Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Storck laat Onuachu op de bank, kan Genk Europees overwinteren?

Storck laat Onuachu op de bank, kan Genk Europees overwinteren?

do 09 december 2021 19:50 KRC Genk Rapid Wien 21u00UEFA Europa LeagueSpeeldag 609-12-2021 21:00 Rapid Wenen vanavond wordt de eerste opdracht voor nieuwbakken Genk-coach Bernd Storck. De Duitser verving eerder deze week John van den Brom, die bedankt werd voor bewezen diensten na het gekwakkel in de competitie. Genk speelt nog voor zijn Europese overwintering, kijk naar het duel op livestream of op Canvas. Fase per fase 19:52vooraf, 19 uur 52. Geen Onuachu in de basis bij Genk. Bernd Storck heeft in zijn eerste basisploeg geen plaats voor Paul Onuachu, maar met zowel Bongonda, Ito, Paintsil als Ugbo in het team kiest de Duitser wel resoluut voor de aanval. Aanvoerder Bryan Heynen is er door een blessure niet bij, net als Muñoz. .Geen Onuachu in de basis bij GenkBernd Storck heeft in zijn eerste basisploeg geen plaats voor Paul Onuachu, maar met zowel Bongonda, Ito, Paintsil als Ugbo in het team kiest de Duitser wel resoluut voor de aanval. Aanvoerder Bryan Heynen is er door een blessure niet bij, net als Muñoz. 19:48vooraf, 19 uur 48. 12:32vooraf, 12 uur 32. Alles is mogelijk. We willen verder geraken en met een zege behouden we al minstens de 3e plaats. Iedereen is speelklaar. We willen voor onze supporters een goede, attractieve en succesvolle wedstrijd spelen. Genk-coach Bernd Storck.Alles is mogelijk. We willen verder geraken en met een zege behouden we al minstens de 3e plaats. Iedereen is speelklaar. We willen voor onze supporters een goede, attractieve en succesvolle wedstrijd spelen.Genk-coach Bernd Storck 12:31vooraf, 12 uur 31. Wij zijn hier niet als feestgangers naartoe gekomen, we zijn hier om de 3 punten te pakken. Het gras zal branden, we zijn allemaal supergemotiveerd. De nieuwe coach zal niet veel veranderen bij Genk, daarvoor was de tijd te kort. Rapid Wenen-coach Ferdinand Feldhofer.Wij zijn hier niet als feestgangers naartoe gekomen, we zijn hier om de 3 punten te pakken. Het gras zal branden, we zijn allemaal supergemotiveerd. De nieuwe coach zal niet veel veranderen bij Genk, daarvoor was de tijd te kort.Rapid Wenen-coach Ferdinand Feldhofer 12:31vooraf, 12 uur 31. De nederlaag in de heenmatch was ergerlijk, wij speelden toen goed. We hebben de kans om revanche te nemen, voor ons telt enkel de zege. Emanuel Aiwu (Rapid Wenen).De nederlaag in de heenmatch was ergerlijk, wij speelden toen goed. We hebben de kans om revanche te nemen, voor ons telt enkel de zege.Emanuel Aiwu (Rapid Wenen) 12:25vooraf, 12 uur 25. Live op alle Sporza-kanalen. Op deze pagina kunt u de wedstrijd met tekst volgen, maar ook met livestream. We streamen de tv-uitzending op Canvas die om 20.35 u. van start gaat met presentator Maarten Vangramberen en gasten Mo Messoudi en Steven Defour. Filip Joos verzorgt het commentaar. Op Radio 1 kunt u terecht voor flitsen met Stef Wijnants. .Live op alle Sporza-kanalenOp deze pagina kunt u de wedstrijd met tekst volgen, maar ook met livestream. We streamen de tv-uitzending op Canvas die om 20.35 u. van start gaat met presentator Maarten Vangramberen en gasten Mo Messoudi en Steven Defour.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement