Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Charleroi en KV Oostende openen de terugronde

Charleroi en KV Oostende openen de terugronde

vr 10 december 2021 19:49 Charleroi KV Oostende 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1810-12-2021 20:45 Charleroi trapt vanavond op eigen veld de 18e speeldag op gang tegen KV Oostende. Op de eerste speeldag boekte Charleroi aan de kust een vlotte 0-3-zege. Pakt het opnieuw de volle buit of neemt KVO revanche? Volg de wedstrijd hier vanaf 20.45u. Fase per fase 19:59vooraf, 19 uur 59. Geen wijzigingen bij Charleroi. Edward Still ziet na de overtuigende prestatie tegen Standard geen redenen om te sleutelen aan zijn ploeg. We krijgen dus dezelfde 11 namen aan de aftrap bij Charleroi. .Geen wijzigingen bij CharleroiEdward Still ziet na de overtuigende prestatie tegen Standard geen redenen om te sleutelen aan zijn ploeg. We krijgen dus dezelfde 11 namen aan de aftrap bij Charleroi. 19:58vooraf, 19 uur 58. 19:53vooraf, 19 uur 53. Tumult in Luik, remonte in Oostende. In een Waalse derby vol incidenten ging Charleroi vorige week met 0-3 winnen op het veld van Standard. De wedstrijd werd door het wangedrag van de Standard-supporters vroegtijdig afgefloten, het is afwachten of het voor de groene tafel uiteindelijk geen forfaitnederlaag wordt voor Standard. Beide ploegen tellen voorlopig 1 wedstrijd minder in de stand. In Oostende was er vorig weekend minder tumult. De kustploeg stevende tegen Eupen wel op een nieuwe nederlaag af, maar kon de scheve situatie in de slotfase alsnog rechttrekken. KVO gunde zichzelf zo weer wat meer ademruimte in de degradatiestrijd. .Tumult in Luik, remonte in OostendeIn een Waalse derby vol incidenten ging Charleroi vorige week met 0-3 winnen op het veld van Standard. De wedstrijd werd door het wangedrag van de Standard-supporters vroegtijdig afgefloten, het is afwachten of het voor de groene tafel uiteindelijk geen forfaitnederlaag wordt voor Standard. Beide ploegen tellen voorlopig 1 wedstrijd minder in de stand.In Oostende was er vorig weekend minder tumult. De kustploeg stevende tegen Eupen wel op een nieuwe nederlaag af, maar kon de scheve situatie in de slotfase alsnog rechttrekken. KVO gunde zichzelf zo weer wat meer ademruimte in de degradatiestrijd. 19:49vooraf, 19 uur 49. Charleroi en Oostende openen de terugronde. Charleroi trapt vanavond op eigen veld de 18e speeldag op gang tegen KV Oostende. Op de eerste speeldag boekte Charleroi aan de kust een vlotte 0-3-zege. Pakt het opnieuw de volle buit of neemt KVO revanche? Volg de wedstrijd hier vanaf 20.45u. .Charleroi en Oostende openen de terugrondeCharleroi trapt vanavond op eigen veld de 18e speeldag op gang tegen KV Oostende. Op de eerste speeldag boekte Charleroi aan de kust een vlotte 0-3-zege. Pakt het opnieuw de volle buit of neemt KVO revanche? Volg de wedstrijd hier vanaf 20.45u.19:49 – VoorafVooraf, 19 uur 49  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement