Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Real Madrid-coach voor clash met Manchester City: “Niemand had ons hier verwacht”

Real Madrid-coach voor clash met Manchester City: “Niemand had ons hier verwacht”

ma 25 april 2022 21:18 Manchester City Real Madrid 21u00terugwedstrijd 04/05UEFA Champions Leagueheenwedstrijd26-04-2022 21:00 Wie speelt de finale van de Champions League? Manchester City of Real Madrid? Dinsdag dagen de twee topclubs mekaar een eerste keer uit. Volg hier de wedstrijd in de halve finales op de voet. Fase per fase 21:18vooraf, 21 uur 18. Favorietenrol hoeft niet voor Real-coach Ancelotti . Manchester City begint met een klein voordeel aan de confrontatie. Twee jaar geleden klopte het Real in de 1/8e finales twee keer met 2-1. Kevin De Bruyne zette een penalty om in Madrid. Het verontrust Carlo Ancelotti niet. “We gingen het dit jaar niet tot in de halve finales schoppen. En kijk waar we nu staan”, stelt de coach van Real Madrid. “Real zal altijd strijden. En dat doen we ook nu”, belooft Ancelotti die op Benzema rekent. Op weg naar de halve finales rekende de spits op eigen houtje af met PSG en Chelsea. .Favorietenrol hoeft niet voor Real-coach Ancelotti Manchester City begint met een klein voordeel aan de confrontatie. Twee jaar geleden klopte het Real in de 1/8e finales twee keer met 2-1. Kevin De Bruyne zette een penalty om in Madrid.Het verontrust Carlo Ancelotti niet. “We gingen het dit jaar niet tot in de halve finales schoppen. En kijk waar we nu staan”, stelt de coach van Real Madrid.”Real zal altijd strijden. En dat doen we ook nu”, belooft Ancelotti die op Benzema rekent. Op weg naar de halve finales rekende de spits op eigen houtje af met PSG en Chelsea. 21:18vooraf, 21 uur 18.Real Madrid warmt zich op voor een nieuwe clash. 16:34vooraf, 16 uur 34. Guardiola: “We zullen twee geweldige duels moeten spelen”. Manchester City staat voor de derde keer in haar clubgeschiedenis in de halve finales van de Champions League.  “Natuurlijk willen we als team meer na die verloren finale van vorig jaar (1-0 tegen Chelsea, red)”, blikt coach Pep Guardiola vooruit. “We willen naar de finale en we willen die winnen.” “Dat telt nu nog niet. We staan nu opnieuw in de halve finales, tussen de beste teams van Europa. Het is een eer hier te staan. Teams als Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Liverpool stonden hier al zo vaak. Maar wij horen daar de laatste jaren ook bij.” “Het wordt morgen een enorme test tegen Real Madrid”, gaat Guardiola voort. “Ze zijn heel sterk, en ik heb veel respect voor Real, maar we gaan de uitdaging aan. We zullen twee buitengewone wedstrijden moeten spelen om door te stoten naar de finale. We moeten ervan genieten en alles geven.” .Guardiola: “We zullen twee geweldige duels moeten spelen”Manchester City staat voor de derde keer in haar clubgeschiedenis in de halve finales van de Champions League. “Natuurlijk willen we als team meer na die verloren finale van vorig jaar (1-0 tegen Chelsea, red)”, blikt coach Pep Guardiola vooruit. “We willen naar de finale en we willen die winnen.””Dat telt nu nog niet. We staan nu opnieuw in de halve finales, tussen de beste teams van Europa.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement