Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Anderlecht traint onder paaszonnetje met Gomez, Verschaeren & Ashimeru

zo 17 april 2022 12:38 KAA Gent Anderlecht 15u00Croky Cupfinale18-04-2022 15:00 Geen vrije dag voor Gent en Anderlecht op paasmaandag, integendeel. De twee clubs hebben hun zinnen gezet op de Beker van België. Wie er aan het langste eind trekt in de finale, kan je hier op de voet volgen. Fase per fase 13:13vooraf, 13 uur 13. Ook bij Gent goed nieuws op training. Ook in Gent hebben ze nog een laatste keer getraind en ook daar kon trainer Hein Vanhaezebrouck enkele geblesseerden opnieuw verwelkomen. Zo waren Vadis Odjidja en Joseph Okumu er weer. .Ook bij Gent goed nieuws op trainingOok in Gent hebben ze nog een laatste keer getraind en ook daar kon trainer Hein Vanhaezebrouck enkele geblesseerden opnieuw verwelkomen. Zo waren Vadis Odjidja en Joseph Okumu er weer. 13:10vooraf, 13 uur 10.Laurent Depoitre trekt een sprintje. 13:10vooraf, 13 uur 10.Sven Kums (m) warmt zich op. 13:10vooraf, 13 uur 10.Tarik Tissoudali met een ingepakte knie. 13:10vooraf, 13 uur 10.Vadis Odjidja. 12:46vooraf, 12 uur 46. Gomez en Verschaeren op training. Vincent Kompany hoopt morgen met een volledig fitte kern aan de finale te kunnen beginnen. In de laatste competitiematch tegen KV Kortrijk viel Sergio Gomez geblesseerd uit, maar vandaag stond hij samen met de rest van de groep op het trainingsveld. Ook Yari Verschaeren was paraat vandaag. Hij miste de laatste wedstrijd met een liesblessure. Ashimeru had dan weer last van zijn enkel, maar ook hij trainde mee. Of dat wil zeggen dat ze werkelijk speelklaar zullen zijn, is nog maar de vraag. Misschien is het eerder om Gent op het verkeerde been te zetten. .Gomez en Verschaeren op trainingVincent Kompany hoopt morgen met een volledig fitte kern aan de finale te kunnen beginnen. In de laatste competitiematch tegen KV Kortrijk viel Sergio Gomez geblesseerd uit, maar vandaag stond hij samen met de rest van de groep op het trainingsveld.Ook Yari Verschaeren was paraat vandaag. Hij miste de laatste wedstrijd met een liesblessure. Ashimeru had dan weer last van zijn enkel, maar ook hij trainde mee.Of dat wil zeggen dat ze werkelijk speelklaar zullen zijn, is nog maar de vraag. Misschien is het eerder om Gent op het verkeerde been te zetten. 12:43vooraf, 12 uur 43.Yari Verschaeren. 12:43vooraf, 12 uur 43.Sergio Gomez. 12:43vooraf, 12 uur 43.Yari Verschaeren. 12:41vooraf, 12 uur 41.Croky Cup RETRO: Herbeleef de trauma’s en triomfen van Gent en Anderlecht in de beker 17/0412:41 – VoorafVooraf, 12 uur 41  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement