Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Villarreal: “Het imago van kleine ploeg telt nu niet meer tegen Liverpool”

di 26 april 2022 15:54 Liverpool Villarreal CF 21u00terugwedstrijd 03/05UEFA Champions Leagueheenwedstrijd27-04-2022 21:00 Villarreal voetbalt op een wolk in de Champions League. Het schakelde Juventus en Bayern München uit. Bevestigt het zijn reputatie als reuzendoder? Volg woensdagavond hier de heenmatch op Anfield. Fase per fase 15:59vooraf, 15 uur 59. “Villarreal speelt heel uitgekookt”. De ploeg van Jürgen Klopp is gewaarschuwd, zo gaf de Liverpool-coach zelf ook aan op de persconferentie. “Villarreal is een zeer goede ploeg, die gemaakt is voor de Champions League. De manier waarop ze spelen is echt heel uitgekookt”, aldus Klopp. De Duitser stelde dat Villarreal in de vorige twee rondes tegen Juventus en Bayern misschien een klein voordeel had omdat de tegenstander hen had onderschat. “Een fout die wij absoluut niet zullen maken”, sprak Klopp, die ook lovende woorden had voor Villarreal-coach Unai Emery.  “Ik heb enorm veel respect voor Unai, ook voor de matchen tegen Juve en Bayern. Hij is geobsedeerd door details en heeft zijn team voorbereid op elke mogelijke spelsituatie. Hij is een trainer van wereldklasse en doet het ongelooflijk goed bij Villarreal.” .”Villarreal speelt heel uitgekookt”De ploeg van Jürgen Klopp is gewaarschuwd, zo gaf de Liverpool-coach zelf ook aan op de persconferentie. “Villarreal is een zeer goede ploeg, die gemaakt is voor de Champions League. De manier waarop ze spelen is echt heel uitgekookt”, aldus Klopp.De Duitser stelde dat Villarreal in de vorige twee rondes tegen Juventus en Bayern misschien een klein voordeel had omdat de tegenstander hen had onderschat. “Een fout die wij absoluut niet zullen maken”, sprak Klopp, die ook lovende woorden had voor Villarreal-coach Unai Emery. “Ik heb enorm veel respect voor Unai, ook voor de matchen tegen Juve en Bayern. Hij is geobsedeerd door details en heeft zijn team voorbereid op elke mogelijke spelsituatie. Hij is een trainer van wereldklasse en doet het ongelooflijk goed bij Villarreal.” 15:54vooraf, 15 uur 54. Liverpool is uiteraard favoriet, maar zij weten ook dat wij al twee grote ploegen naar huis hebben gestuurd… Unai Emery (coach Villarreal).Liverpool is uiteraard favoriet, maar zij weten ook dat wij al twee grote ploegen naar huis hebben gestuurd…Unai Emery (coach Villarreal) 15:54vooraf, 15 uur 54. 15:53vooraf, 15 uur 53. “We kunnen niet meer rekenen op het verrassingseffect”. Liverpool in eigen huis verslaan, wordt geen gemakkelijke opdracht, vertelde coach Unai Emery op de persconferentie dinsdag.  “Het beeld van kleine ploeg dat we hadden in de overwinningen tegen Juventus en Bayern München, telt nu niet meer mee.” “We zijn ook te ver in het toernooi aanbeland om nog te rekenen op het verrassingseffect. Bovendien staat niemand zomaar in de halve finales van de Champions League, ook wij niet.”   .”We kunnen niet meer rekenen op het verrassingseffect”Liverpool in eigen huis verslaan, wordt geen gemakkelijke opdracht, vertelde coach Unai Emery op de persconferentie dinsdag. “Het beeld van kleine ploeg dat we hadden in de overwinningen tegen Juventus en Bayern München, telt nu niet meer mee.””We zijn ook te ver in het toernooi aanbeland om nog te rekenen op het verrassingseffect. Bovendien staat niemand zomaar in de halve finales van de Champions League,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement