan in de strijd om de wereldtitel. 19:0119 uur 01. 18:5418 uur 54. O'Sullivan leidt met vier frames voorsprong. Ronnie O'Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren. Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6.  .O'Sullivan leidt met vier frames voorsprongRonnie O’Sullivan kon zijn tegenstander John Higgins nog niet verslaan in een onderlinge confrontatie, maar lijkt nu toch goed op weg om een plekje in de finale te veroveren.Na het tweede deel staat de Engelsman comfortabel aan de leiding met een voorsprong van vier frames op zijn Schotse tegenstander: 10-6. 29-04-2022 29-04-2022. 23:4623 uur 46. 23:4123 uur 41. Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deel. John Higgins en O'Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel. Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O'Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4. Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af. .Higgins en O'Sullivan beginnen met gelijke stand aan tweede deelJohn Higgins en O’Sullivan eindigen het eerste deel van hun confrontatie met een gelijkspel.Viervoudig wereldkampioen Higgins kwam al snel op een 3-0-voorsprong maar zakte daarna weg. Het sein voor O’Sullivan om zijn beste snooker boven te halen, de Engelsman knokte zich terug naar een gelijke stand: 4-4.Morgen werken ze het tweede deel van hun partij af. 22:1822 uur 18. 21:1921 uur 19. 21:1421 uur 14. 21:1021 uur 10. Judd Trump leidt met 7-1. Judd Trump domineerde een rommelige openingssessie van zijn halve finale op het WK. De Engelsman verdedigt morgen een 7-1-voorsprong op drievoudig wereldkampioen Mark Williams. .Judd Trump leidt met 7-1Judd Trump domineerde een rommelige openingssessie van zijn halve finale op het WK. De Engelsman verdedigt morgen een 7-1-voorsprong op drievoudig wereldkampioen Mark Williams. 19:2519 uur 25. 19:2519 uur 25. 16:2816 uur 28. 16:2716 uur 27. 00:1000 uur 10. 00:0700 uur 07. Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frame. John Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13. .Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frameJohn Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13. 00:0700 uur 07.28-04-2022 28-04-2022. 22:2922 uur 29. Tussensprint brengt Trump in halve finales. Judd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit. Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”.  Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen. In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde. .Tussensprint brengt Trump in halve finalesJudd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit.Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”. Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen.In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement