Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Vleeswonde, geen spierblessure voor Kevin De Bruyne: “Maar de bekermatch tegen Liverpool wordt krap”

Fase per fase 18:42vooraf, 18 uur 42. Geen spierblessure voor De Bruyne. Kevin De Bruyne moest in de Champions League tegen Atletico Madrid het veld verlaten na een trap tegen zijn enkel. De vrees voor een lange afwezigheid, zeker in de cruciale fase van het seizoen, is onterecht, zo stelde coach Pep Guardiola de pers gerust. De Bruyne houdt enkel een vleeswonde over aan de tik van Reinildo Mandava en die werd inmiddels al gehecht. Het is nog onzeker of hij er morgen al zal bij zijn voor de bekerclash tegen Liverpool. .Geen spierblessure voor De BruyneKevin De Bruyne moest in de Champions League tegen Atletico Madrid het veld verlaten na een trap tegen zijn enkel. De vrees voor een lange afwezigheid, zeker in de cruciale fase van het seizoen, is onterecht, zo stelde coach Pep Guardiola de pers gerust.De Bruyne houdt enkel een vleeswonde over aan de tik van Reinildo Mandava en die werd inmiddels al gehecht. Het is nog onzeker of hij er morgen al zal bij zijn voor de bekerclash tegen Liverpool. 18:41vooraf, 18 uur 41. Kevin kreeg hechtingen in zijn enkel, het is dus geen spierblessure. Maar het wordt krap om fit te geraken voor zaterdag. Pep Guardiola (coach Manchester City).Kevin kreeg hechtingen in zijn enkel, het is dus geen spierblessure. Maar het wordt krap om fit te geraken voor zaterdag.Pep Guardiola (coach Manchester City)18:41 – VoorafVooraf, 18 uur 41 Opstelling Manchester City. Ederson, João Cancelo, John Stones, Nathan Aké, Aymeric Laporte, Bernardo Silva, Rodri, Ilkay Gündogan, Gabriel Jesus, Raheem Sterling, Jack GrealishOpstelling Manchester CityEderson, João Cancelo, John Stones, Nathan Aké, Aymeric Laporte, Bernardo Silva, Rodri, Ilkay Gündogan, Gabriel Jesus, Raheem Sterling, Jack Grealish Opstelling Liverpool. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio ManéOpstelling LiverpoolAlisson, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement