Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Voor Luca Brecel zit het WK snooker er al na 1 wedstrijd op

Voor Luca Brecel zit het WK snooker er al na 1 wedstrijd op

Luca Brecel uitgeschakeld in 1e ronde 16:0316 uur 03. Brecel overleeft 1e ronde niet. Luca Brecel (WS-11) stond na gisterenavond 3-6 in het krijt tegen de veel lager gerangschikte Thai Noppon Saengkham (WS-38). Vandaag trok onze landgenoot die dalende lijn door. Brecel verloor meteen 3 frames op een rij en stond met zijn rug tegen de muur bij 3-9. Na een zeldzame misser van Saengkham potte Brecel een 51-break weg. In het 14e frame ging Brecel op zijn elan voort met een sublieme 109-break. Bij een 9-5-achterstand was er opnieuw een sprankeltje hoop voor Brecel. Maar na een misser op blauw in het 15e frame kreeg Saengkham een kans die hij benutte, goed voor een verdiende 10-5-overwinning. Zo blijft Brecel op het WK snooker steken op 0 zeges bij al zijn deelnames. Ook bij zijn vorige 4 passages ging Brecel telkens onderuit in de eerste ronde.  .Brecel overleeft 1e ronde nietLuca Brecel (WS-11) stond na gisterenavond 3-6 in het krijt tegen de veel lager gerangschikte Thai Noppon Saengkham (WS-38). Vandaag trok onze landgenoot die dalende lijn door.Brecel verloor meteen 3 frames op een rij en stond met zijn rug tegen de muur bij 3-9. Na een zeldzame misser van Saengkham potte Brecel een 51-break weg. In het 14e frame ging Brecel op zijn elan voort met een sublieme 109-break.Bij een 9-5-achterstand was er opnieuw een sprankeltje hoop voor Brecel. Maar na een misser op blauw in het 15e frame kreeg Saengkham een kans die hij benutte, goed voor een verdiende 10-5-overwinning.Zo blijft Brecel op het WK snooker steken op 0 zeges bij al zijn deelnames. Ook bij zijn vorige 4 passages ging Brecel telkens onderuit in de eerste ronde.  00:0300 uur 03. Luca Brecel moet achtervolgen: 3-6. Luca Brecel zal morgen een geweldige sessie uit zijn mouw moeten schudden om alsnog naar de tweede ronde van het WK snooker te mogen.  Op papier was de Thai Noppon Saengkham een haalbare kaart voor de Belg, maar die stapelde onbegrijpelijke fouten op. Tot tweemaal toe miste Brecel een cruciale zwarte bal, waarna het frame naar Saengkham ging. In een razende vaart stoomde de tegenstander van Brecel door naar een 1-6-voorsprong. Aan het einde van de sessie kon onze landgenoot zijn rug nog rechten: 3-6. Maar de tweede ronde halen, wordt een stevige opdracht voor Luca Brecel. .Luca Brecel moet achtervolgen: 3-6Luca Brecel zal morgen een geweldige sessie uit zijn mouw moeten schudden om alsnog naar de tweede ronde van het WK snooker te mogen. Op papier was de Thai Noppon Saengkham een haalbare kaart voor de Belg, maar die stapelde onbegrijpelijke fouten op. Tot tweemaal toe miste Brecel een cruciale zwarte bal, waarna het frame naar Saengkham ging.In een razende vaart stoomde de tegenstander van Brecel door naar een 1-6-voorsprong. Aan het einde van de sessie kon onze landgenoot zijn rug nog rechten: 3-6. Maar de tweede ronde halen, wordt een stevige opdracht voor Luca Brecel.21-04-2022 21-04-2022. 23:3023 uur 30. 23:0423 uur 04. 22:0522 uur 05. 21:0621 uur 06. 21:0021 uur .

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement