Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Dessers kijkt uit naar halve finale tegen Marseille: “Ik geloof echt in onze kansen”

wo 27 april 2022 11:51 Feyenoord Olympique Marseille 21u00terugwedstrijd 05/05UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd28-04-2022 21:00 Ook in de Conference League worden deze week de heenwedstrijden in de halve finales gespeeld. Feyenoord ontvangt daarin Olympique Marseille in thuisstadion De Kuip. Voor de club van Cyriel Dessers is het de eerste Europese halve finale in twintig jaar. Toen wonnen de Rotterdammers de UEFA Cup.  Fase per fase 12:01vooraf, 12 uur 01. 12:00vooraf, 12 uur . 12:00vooraf, 12 uur . 11:57vooraf, 11 uur 57. Ik heb tot hiertoe een fantastisch toernooi gehad. Ik weet dat verdedigers zich vaak instellen op spitsen die veel scoren omdat zij voor het meeste gevaar zorgen. Maar ik hou wel van die druk en kijk al uit naar de duels. Cyriel Dessers.Ik heb tot hiertoe een fantastisch toernooi gehad. Ik weet dat verdedigers zich vaak instellen op spitsen die veel scoren omdat zij voor het meeste gevaar zorgen. Maar ik hou wel van die druk en kijk al uit naar de duels.Cyriel Dessers 11:51vooraf, 11 uur 51. Ook in de Conference League worden deze week de heenwedstrijden in de halve finales gespeeld. Feyenoord ontvangt daarin Olympique Marseille in thuisstadion De Kuip. Voor de club van Cyriel Dessers is het de eerste Europese halve finale in twintig jaar. Toen wonnen de Rotterdammers de UEFA Cup.  Dessers verwacht ook nu een echte topwedstrijd. “Marseille is een erg goeie ploeg. Ze spelen eigenlijk een beetje hetzelfde voetbal als ons”, zei de huurling van Genk. “Ze staan dit seizoen niet voor niets tweede in de Franse competitie. In de verdediging lopen spelers van 20 of 30 miljoen euro rond, dat hoeft geen verdere uitleg.” Dessers is zelf bezig aan een fantastisch Europees seizoen. Hij trof al 8 keer raak. “Ik heb tot hiertoe een fantastisch toernooi gehad. Ik weet dat verdedigers zich vaak instellen op spitsen die veel scoren, omdat zij voor het meeste gevaar zorgen. Maar dat is eigenlijk altijd zo als je bij een topclub, zoals Feyenoord of Genk, speelt. Maar ik hou wel van die druk en kijk al uit naar de duels.” Hij gelooft vol in de kansen van zijn eigen ploeg: “We hebben momenteel veel vertrouwen in onszelf. Dit komt omdat we een goed systeem hebben met duidelijke principes waarop we kunnen terugvallen als we het wat moeilijker hebben. Ik geloof dan ook echt in onze kansen. Als we spelen zoals we de vorige wedstrijden in het toernooi hebben gespeeld, denk ik dat we een goede kans maken om door te stoten naar de finale.” .Ook in de Conference League worden deze week de heenwedstrijden in de halve finales gespeeld. Feyenoord ontvangt daarin Olympique Marseille in thuisstadion De Kuip. Voor de club van Cyriel Dessers is het de eerste Europese halve finale in twintig jaar. Toen wonnen de Rotterdammers de UEFA Cup. Dessers verwacht ook nu een echte topwedstrijd. “Marseille is een erg goeie ploeg. Ze spelen eigenlijk een beetje hetzelfde voetbal als ons”, zei de huurling van Genk. “Ze staan dit seizoen niet voor niets tweede in de Franse competitie.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement