Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Pochettino blijft op zijn hoede voor Club: “Mooie match om stappen vooruit te zetten”

Pochettino blijft op zijn hoede voor Club: “Mooie match om stappen vooruit te zetten”

ma 06 december 2021 17:20 Paris Saint-Germain Club Brugge 07/12 18u45UEFA Champions LeagueSpeeldag 607-12-2021 18:45 Club Brugge staat morgen in Parijs voor een moeilijke opdracht. De ploeg van Clement moet zeker iets rapen tegen PSG en dan rekenen op een zege van City tegen Leipzig om Europees te overwinteren. Volg het nieuws over de partij hier op de voet.  Fase per fase 17:51vooraf, 17 uur 51. 17:28vooraf, 17 uur 28. Club toonde in de heenmatch dat het een compact team is dat met veel energie voetbalt. Het wordt een lastige wedstrijd. Mauricio Pochettino.Club toonde in de heenmatch dat het een compact team is dat met veel energie voetbalt. Het wordt een lastige wedstrijd.Mauricio Pochettino 17:23vooraf, 17 uur 23. Pochettino verwacht een lastige wedstrijd. Beter doen dan Leipzig. Dat is de opdracht voor Club Brugge morgen tegen het sterrenensemble van PSG. De ploeg uit Parijs is al zeker van de tweede plek en zou dus wel eens kunnen roteren. Maar trainer Mauricio Pochettino liet het achterste van zijn tong niet zien. “Het is voor ons een mooie wedstrijd om stappen vooruit te zetten”, zei hij. “Het wordt morgen een lastige wedstrijd. Ze spelen voor een plaats in de Europa League, wij spelen voor de drie punten.” Sterverdediger Sergio Ramos zal er tegen Club alvast niet bijzijn. De 35-jarige Spanjaard, die in 2021 veelvuldig in de lappenmand lag, speelde op 28 november voor het eerst in zes maanden tegen Saint-Etienne, maar hij miste de volgende twee competitiewedstrijden als gevolg van “spiervermoeidheid”. Voorts blijven ook Neymar en Julian Draxler in de ziekenboeg. Club maakte medio september indruk in zijn thuisduel tegen PSG en hield Lionel Messi en co. op 1-1. “We startten de wedstrijd sterk en in de eerste twintig minuten speelden we goed”, blikte Pochettino terug. “We kwamen op voorsprong maar moesten aan de bak tegen een compact team dat met veel energie voetbalde.” .Pochettino verwacht een lastige wedstrijdBeter doen dan Leipzig. Dat is de opdracht voor Club Brugge morgen tegen het sterrenensemble van PSG. De ploeg uit Parijs is al zeker van de tweede plek en zou dus wel eens kunnen roteren. Maar trainer Mauricio Pochettino liet het achterste van zijn tong niet zien.”Het is voor ons een mooie wedstrijd om stappen vooruit te zetten”, zei hij. “Het wordt morgen een lastige wedstrijd. Ze spelen voor een plaats in de Europa League, wij spelen voor de drie punten.”Sterverdediger Sergio Ramos zal er tegen Club alvast niet bijzijn. De 35-jarige Spanjaard, die in 2021 veelvuldig in de lappenmand lag, speelde op 28 november voor het eerst in zes maanden tegen Saint-Etienne, maar hij miste de volgende twee competitiewedstrijden als gevolg van “spiervermoeidheid”. Voorts blijven ook Neymar en Julian Draxler in de ziekenboeg.Club maakte medio september indruk in zijn thuisduel tegen PSG en hield Lionel Messi en co. op 1-1. “We startten de wedstrijd sterk en in de eerste twintig minuten speelden we goed”, blikte Pochettino terug. “We kwamen op voorsprong maar moesten aan de bak tegen een compact team dat met veel energie voetbalde.” 17:23vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement