Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Radja Nainggolan is tijdig fit en start in stadsderby tegen Beerschot

Radja Nainggolan is tijdig fit en start in stadsderby tegen Beerschot

","textStripped":"Beerschot-trainer Javier Torrente voert dan weer 4 wissels door na de uitschakeling in de beker tegen Standard. Van den Bergh, Dom, Vaca en Shankland komen zo in de ploeg.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2311292","time":"12:34","eventTime":1638704088455,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1467456214472830980"},{"eventId":"2311269","title":"Nainggolan in de basiself","time":"12:27","eventTime":1638703620664,"text":"

Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank. ","textStripped":"Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2311222","time":"12:24","eventTime":1638703446054,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1467452700984025091"},{"eventId":"2311271","title":"Tijd voor de stadsderby!","time":"12:22","eventTime":1638703320000,"text":"

Antwerpen houdt deze middag 90 minuten de adem in voor de stadsderby tussen Beerschot en Antwerp. Het verschil tussen beide ploegen is groot. Althans, dat doet de JPL-stand vermoeden. Beerschot is de hekkensluiter, Antwerp zoekt dan weer aansluiting bij de top.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Hoogspanning in Antwerpen waar de altijd beladen derby tussen Beerschot en Antwerp op het programma staat. Wie gaat in het burenduel met de 3 punten aan de haal? U ontdekt het op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. vooraf, 12 uur 58. Beerschot en scoren op Het Kiel, het is dit seizoen geen goed huwelijk. In de 8 gespeelde thuiswedstrijden deden de “Ratten” slechts 5 keer de netten trillen.  .

  Beerschot en scoren op Het Kiel, het is dit seizoen geen goed huwelijk. In de 8 gespeelde thuiswedstrijden deden de “Ratten” slechts 5 keer de netten trillen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. vooraf, 12 uur 46. 7 punten. Beerschot kan de 3 punten goed gebruiken. Cercle Brugge, de voorlaatste in de stand won gisteren namelijk van KV Kortrijk. De kloof tussen beide staartploegen bedraagt dan ook 7 punten. Dat is ook de afstand tussen leider Union en Antwerp.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  7 punten

  Beerschot kan de 3 punten goed gebruiken. Cercle Brugge, de voorlaatste in de stand won gisteren namelijk van KV Kortrijk. De kloof tussen beide staartploegen bedraagt dan ook 7 punten. Dat is ook de afstand tussen leider Union en Antwerp. 

 3. vooraf, 12 uur 37. 4 wijzigingen bij Beerschot. Beerschot-trainer Javier Torrente voert dan weer 4 wissels door na de uitschakeling in de beker tegen Standard. Van den Bergh, Dom, Vaca en Shankland komen zo in de ploeg.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  4 wijzigingen bij Beerschot

  Beerschot-trainer Javier Torrente voert dan weer 4 wissels door na de uitschakeling in de beker tegen Standard. Van den Bergh, Dom, Vaca en Shankland komen zo in de ploeg. 

 4. vooraf, 12 uur 27. Nainggolan in de basiself. Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank. .

  Nainggolan in de basiself

  Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. vooraf, 12 uur 22. Tijd voor de stadsderby! Antwerpen houdt deze middag 90 minuten de adem in voor de stadsderby tussen Beerschot en Antwerp. Het verschil tussen beide ploegen is groot. Althans, dat doet de JPL-stand vermoeden. Beerschot is de hekkensluiter, Antwerp zoekt dan weer aansluiting bij de top. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tijd voor de stadsderby!

  Antwerpen houdt deze middag 90 minuten de adem in voor de stadsderby tussen Beerschot en Antwerp. Het verschil tussen beide ploegen is groot. Althans, dat doet de JPL-stand vermoeden. Beerschot is de hekkensluiter, Antwerp zoekt dan weer aansluiting bij de top.

 6. Vooraf, 12 uur 20

 7. Opstelling Beerschot. Mike Vanhamel, Mohamed Reda Halaimia, Stipe Radic, Pierre Bourdin, Jan van den Bergh, Joren Dom, Tom Pietermaat, Moisés Caicedo, Ramiro Vaca, Raphael Holzhauser, Lawrence Shankland

  Opstelling Beerschot

  Mike Vanhamel, Mohamed Reda Halaimia, Stipe Radic, Pierre Bourdin, Jan van den Bergh, Joren Dom, Tom Pietermaat, Moisés Caicedo, Ramiro Vaca, Raphael Holzhauser, Lawrence Shankland

 8. Opstelling Antwerp. Jean Butez, Ritchie De Laet, Björn Engels, Abdoulaye Seck, Sam Vines, Radja Nainggolan, Birger Verstraete, Viktor Fischer, Alhassan Yusuf, Mbwana Samatta, Michael Frey

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opstelling Antwerp

  Jean Butez, Ritchie De Laet, Björn Engels, Abdoulaye Seck, Sam Vines, Radja Nainggolan, Birger Verstraete, Viktor Fischer, Alhassan Yusuf, Mbwana Samatta, Michael Frey

","textStripped":"Beerschot-trainer Javier Torrente voert dan weer 4 wissels door na de uitschakeling in de beker tegen Standard. Van den Bergh, Dom, Vaca en Shankland komen zo in de ploeg.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2311292","time":"12:34","eventTime":1638704088455,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1467456214472830980"},{"eventId":"2311269","title":"Nainggolan in de basiself","time":"12:27","eventTime":1638703620664,"text":"

Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank. ","textStripped":"Weinig verrassingen in de opstelling van Antwerp. Samatta en Frey vormen het spitsenduo. Op het middenveld keert Radja Nainggolan terug na zijn spierblessure die hij opliep tegen Oostende. Ook Faris Haroun is weer fit, maar begint op de bank.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"2311222","time":"12:24","eventTime":1638703446054,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1467452700984025091"},{"eventId":"2311271","title":"Tijd voor de stadsderby!","time":"12:22","eventTime":1638703320000,"text":"

Antwerpen houdt deze middag 90 minuten de adem in voor de stadsderby tussen Beerschot en Antwerp. Het verschil tussen beide ploegen is groot. Althans, dat doet de JPL-stand vermoeden. Beerschot is de hekkensluiter, Antwerp zoekt dan weer aansluiting bij de top.

Advertisement. Scroll to continue reading.


,

Advertisement. Scroll to continue reading.
Jupiler Pro League Beerschot Antwerp
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement