Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Duitse Europa League-finale in de maak: Eintracht Frankfurt neemt de maat van West Ham

do 28 april 2022 23:26 West Ham United Eintracht Frankfurt einde12terugwedstrijd 05/0522' – Doelpunt – Michail Antonio (1 – 1)2' – Doelpunt – Ansgar Knauff (0 – 1)90+4' – Verv. Rafael Borré door Ragnar Ache82' – Geel – Martin Hinteregger80' – Geel – Djibril Sow67' – Verv. Manuel Lanzini door Said Benrahma63' – Verv. Jesper Lindström door Jens Petter Hauge55' – Doelpunt – Daichi Kamada (1 – 2)UEFA Europa Leagueheenwedstrijd28-04-2022 21:012'Ansgar Knauff0 – 122'Michail Antonio1 – 155'Daichi Kamada1 – 2 Eintracht Frankfurt heeft een uitstekende uitganspositie verworven. Het won met 1-2 op het veld van West Ham. Knauff bracht de Duitsers al vroeg op voorsprong, Antonio bracht de Londenaars opnieuw in de wedstrijd. Dankzij Daichi Kamada (ex-STVV) keert Frankfurt met vertrouwen terug naar Duitsland. Eintracht Frankfurt stuntte in de kwartfinales door Barcelona uit te schakelen en wist zich zo te verzekeren voor een plaatsje in de halve finale. Daarin kreeg het een taaie tegenstander voorgeschoteld: West Ham United.    De Duitsers kenden meteen een droomstart: al na vijftig seconden wist Ansgar Knauff de score te openen met een rake kopbal.  West Ham reageerde meteen, Jarrod Bowen raakte de paal.    Het bleek uitstel van executie: niet vele later verlengde Kurt Zouma een vrije trap met zijn hoofd tot bij Michaeil Antonio die de 1-1 in doel verwerkte. In het slot van de eerste helft miste Knauff nog een grote kans op een nieuwe Duitse voorsprong.   Frankfurt bleef ook in de tweede helft dreigen en kwam via Daichi Kamada (ex-STVV) opnieuw op voorsprong. Met een spectaculaire omhaal leek Jarrod Bowen het tij alsnog te keren, maar de bal spatte uiteen op de lat.     Met de zeges van Leipzig en Frankfurt lijken we op weg naar een Duitse Europa League-finale in Sevilla. De actie van de avond: de spectaculaire omhaal van Bowen Bekijk de goals: Fase per fase 90+4'tweede helft, minuut 94. De actie van de avond! Sublieme omhaal van Bowen (West Ham) spat uiteen op de lat.De actie van de avond! Sublieme omhaal van Bowen (West Ham) spat uiteen op de lat 90+4'tweede helft, minuut 94. Vervanging bij Eintracht Frankfurt, Ragnar Ache erin, Rafael Borré eruitwisselRafael BorréRagnar AcheEintracht Frankfurt 90+3' tweede helfttweede helft, minuut 93 match afgelopen 82'Gele kaart voor Martin Hinteregger van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 82Martin HintereggerEintracht Frankfurt 80'Gele kaart voor Djibril Sow van Eintracht Frankfurt tijdens tweede helft, minuut 80Djibril SowEintracht Frankfurt 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij West Ham United, Said Benrahma erin, Manuel Lanzini eruitwisselManuel LanziniSaid BenrahmaWest Ham United 63'tweede helft, minuut 63. Vervanging bij Eintracht Frankfurt, Jens Petter Hauge erin, Jesper Lindström eruitwisselJesper LindströmJens Petter HaugeEintracht Frankfurt 59'tweede helft, minuut 59. 55'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 55 door Daichi Kamada van Eintracht Frankfurt. 1, 2.goalWest Ham United Eintracht Frankfurt einde12Daichi KamadaEintracht Frankfurt 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 25'eerste helft, minuut 25. 22'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 22 door Michail Antonio van West Ham United. 1, 1.goalWest Ham United Eintracht Frankfurt einde11Michail AntonioWest Ham United 9'eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement