Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Geen Pogacar in Luik: Lotto-Soudal vervangt zieke Kron door Grignard

Fase per fase 15:3815 uur 38. Pozzovivo is kopman bij Intermarché-Wanty-Gobert. Bij Intermarché-Wanty-Gobert, dat dit voorjaar uitstekend uit de verf komt, rekenen ze in Luik op good old Domenico Pozzovivo, 39 jaar jong. De Italiaan telt al veel ereplaatsen in L-B-L: 5e inn 2014 en 2018, 8e in 2015 en 12e in 2017. Woensdag op de Muur van Hoei finishte hij als 15e. Drie Belgen rijden in zijn steun: Jan Bakelants, Quinten Hermans en Baptiste Planckaert. De Nederlander Corné van Kessel, de Duitser Georg Zimmermann en de Italiaan Simone Petilli maken de boel compleet. .Pozzovivo is kopman bij Intermarché-Wanty-GobertBij Intermarché-Wanty-Gobert, dat dit voorjaar uitstekend uit de verf komt, rekenen ze in Luik op good old Domenico Pozzovivo, 39 jaar jong. De Italiaan telt al veel ereplaatsen in L-B-L: 5e inn 2014 en 2018, 8e in 2015 en 12e in 2017. Woensdag op de Muur van Hoei finishte hij als 15e.Drie Belgen rijden in zijn steun: Jan Bakelants, Quinten Hermans en Baptiste Planckaert. De Nederlander Corné van Kessel, de Duitser Georg Zimmermann en de Italiaan Simone Petilli maken de boel compleet. 15:3715 uur 37. 13:1413 uur 14.Luik-Bastenaken-Luik POLL: Wie wint zondag Luik-Bastenaken-Luik? 13:12 12:1412 uur 14.Luik-Bastenaken-Luik Titelverdediger Tadej Pogacar zegt af voor Luik-Bastenaken-Luik na overlijden schoonmoeder 12:01 09:4109 uur 41. Kron blijft ziek, Sébastien Grignard is zijn vervanger in Luik. Lotto-Soudal voert in laatste instantie een wijziging door in zijn selectie. Andreas Kron miste door ziekte al de Waalse Pijl en is onvoldoende hersteld. De Deen wordt vervangen door Sébastien Grignard. De 22-jarige Grignard wordt de zesde Belg in het team, dat met ex-winnaar Philippe Gilbert (2011) en Tim Wellens als vooruitgeschoven pionnen start. Zij worden bijgestaan door Grignard, Harm Vanhoucke, Viktor Verschaeve, Sylvain Moniquet en de Brit Matthew Holmes. .Kron blijft ziek, Sébastien Grignard is zijn vervanger in LuikLotto-Soudal voert in laatste instantie een wijziging door in zijn selectie. Andreas Kron miste door ziekte al de Waalse Pijl en is onvoldoende hersteld. De Deen wordt vervangen door Sébastien Grignard.De 22-jarige Grignard wordt de zesde Belg in het team, dat met ex-winnaar Philippe Gilbert (2011) en Tim Wellens als vooruitgeschoven pionnen start. Zij worden bijgestaan door Grignard, Harm Vanhoucke, Viktor Verschaeve, Sylvain Moniquet en de Brit Matthew Holmes. 09:4109 uur 41.23-04-2022 23-04-2022. 20:2220 uur 22. Wellens: “Anticiperen voor de finale”. Tim Wellens hoopt zondag om zijn topresultaat (11e in 2019) in Luik-Bastenaken-Luik te verbeteren. “Ik denk dat de finale wat meer open zal zijn dan de andere jaren en daar wil ik op anticiperen”, zegt de kopman van Lotto-Soudal. “De koersen breken tegenwoordig alsmaar vroeger open en dat biedt best wat mogelijkheden. Wat onze tactiek gaat zijn, moet nog met het team besproken worden.” “Ik hou van de Ardense klassiekers en voel een positieve druk. Al was de Waalse Pijl zeker niet super. Tot de voet van de laatste beklimming van Hoei voelde ik me nochtans goed, maar ik vermoed dat dat voor het halve peloton geldt”, besluit Wellens, die 23e eindigde in Hoei. .Wellens: “Anticiperen voor de finale”Tim Wellens hoopt zondag om zijn topresultaat (11e in 2019) in Luik-Bastenaken-Luik te verbeteren. “Ik denk dat de finale wat meer open zal zijn dan de andere jaren en daar wil ik op anticiperen”, zegt de kopman van Lotto-Soudal.”De koersen breken tegenwoordig alsmaar vroeger open en dat biedt best wat mogelijkheden. Wat onze tactiek gaat zijn, moet nog met het team besproken worden.””Ik hou van de Ardense klassiekers en voel een positieve druk. Al was de Waalse Pijl zeker niet super. Tot de voet van de laatste beklimming van Hoei voelde ik me nochtans goed, maar ik vermoed dat dat voor het halve peloton geldt”, besluit Wellens, die 23e eindigde in Hoei. 20:2120 uur 21. Met de 12e plek in de Waalse Pijl toonde Pogacar dat hij in vorm is en La Doyenne ligt hem beter dan de Waalse Pijl. Wout van Aert reken ik zondag ook tot de topfavorieten. Tim Wellens (Lotto-Soudal).Met de 12e plek in de Waalse Pijl toonde Pogacar dat hij in vorm is en La Doyenne ligt hem beter dan de Waalse Pijl. Wout van Aert reken ik zondag ook tot de topfavorieten.Tim Wellens (Lotto-Soudal) 20:2020 uur 20.Luik-Bastenaken-Luik Uw gids voor Luik-Bastenaken-Luik: parcours, deelnemers (Van Aert en Evenepoel), livestream 22/04 20:2020 uur 20.Luik-Bastenaken-Luik POLL: Wie wint zondag Luik-Bastenaken-Luik? 13:12 20:1920 uur 19.Luik-Bastenaken-Luik Julian Alaphilippe: “Ik voel nu minder druk dan voor de Waalse Pijl” 22/04 20:1920 uur 19.wielrennen Dylan Teuns wil ook in Luik scoren: “Ik wil de lijn doortrekken nu ik goede benen heb” 22/04 20:1820 uur 18.Luik-Bastenaken-Luik Remco Evenepoel lacht: “Benen om te winnen? Zo’n vraag heeft me vorig jaar serieus genekt, hé” 22/04 20:1820 uur 18.Opvallend Fans zullen Gilbert gepast uitzwaaien: 700 keer “Phil” op La Redoute 22/04 20:1820 uur 18.Luik-Bastenaken-Luik Wout van Aert verkent parcours voor zijn eerste Luik-Bastenaken-Luik: “Hij kan elke koers winnen” 21/04 20:1620 uur 16. Luik-Bastenaken-Luik. Met Luik-Bastenaken-Luik komt een einde aan een wielervoorjaar dat interessant was op alle vlakken. Vrolijkt Quick Step-Alpha Vinyl zijn lente wat op in Luik? Of zorgt Wout van Aert voor de verrassing? Volg La Doyenne zondag live op deze pagina. .Luik-Bastenaken-LuikMet Luik-Bastenaken-Luik komt een einde aan een wielervoorjaar dat interessant was op alle vlakken. Vrolijkt Quick Step-Alpha Vinyl zijn lente wat op in Luik? Of zorgt Wout van Aert voor de verrassing? Volg La Doyenne zondag live op deze pagina. ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider-25/04 10u16Luik – Luik259.1 kmPogacarPogacar

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement