Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Williams-Trump en Higgins-O’Sullivan zijn halve finales op WK snooker

WK snooker 2022 00:1000 uur 10. 00:0700 uur 07. Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frame. John Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13. .Higgins schakelt Lisowski uit in beslissend frameJohn Higgins is door het oog van de naald gekropen in zijn kwartfinale tegen Jack Lisowski. Lisowski, die Oekraïense roots heeft maar geen Oekraïense vlag mocht dragen op zijn borst, kwam op 1 frame van de halve finales, maar verloor toch nog met 12-13. 00:0700 uur 07.28-04-2022 28-04-2022. 22:2922 uur 29. Tussensprint brengt Trump in halve finales. Judd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit. Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”.  Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen. In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde. .Tussensprint brengt Trump in halve finalesJudd Trump (WS-4) heeft zich woensdag in het Crucible Theatre van Sheffield voor de halve finales van het wereldkampioenschap snooker geplaatst. De wereldkampioen van 2019 schakelde zijn landgenoot Stuart Bingham (WS-12), wereldkampioen in 2015, met 13-8 uit.Trump was dinsdag met een 5-3 voorsprong uit de eerste sessie gekomen, maar nadat Bingham de eerste vijf frames van de tweede sessie gewonnen had, zag het er even benard uit voor “The Ace in the Pack”. Uiteindelijk kon Trump toch nog met een 8-8 gelijk stand naar de slotsessie. Daarin kwam Bingham er helemaal niet meer aan te pas. Hij stapelde de fouten op, Trump hoefde de cadeautjes maar op te rapen.In de halve finales (best of 33) neemt Trump het op tegen de Welshman Mark Williams (WS-8), die de Chinees Yan Bingtao (WS-16) met 13-11 uitschakelde. 22:2822 uur 28. 20:1920 uur 19. Williams is oudste halvefinalist sinds 1985. Mark Williams (WS-8) blijft in de running voor een vierde wereldtitel. De 47-jarige Welshman, wereldkampioen in 2000, 2003 en 2018, was in zijn kwartfinale met 13-11 te sterk voor de 25 jaar jongere Chinees Yan Bingtao (WS-16), die een ronde eerder wel titelverdediger Mark Selby (WS-2) uit het toernooi geknikkerd had. “The Welsh Potting Machine” had na de eerste sessie dankzij breaks van 61, 60, 106, 72 en 77 een 6-2-voorsprong, maar na de tweede sessie was alles te herdoen (8-8).  In de slotsessie nam Yan, mede dankzij enkele flukes, met 8-10 en 10-11 het voortouw. Williams liet zich er niet door van de wijs brengen en antwoordde met briljant snooker. Met onder meer een century van 135, zijn twaalfde dit toernooi, hees Williams zich langszij, waarna hij het met breaks van 66 en 78 afmaakte. Williams is de oudste speler in de halve finales sinds 1985. Dat jaar schaarde zijn landgenoot Ray Reardon zich een laatste keer bij de laatste vier. De zesvoudige wereldkampioen was toen 52 jaar. .Williams is oudste halvefinalist sinds 1985Mark Williams (WS-8) blijft in de running voor een vierde wereldtitel. De 47-jarige Welshman, wereldkampioen in 2000, 2003 en 2018, was in zijn kwartfinale met 13-11 te sterk voor de 25 jaar jongere Chinees Yan Bingtao (WS-16), die een ronde eerder wel titelverdediger Mark Selby (WS-2) uit het toernooi geknikkerd had.”The Welsh Potting Machine” had na de eerste sessie dankzij breaks van 61, 60, 106, 72 en 77 een 6-2-voorsprong, maar na de tweede sessie was alles te herdoen (8-8). In de slotsessie nam Yan, mede dankzij enkele flukes, met 8-10 en 10-11 het voortouw. Williams liet zich er niet door van de wijs brengen en antwoordde met briljant snooker. Met onder meer een century van 135, zijn twaalfde dit toernooi, hees Williams zich langszij, waarna hij het met breaks van 66 en 78 afmaakte.Williams is de oudste speler in de halve finales sinds 1985. Dat jaar schaarde zijn landgenoot Ray Reardon zich een laatste keer bij de laatste vier. De zesvoudige wereldkampioen was toen 52 jaar. 20:1720 uur 17. 12:5512 uur 55. O'Sullivan overklast Maguire. Ronnie O'Sullivan heeft zich al eerste geplaatst voor de halve finales in de Crucible. De 6-voudige wereldkampioen was in zijn kwartfinale een maatje te groot voor de Schot Stephen Maguire: 13-5. O'Sullivan had dinsdag al een comfortabele voorsprong opgebouwd en telde Maguire woensdagochtend definitief uit. De Engelsman leek gisteren nog wat gehinderd te worden door problemen met de tip van zijn keu, maar die leken vandaag van de baan. O'Sullivan maakte het af in stijl met een break van 136, zijn hoogste break van de wedstrijd. The Rocket staat nu voor de 13e keer in de halve finales van het WK, niemand deed ooit beter. O'Sullivan maakt jacht op zijn 7e wereldtitel. Daarmee zou hij recordhouder Stephen Hendry evenaren. .O'Sullivan overklast MaguireRonnie O’Sullivan heeft zich al eerste geplaatst voor de halve finales in de Crucible. De 6-voudige wereldkampioen was in zijn kwartfinale een maatje te groot voor de Schot Stephen Maguire: 13-5.O’Sullivan had dinsdag al een comfortabele voorsprong opgebouwd en telde Maguire woensdagochtend definitief uit. De Engelsman leek gisteren nog wat gehinderd te worden door problemen met de tip van zijn keu, maar die leken vandaag van de baan. O’Sullivan maakte het af in stijl met een break van 136, zijn hoogste break van de wedstrijd.The Rocket staat nu voor de 13e keer in de halve finales van het WK, niemand deed ooit beter. O’Sullivan maakt jacht op zijn 7e wereldtitel. Daarmee zou hij recordhouder Stephen Hendry evenaren. 12:5312 uur 53. 12:5212 uur 52.27-04-2022 27-04-2022. 23:5223 uur 52.Opvallend Opwinding op WK snooker! Neil Robertson maakt 147, maar gaat er wel uit 25/04 23:5023 uur 50. 15:4015 uur 40. John Higgins veel te sterk voor kwelgeest van Luca Brecel. John Higgins staat voor de 16e keer in zijn carrière in de kwartfinales van het WK snooker. De viervoudige wereldkampioen was met 13-7 te sterk voor Noppon Saengkham, die in de eerste ronde Luca Brecel uitschakelde. Higgins had in de 2e sessie maar liefst 7 frames gewonnen en zo een stevige kloof uitgebouwd. Saengkham deed nog een poging om terug te vechten, maar kwam niet verder dan 13-7. De Thai maakte wel indruk met een poging op een maximumbreak, maar bij de laatste rode bal liep het mis. In de kwartfinales neemt Higgins het op tegen Neil Robertson of Jack Lisowski, die vanavond nog in actie komen.  .John Higgins veel te sterk voor kwelgeest van Luca BrecelJohn Higgins staat voor de 16e keer in zijn carrière in de kwartfinales van het WK snooker. De viervoudige wereldkampioen was met 13-7 te sterk voor Noppon Saengkham, die in de eerste ronde Luca Brecel uitschakelde.Higgins had in de 2e sessie maar liefst 7 frames gewonnen en zo een stevige kloof uitgebouwd. Saengkham deed nog een poging om terug te vechten, maar kwam niet verder dan 13-7. De Thai maakte wel indruk met een poging op een maximumbreak, maar bij de laatste rode bal liep het mis.In de kwartfinales neemt Higgins het op tegen Neil Robertson of Jack Lisowski, die vanavond nog in actie komen.  15:3715 uur 37.25-04-2022 25-04-2022. 10:3010 uur 30.Snooker Titelverdediger Mark Selby sneuvelt na recordmatch tegen Yan Bingtao op WK snooker 24/04 00:1100 uur 11. 00:1000 uur 10. Titelverdediger Mark Selby ligt eruit. Mark Selby zal zijn wereldtitel snooker niet verlengen. De Engelsman botste in de 1/8e finales op de Chinees Yan Bingtao. Die was met 13-10 te sterk. Selby won in de avondsessie 3 frames op een rij om terug te komen tot 11-10, maar Yan Bingtao hield het hoofd koel in het langste frame op een WK en maakte het af. .Titelverdediger Mark Selby ligt eruitMark Selby zal zijn wereldtitel snooker niet verlengen. De Engelsman botste in de 1/8e finales op de Chinees Yan Bingtao. Die was met 13-10 te sterk. Selby won in de avondsessie 3 frames op een rij om terug te komen tot 11-10, maar Yan Bingtao hield het hoofd koel in het langste frame op een WK en maakte het af. 00:0900 uur 09.24-04-2022 24-04-2022. 18:1718 uur 17. Op dit punt in mijn carrière gaat het voor mij alleen nog maar om majors winnen. Tweede worden heeft geen zin, daar praat later niemand nog over. Ik heb het WK nu zes keer gewonnen en het zou leuk zijn het een zevende keer te doen. Als het niet gebeurt, is het ook geen ramp. Dan hoor ik nog altijd wel bij de drie of vier grootsten in deze sport. Ronnie O'Sullivan.Op dit punt in mijn carrière gaat het voor mij alleen nog maar om majors winnen. Tweede worden heeft geen zin, daar praat later niemand nog over. Ik heb het WK nu zes keer gewonnen en het zou leuk zijn het een zevende keer te doen. Als het niet gebeurt, is het ook geen ramp. Dan hoor ik nog altijd wel bij de drie of vier grootsten in deze sport.Ronnie O'Sullivan 18:1618 uur 16.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement