Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Arthur Van Doren klopt Vincent Vanasch in Europese finale

Arthur Van Doren klopt Vincent Vanasch in Europese finale

De Nederlandse club Bloemendaal heeft net als vorig jaar de Euro Hockey League gewonnen. In de finale was het team van Arthur Van Doren een maatje te groot voor het Keulen van Vincent Vanasch. De Belgische vertegenwoordiger beëindigde de Champions League van het hockey op de 5e plaats.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Euro Hockey League

 1. 18 uur 01. Van Doren wint opnieuw de finale met Bloemendaal. Net als vorig jaar heeft de Nederlandse topclub Bloemendaal de Euro Hockey League gewonnen. In de finale pakte het team van Red Lion Arthur Van Doren stevig uit tegen Rot-Weiss Köln (4-0), het Duitse team van goalie Vincent Vanasch. Croon, Fuchs, Brinkman en Bovendeert scoorden voor Bloemendaal. De Nederlanders staan nu 5 keer op de erelijst van de Euro Hockey League. RW Köln won de Europese trofee in 2017. .

  Van Doren wint opnieuw de finale met Bloemendaal

  Net als vorig jaar heeft de Nederlandse topclub Bloemendaal de Euro Hockey League gewonnen. In de finale pakte het team van Red Lion Arthur Van Doren stevig uit tegen Rot-Weiss Köln (4-0), het Duitse team van goalie Vincent Vanasch.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Croon, Fuchs, Brinkman en Bovendeert scoorden voor Bloemendaal. De Nederlanders staan nu 5 keer op de erelijst van de Euro Hockey League. RW Köln won de Europese trofee in 2017.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 18 uur 01.

 3. 18-04-2022.

 4. 20 uur 38.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 18 uur 45. 5e plaats is troostprijs voor Dragons. Dragons heeft het toernooi op een 5e plaats beëindigd. De ploeg uit Brasschaat won na shoot-outs (3-1) van het Nederlandse team Kampong. Na 60 minuten stond het 2-2. Felix Denayer en Nicolas Della Torre scoorden in de reguliere speeltijd voor Dragons. Nog eens Denayer, Robbert Rubens en Luca Martinez rondden het duel af met geslaagde shoot-outs. De 5e plaats is een schamele troost voor Dragons na een mislukt seizoen. Internationaal succes bleef ook uit door verlies zaterdag in de kwartfinales tegen de zeker niet briljante Engelse kampioen Surbiton HC (0-1). In eigen land haalde het Antwerpse team de top 4 niet. .

  5e plaats is troostprijs voor Dragons

  Dragons heeft het toernooi op een 5e plaats beëindigd. De ploeg uit Brasschaat won na shoot-outs (3-1) van het Nederlandse team Kampong. Na 60 minuten stond het 2-2.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Felix Denayer en Nicolas Della Torre scoorden in de reguliere speeltijd voor Dragons. Nog eens Denayer, Robbert Rubens en Luca Martinez rondden het duel af met geslaagde shoot-outs.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De 5e plaats is een schamele troost voor Dragons na een mislukt seizoen. Internationaal succes bleef ook uit door verlies zaterdag in de kwartfinales tegen de zeker niet briljante Engelse kampioen Surbiton HC (0-1). In eigen land haalde het Antwerpse team de top 4 niet.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 15 uur 38. Ook Vincent Vanasch staat in de finale. Het Duitse topteam Rot-Weiss Köln heeft met gemak de finale bereikt. In tegenstelling tot Dragons kende het geen probleem met de Engelse club Surbiton (5-1). Vincent Vanasch stond in het doel bij Rot-Weiss. Morgen neemt hij het met zijn team op tegen Bloemendaal, de club van collega-international Arthur Van Doren. .

  Ook Vincent Vanasch staat in de finale

  Het Duitse topteam Rot-Weiss Köln heeft met gemak de finale bereikt. In tegenstelling tot Dragons kende het geen probleem met de Engelse club Surbiton (5-1).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vincent Vanasch stond in het doel bij Rot-Weiss. Morgen neemt hij het met zijn team op tegen Bloemendaal, de club van collega-international Arthur Van Doren.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 17-04-2022.

 8. 21 uur 34. Van Doren naar finale met Bloemendaal. Titelverdediger Bloemendaal heeft zich als eerste geplaatst voor de finale. Het Nederlandse team van Red Lion Arthur Van Doren was een maatje te groot voor Club de Campo uit Madrid: 3-0. In de finale treft Van Doren misschien wel nationale doelman Vincent Vanasch. Hij speelt morgen met zijn Duitse club RW Keulen de halve finale tegen Surbiton, het Engelse team dat in de kwartfinales won van Dragons. .

  Van Doren naar finale met Bloemendaal

  Titelverdediger Bloemendaal heeft zich als eerste geplaatst voor de finale. Het Nederlandse team van Red Lion Arthur Van Doren was een maatje te groot voor Club de Campo uit Madrid: 3-0.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In de finale treft Van Doren misschien wel nationale doelman Vincent Vanasch. Hij speelt morgen met zijn Duitse club RW Keulen de halve finale tegen Surbiton, het Engelse team dat in de kwartfinales won van Dragons.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 16-04-2022.

 10. 15 uur 19. Surbiton houdt Dragons uit halve finale. Een week nadat Dragons naast de play-offs in de vaderlandse competitie heeft gegrepen, krijgt het in de Euro Hockey League een nieuwe opdoffer te verwerken. Tegen de Engelsen van Surbiton kon de ploeg van olympische kampioenen als Denayer, Gougnard, Van Aubel en Loic Van Doren niet het verschil maken. Een strafcorner van Luke Taylor vloog er wel in, waarna Dragons geen reactie meer had. Het is van 2016 geleden dat er geen Belgische ploeg de halve finales van de Euro Hockey League haalt bij de mannen. Dragons speelde zelf één keer de finale van de belangrijkste Europese beker. In 2013 verloor het tegen Bloemendaal. .

  Surbiton houdt Dragons uit halve finale

  Een week nadat Dragons naast de play-offs in de vaderlandse competitie heeft gegrepen, krijgt het in de Euro Hockey League een nieuwe opdoffer te verwerken. Tegen de Engelsen van Surbiton kon de ploeg van olympische kampioenen als Denayer, Gougnard, Van Aubel en Loic Van Doren niet het verschil maken. Een strafcorner van Luke Taylor vloog er wel in, waarna Dragons geen reactie meer had.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Het is van 2016 geleden dat er geen Belgische ploeg de halve finales van de Euro Hockey League haalt bij de mannen. Dragons speelde zelf één keer de finale van de belangrijkste Europese beker. In 2013 verloor het tegen Bloemendaal.

 11. 15 uur 18. Het was niet zo slecht maar het was niet genoeg om een onderscheid met Surbiton te maken. Op dit niveau telt elk detail. Felix Denayer (Dragons).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Het was niet zo slecht maar het was niet genoeg om een onderscheid met Surbiton te maken. Op dit niveau telt elk detail.
  Felix Denayer (Dragons)

 12. 15 uur 18. Denayer: “Ons seizoen is mislukt”.

  Denayer: “Ons seizoen is mislukt”

 13. 15 uur 17. Ik was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, maar ja, dat heb je te accepteren. Felix Denayer over de afgekeurde gelijkmaker in het slot.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Ik was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, maar ja, dat heb je te accepteren.
  Felix Denayer over de afgekeurde gelijkmaker in het slot

Croon, Fuchs, Brinkman en Bovendeert scoorden voor Bloemendaal. De Nederlanders staan nu 5 keer op de erelijst van de Euro Hockey League. RW Köln won de Europese trofee in 2017. ","textStripped":"Net als vorig jaar heeft de Nederlandse topclub Bloemendaal de Euro Hockey League gewonnen. In de finale pakte het team van Red Lion Arthur Van Doren stevig uit tegen Rot-Weiss Köln (4-0), het Duitse team van goalie Vincent Vanasch. Croon, Fuchs, Brinkman en Bovendeert scoorden voor Bloemendaal. De Nederlanders staan nu 5 keer op de erelijst van de Euro Hockey League. RW Köln won de Europese trofee in 2017.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2848703","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1650297665794,"type":"INSTAGRAM","sport":"GENERIC","instagramId":"Ccf3Y2Hrsmg"},{"eventId":"2848483","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1650220680000,"type":"INSTAGRAM","sport":"GENERIC","instagramId":"CcdUW83KSqy"},{"eventId":"2847260","title":"5e plaats is troostprijs voor Dragons","source":"","time":"??+?","eventTime":1650213900000,"text":"

Dragons heeft het toernooi op een 5e plaats beëindigd. De ploeg uit Brasschaat won na shoot-outs (3-1) van het Nederlandse team Kampong. Na 60 minuten stond het 2-2.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Felix Denayer en Nicolas Della Torre scoorden in de reguliere speeltijd voor Dragons. Nog eens Denayer, Robbert Rubens en Luca Martinez rondden het duel af met geslaagde shoot-outs.

Advertisement. Scroll to continue reading.

De 5e plaats is een schamele troost voor Dragons na een mislukt seizoen. Internationaal succes bleef ook uit door verlies zaterdag in de kwartfinales tegen de zeker niet briljante Engelse kampioen Surbiton HC (0-1). In eigen land haalde het Antwerpse team de top 4 niet.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Dragons heeft het toernooi op een 5e plaats beëindigd. De ploeg uit Brasschaat won na shoot-outs (3-1) van het Nederlandse team Kampong. Na 60 minuten stond het 2-2. Felix Denayer en Nicolas Della Torre scoorden in de reguliere speeltijd voor Dragons. Nog eens Denayer, Robbert Rubens en Luca Martinez rondden het duel af met geslaagde shoot-outs. De 5e plaats is een schamele troost voor Dragons na een mislukt seizoen. Internationaal succes bleef ook uit door verlies zaterdag in de kwartfinales tegen de zeker niet briljante Engelse kampioen Surbiton HC (0-1). In eigen land haalde het Antwerpse team de top 4 niet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2844207","title":"Ook Vincent Vanasch staat in de finale","source":"","time":"??+?","eventTime":1650202692536,"text":"

Het Duitse topteam Rot-Weiss Köln heeft met gemak de finale bereikt. In tegenstelling tot Dragons kende het geen probleem met de Engelse club Surbiton (5-1).

Advertisement. Scroll to continue reading.

Vincent Vanasch stond in het doel bij Rot-Weiss. Morgen neemt hij het met zijn team op tegen Bloemendaal, de club van collega-international Arthur Van Doren. ","textStripped":"Het Duitse topteam Rot-Weiss Köln heeft met gemak de finale bereikt. In tegenstelling tot Dragons kende het geen probleem met de Engelse club Surbiton (5-1). Vincent Vanasch stond in het doel bij Rot-Weiss. Morgen neemt hij het met zijn team op tegen Bloemendaal, de club van collega-international Arthur Van Doren.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2842162","title":"Van Doren naar finale met Bloemendaal","source":"","time":"??+?","eventTime":1650137667570,"text":"

Titelverdediger Bloemendaal heeft zich als eerste geplaatst voor de finale. Het Nederlandse team van Red Lion Arthur Van Doren was een maatje te groot voor Club de Campo uit Madrid: 3-0.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de finale treft Van Doren misschien wel nationale doelman Vincent Vanasch. Hij speelt morgen met zijn Duitse club RW Keulen de halve finale tegen Surbiton, het Engelse team dat in de kwartfinales won van Dragons.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Titelverdediger Bloemendaal heeft zich als eerste geplaatst voor de finale. Het Nederlandse team van Red Lion Arthur Van Doren was een maatje te groot voor Club de Campo uit Madrid: 3-0. In de finale treft Van Doren misschien wel nationale doelman Vincent Vanasch. Hij speelt morgen met zijn Duitse club RW Keulen de halve finale tegen Surbiton, het Engelse team dat in de kwartfinales won van Dragons.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2834257","title":"Surbiton houdt Dragons uit halve finale","source":"","time":"??+?","eventTime":1650028750597,"text":"

Een week nadat Dragons naast de play-offs in de vaderlandse competitie heeft gegrepen, krijgt het in de Euro Hockey League een nieuwe opdoffer te verwerken. Tegen de Engelsen van Surbiton kon de ploeg van olympische kampioenen als Denayer, Gougnard, Van Aubel en Loic Van Doren niet het verschil maken. Een strafcorner van Luke Taylor vloog er wel in, waarna Dragons geen reactie meer had. Het is van 2016 geleden dat er geen Belgische ploeg de halve finales van de Euro Hockey League haalt bij de mannen. Dragons speelde zelf één keer de finale van de belangrijkste Europese beker. In 2013 verloor het tegen Bloemendaal. ","textStripped":"Een week nadat Dragons naast de play-offs in de vaderlandse competitie heeft gegrepen, krijgt het in de Euro Hockey League een nieuwe opdoffer te verwerken. Tegen de Engelsen van Surbiton kon de ploeg van olympische kampioenen als Denayer, Gougnard, Van Aubel en Loic Van Doren niet het verschil maken. Een strafcorner van Luke Taylor vloog er wel in, waarna Dragons geen reactie meer had. Het is van 2016 geleden dat er geen Belgische ploeg de halve finales van de Euro Hockey League haalt bij de mannen. Dragons speelde zelf één keer de finale van de belangrijkste Europese beker. In 2013 verloor het tegen Bloemendaal.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2834306","time":"??+?","eventTime":1650028680000,"text":"Het was niet zo slecht maar het was niet genoeg om een onderscheid met Surbiton te maken. Op dit niveau telt elk detail.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Felix Denayer (Dragons)"},{"eventId":"2834327","title":"Denayer: "Ons seizoen is mislukt"","time":"??+?","eventTime":1650028680000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-bcf67202-4e89-4008-8277-ca822fa9f1e5","publicationId":"pbs-pub-49d0bcc7-f837-4785-a1a8-c6b145a5c61d","assetName":"Felix Denayer interview","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/04/15/f5c36c2f-bccf-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/hockey/2022-04/euro-hockey-league-mannen/jcr:content/par-body/timeline/video-23c90037-41e7-4719-95f1-022f8f4d6f93"},{"eventId":"2834307","time":"??+?","eventTime":1650028620000,"text":"Ik was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, maar ja, dat heb je te accepteren.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Felix Denayer over de afgekeurde gelijkmaker in het slot"},{"eventId":"2834256","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1650028485070,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1514948670873120778","showConversation":false}],"teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3312451"}},"channels":[],"sport":"generic","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/hockey/2022-04/arthur-van-doren-klopt-vincent-vanasch-in-europese-finale~1650016578460/"},"title":"Euro Hockey League","matchID":"3312451","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3312451","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
hockey
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement