Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Puntjes op de i: verbluffende Van Aert rijdt iedereen in vernieling bij rentree

Puntjes op de i: verbluffende Van Aert rijdt iedereen in vernieling bij rentree

Superprestigeeinde
Boom
7/7
01u 00m

01234567

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Een indrukwekkende Wout van Aert heeft bij zijn terugkeer in het veld meteen duidelijk gemaakt hoe de machtsverhoudingen liggen. In de Superprestige-cross in Boom reed van Aert het hele pak op zo’n twee minuten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  (later meer)

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Rituitslag Superprestige BoomRituitslag Superprestige Boom

      naam resultaat
  1 Wout van Aert in 56'29″
  2 Toon Aerts
  3 Lars van der Haar
  4 Eli Iserbyt
  5 Pim Ronhaar
  6 Michael Vanthourenhout
  7 Tom Pidcock
  8 Mees Hendrikx
  9 Thijs Aerts
  10 Corné van Kessel

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fase per fase

  1. 16 uur 01. Tom Pidcock debuteert met een 7e plek in het veld. Ook een knap resultaat voor de olympische kampioen mountainbiken. .

   Tom Pidcock debuteert met een 7e plek in het veld. Ook een knap resultaat voor de olympische kampioen mountainbiken.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

  2. 16 uur 01. Toon Aerts 2e. Toon Aerts eist ondanks twee valpartijen de 2e plek op voor Europees kampioen Lars van der Haar. Eli Iserbyt valt net naast het podium. .

   Toon Aerts 2e

   Toon Aerts eist ondanks twee valpartijen de 2e plek op voor Europees kampioen Lars van der Haar. Eli Iserbyt valt net naast het podium.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

  3. 15 uur 59 match afgelopen

   Van Aert wint

   Wout van Aert rijdt de tegenstand in de vernieling in Boom. Hij triomfeert meteen bij zijn rentree in het veld. En hoe? Met een indrukwekkend nummertje.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

  4. 15 uur 57. Wat een slagveld. Michel Wuyts bij Play Sports.

   Wat een slagveld.
   Michel Wuyts bij Play Sports

  5. 15 uur 57. Toon Aerts heeft het roer overgenomen op de tweede plek, met Europees kampioen Van der Haar in zijn wiel. Iserbyt dreigt van het podium te vallen.  .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Toon Aerts heeft het roer overgenomen op de tweede plek, met Europees kampioen Van der Haar in zijn wiel. Iserbyt dreigt van het podium te vallen. 

  6. 15 uur 55. Zijn valpartij heeft het tempo van Wout van Aert niet gebroken. De Belgische kampioen gaat opnieuw richting een voorsprong van 2 minuten. We herhalen het nog eens: wat een nummertje van Van Aert. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Zijn valpartij heeft het tempo van Wout van Aert niet gebroken. De Belgische kampioen gaat opnieuw richting een voorsprong van 2 minuten. We herhalen het nog eens: wat een nummertje van Van Aert.

  7. 15 uur 52. Tom Pidcock flirt met de 7e plaats. De olympische kampioen mountainbiken zal ook tevreden mogen terugblikken op zijn debuut, ondanks twee valpartijen. .

   Tom Pidcock flirt met de 7e plaats. De olympische kampioen mountainbiken zal ook tevreden mogen terugblikken op zijn debuut, ondanks twee valpartijen.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

  8. Slotronde. Wout van Aert komt onder luid tromgeroffel over de streep. De Belgische kampioen begint aan een lange ereronde. . 15 uur 50.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Slotronde

   Wout van Aert komt onder luid tromgeroffel over de streep. De Belgische kampioen begint aan een lange ereronde.

  9. 15 uur 50. In de achterhoede is Michael Vanthourenhout weggesprongen van ploegmaat Eli Iserbyt. Europees kampioen Lars van der Haar rijdt op de 4e plaats rond. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   In de achterhoede is Michael Vanthourenhout weggesprongen van ploegmaat Eli Iserbyt. Europees kampioen Lars van der Haar rijdt op de 4e plaats rond.

  10. 15 uur 49. Van Aert neemt geen risico's aan de balken en loopt er over. Hij wil zich niet op een tweede foutje laten betrappen.  .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Van Aert neemt geen risico’s aan de balken en loopt er over. Hij wil zich niet op een tweede foutje laten betrappen. 

  11. Van Aert valt. In de spekgladde afdaling heeft Wout van Aert het nu ook eens aan zijn been. De Belgische kampioen glibbert onderuit en loopt de materiaalpost in. Zijn voorsprong is veilig genoeg om op kop te blijven. . 15 uur 47.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Van Aert valt

   In de spekgladde afdaling heeft Wout van Aert het nu ook eens aan zijn been. De Belgische kampioen glibbert onderuit en loopt de materiaalpost in. Zijn voorsprong is veilig genoeg om op kop te blijven.

  12. 15 uur 46. Zonder Van Aert was het nog heel spannend geweest voor de zege, nu is het spannend voor de ereplaatsen.  .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Zonder Van Aert was het nog heel spannend geweest voor de zege, nu is het spannend voor de ereplaatsen. 

  13. 15 uur 46. Iserbyt schuift op naar de 2e plek op een venijnige klim. Michael Vanthourenhout kan zijn versnelling volgen. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Iserbyt schuift op naar de 2e plek op een venijnige klim. Michael Vanthourenhout kan zijn versnelling volgen.

  14. 15 uur 44. Eli Iserbyt zal moeten knokken om op het podium te staan vandaag. Momenteel rijdt hij rond op de 4e plek.  .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Eli Iserbyt zal moeten knokken om op het podium te staan vandaag. Momenteel rijdt hij rond op de 4e plek. 

  15. 15 uur 42. Nog 2 ronden. Wout van Aert is nog twee ronden verwijderd van de overwinning in Boom. Zijn kloof bedraagt nu bijna 2(!) minuten. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Nog 2 ronden

   Wout van Aert is nog twee ronden verwijderd van de overwinning in Boom. Zijn kloof bedraagt nu bijna 2(!) minuten.

  16. Aerts nog maar eens tegen de vlakte. Twee keer op dezelfde plek gaat Toon Aerts tegen de vlakte. Hij zal een warme douche kunnen gebruiken na de wedstrijd.  . 15 uur 41.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Aerts nog maar eens tegen de vlakte

   Twee keer op dezelfde plek gaat Toon Aerts tegen de vlakte. Hij zal een warme douche kunnen gebruiken na de wedstrijd. 

  17. 15 uur 40. Van Aert duikt nog maar eens de materiaalpost in voor een nieuwe fiets. De Belgische kampioen laat niets aan het toeval over en stoomt richting zijn eerste zege van zijn veldritcampagne. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Van Aert duikt nog maar eens de materiaalpost in voor een nieuwe fiets. De Belgische kampioen laat niets aan het toeval over en stoomt richting zijn eerste zege van zijn veldritcampagne.

  ","textStripped":"Tom Pidcock debuteert met een 7e plek in het veld. Ook een knap resultaat voor de olympische kampioen mountainbiken.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091200","title":"Toon Aerts 2e","source":"","time":"??+?","eventTime":1638630060528,"text":"

  Toon Aerts eist ondanks twee valpartijen de 2e plek op voor Europees kampioen Lars van der Haar. Eli Iserbyt valt net naast het podium. ","textStripped":"Toon Aerts eist ondanks twee valpartijen de 2e plek op voor Europees kampioen Lars van der Haar. Eli Iserbyt valt net naast het podium.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091199","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629961885,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467146421237387265"},{"eventId":"2091198","title":"Van Aert wint","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629952117,"text":"

  Wout van Aert rijdt de tegenstand in de vernieling in Boom. Hij triomfeert meteen bij zijn rentree in het veld. En hoe? Met een indrukwekkend nummertje.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Wout van Aert rijdt de tegenstand in de vernieling in Boom. Hij triomfeert meteen bij zijn rentree in het veld. En hoe? Met een indrukwekkend nummertje.","type":"END_TIME","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091197","time":"??+?","eventTime":1638629837959,"text":"Wat een slagveld.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Michel Wuyts bij Play Sports"},{"eventId":"2091196","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629823080,"text":"

  Toon Aerts heeft het roer overgenomen op de tweede plek, met Europees kampioen Van der Haar in zijn wiel. Iserbyt dreigt van het podium te vallen.  ","textStripped":"Toon Aerts heeft het roer overgenomen op de tweede plek, met Europees kampioen Van der Haar in zijn wiel. Iserbyt dreigt van het podium te vallen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091195","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629739346,"text":"

  Zijn valpartij heeft het tempo van Wout van Aert niet gebroken. De Belgische kampioen gaat opnieuw richting een voorsprong van 2 minuten. We herhalen het nog eens: wat een nummertje van Van Aert.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Zijn valpartij heeft het tempo van Wout van Aert niet gebroken. De Belgische kampioen gaat opnieuw richting een voorsprong van 2 minuten. We herhalen het nog eens: wat een nummertje van Van Aert.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091194","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629602728,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467144834007851010"},{"eventId":"2091193","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629552330,"text":"

  Tom Pidcock flirt met de 7e plaats. De olympische kampioen mountainbiken zal ook tevreden mogen terugblikken op zijn debuut, ondanks twee valpartijen. ","textStripped":"Tom Pidcock flirt met de 7e plaats. De olympische kampioen mountainbiken zal ook tevreden mogen terugblikken op zijn debuut, ondanks twee valpartijen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091192","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629503634,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467144550498148358"},{"eventId":"2091191","title":"Slotronde","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629452472,"text":"

  Wout van Aert komt onder luid tromgeroffel over de streep. De Belgische kampioen begint aan een lange ereronde.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Wout van Aert komt onder luid tromgeroffel over de streep. De Belgische kampioen begint aan een lange ereronde.","type":"LAST_KM","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091190","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629421875,"text":"

  In de achterhoede is Michael Vanthourenhout weggesprongen van ploegmaat Eli Iserbyt. Europees kampioen Lars van der Haar rijdt op de 4e plaats rond. ","textStripped":"In de achterhoede is Michael Vanthourenhout weggesprongen van ploegmaat Eli Iserbyt. Europees kampioen Lars van der Haar rijdt op de 4e plaats rond.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091189","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629344919,"text":"

  Van Aert neemt geen risico's aan de balken en loopt er over. Hij wil zich niet op een tweede foutje laten betrappen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Van Aert neemt geen risico's aan de balken en loopt er over. Hij wil zich niet op een tweede foutje laten betrappen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091188","title":"Van Aert valt","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629277595,"text":"

  In de spekgladde afdaling heeft Wout van Aert het nu ook eens aan zijn been. De Belgische kampioen glibbert onderuit en loopt de materiaalpost in. Zijn voorsprong is veilig genoeg om op kop te blijven. ","textStripped":"In de spekgladde afdaling heeft Wout van Aert het nu ook eens aan zijn been. De Belgische kampioen glibbert onderuit en loopt de materiaalpost in. Zijn voorsprong is veilig genoeg om op kop te blijven.","type":"FALL","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091187","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629214991,"text":"

  Zonder Van Aert was het nog heel spannend geweest voor de zege, nu is het spannend voor de ereplaatsen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Zonder Van Aert was het nog heel spannend geweest voor de zege, nu is het spannend voor de ereplaatsen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091186","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629191251,"text":"

  Iserbyt schuift op naar de 2e plek op een venijnige klim. Michael Vanthourenhout kan zijn versnelling volgen. ","textStripped":"Iserbyt schuift op naar de 2e plek op een venijnige klim. Michael Vanthourenhout kan zijn versnelling volgen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091185","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638629062725,"text":"

  Eli Iserbyt zal moeten knokken om op het podium te staan vandaag. Momenteel rijdt hij rond op de 4e plek. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Eli Iserbyt zal moeten knokken om op het podium te staan vandaag. Momenteel rijdt hij rond op de 4e plek.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091184","title":"Nog 2 ronden","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628962014,"text":"

  Wout van Aert is nog twee ronden verwijderd van de overwinning in Boom. Zijn kloof bedraagt nu bijna 2(!) minuten. ","textStripped":"Wout van Aert is nog twee ronden verwijderd van de overwinning in Boom. Zijn kloof bedraagt nu bijna 2(!) minuten.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091183","title":"Aerts nog maar eens tegen de vlakte","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628885911,"text":"

  Twee keer op dezelfde plek gaat Toon Aerts tegen de vlakte. Hij zal een warme douche kunnen gebruiken na de wedstrijd. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Twee keer op dezelfde plek gaat Toon Aerts tegen de vlakte. Hij zal een warme douche kunnen gebruiken na de wedstrijd.","type":"FALL","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091182","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628821776,"text":"

  Van Aert duikt nog maar eens de materiaalpost in voor een nieuwe fiets. De Belgische kampioen laat niets aan het toeval over en stoomt richting zijn eerste zege van zijn veldritcampagne. ","textStripped":"Van Aert duikt nog maar eens de materiaalpost in voor een nieuwe fiets. De Belgische kampioen laat niets aan het toeval over en stoomt richting zijn eerste zege van zijn veldritcampagne.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091181","time":"??+?","eventTime":1638628747845,"text":"Ik had dit een beetje voorspeld vorige week. Ik zei: hij zal meteen een minuut wegrijden, maar ik ben mis. Het zullen 2 minuten zijn. Van Aert staat heel scherp.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Adrie van der Poel"},{"eventId":"2091180","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628698486,"text":"

  Het klasseverschil in dit moddergevecht in Boom is groot. Wout van Aert kijkt zijn rivalen in de ogen bij een kruising en weet dat hij anderhalve minuut voorsprong heeft. In de achterhoede is het wel spannend voor de ereplaatsen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het klasseverschil in dit moddergevecht in Boom is groot. Wout van Aert kijkt zijn rivalen in de ogen bij een kruising en weet dat hij anderhalve minuut voorsprong heeft. In de achterhoede is het wel spannend voor de ereplaatsen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091179","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628587299,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467140601107959811"},{"eventId":"2091178","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628561384,"text":"

  Eli Iserbyt komt met een ruime groep over de streep, waar normaal de mainstage van Tomorrowland staat. Een feestje is het niet voor de West-Vlaming, want Van Aert rijdt al op 1'25". Onwaarschijnlijk. ","textStripped":"Eli Iserbyt komt met een ruime groep over de streep, waar normaal de mainstage van Tomorrowland staat. Een feestje is het niet voor de West-Vlaming, want Van Aert rijdt al op 1'25". Onwaarschijnlijk.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091177","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628364988,"text":"

  Toon Aerts ging al eens onderuit in de afdaling van de trollenklim en blijft nu met de nodige moeite overeind. In zijn spoor gaat Pidcock nog maar eens onderuit. De Brit neemt liever risico dan te voorzichtig te zijn.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Toon Aerts ging al eens onderuit in de afdaling van de trollenklim en blijft nu met de nodige moeite overeind. In zijn spoor gaat Pidcock nog maar eens onderuit. De Brit neemt liever risico dan te voorzichtig te zijn.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091176","title":"1'02"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628283129,"text":"

  Het is zover: In de 4e ronde heeft Wout van Aert een minuut voorsprong op de achtervolgers. Een heel straf nummertje van de Belgische kampioen. ","textStripped":"Het is zover: In de 4e ronde heeft Wout van Aert een minuut voorsprong op de achtervolgers. Een heel straf nummertje van de Belgische kampioen.","type":"TIME_DIFFERENCE","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091175","title":"Pidcock onderuit","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628246729,"text":"

  Tom Pidcock heeft wel interesse in de 2e plek, maar gaat iets te ijverig te werk. In zijn jacht op Toon Aerts proeft hij van de modder in Boom.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Tom Pidcock heeft wel interesse in de 2e plek, maar gaat iets te ijverig te werk. In zijn jacht op Toon Aerts proeft hij van de modder in Boom.","type":"FALL","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091174","title":"Toon Aerts voert achtervolging aan","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628164328,"text":"

  We zijn nog niet halfweg koers en Wout van Aert heeft al bijna een minuut voorsprong op Toon Aerts. Hij rijdt op de 2e plek voor Pidcock. ","textStripped":"We zijn nog niet halfweg koers en Wout van Aert heeft al bijna een minuut voorsprong op Toon Aerts. Hij rijdt op de 2e plek voor Pidcock.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091173","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628101799,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467138640837058571"},{"eventId":"2091172","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628049863,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467137967907086340"},{"eventId":"2091171","title":"Richting de minuut","source":"","time":"??+?","eventTime":1638628023944,"text":"

  Toon Aerts nadert nu toch op Quinten Hermans, met Tom Pidcock in zijn wiel. De klok tikt ondertussen genadeloos weg: 51 seconden bij het ingaan van de 4e ronde.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Toon Aerts nadert nu toch op Quinten Hermans, met Tom Pidcock in zijn wiel. De klok tikt ondertussen genadeloos weg: 51 seconden bij het ingaan van de 4e ronde.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091170","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627893552,"text":"

  In de afdaling van de trollenklim zwiept Iserbyt met zijn achterwiel. Hij probeert Quinten Hermans vast te grijpen, maar die volgt al op 40(!) seconden van Van Aert. "Van Aert is bezig aan een walk-over", zegt commentator Michel Wuyts op Play Sports. ","textStripped":"In de afdaling van de trollenklim zwiept Iserbyt met zijn achterwiel. Hij probeert Quinten Hermans vast te grijpen, maar die volgt al op 40(!) seconden van Van Aert. "Van Aert is bezig aan een walk-over", zegt commentator Michel Wuyts op Play Sports.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091169","time":"??+?","eventTime":1638627805295,"text":"Dit is een fantastische prestatie, een demonstratie van Wout van Aert. Dit hadden we niet verwacht.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Jurgen Mettepenningen, ploegbaas Pauwels Sauzen-Bingoal"},{"eventId":"2091168","title":"Halve minuut!","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627760655,"text":"

  Quinten Hermans is de eerste achtervolger op Van Aert op een halve minuut. Eli Iserbyt volgt op enkele seconden met Pidcock in zijn wiel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Quinten Hermans is de eerste achtervolger op Van Aert op een halve minuut. Eli Iserbyt volgt op enkele seconden met Pidcock in zijn wiel.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091167","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627639559,"text":"

  Wie had dit verwacht? Van Aert weet van geen ophouden en op de kasseien slaat hij al een kloof van 20 seconden. Zijn voorsprong blijft oplopen. ","textStripped":"Wie had dit verwacht? Van Aert weet van geen ophouden en op de kasseien slaat hij al een kloof van 20 seconden. Zijn voorsprong blijft oplopen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091166","time":"??+?","eventTime":1638627576190,"text":"Van Aert is ontketend. Hij is al een materiaalpost weg van de rest. ","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Renaat Schotte"},{"eventId":"2091165","title":"Van Aert op 15 seconden","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627520182,"text":"

  Iserbyt zal een taaie kluif hebben aan Wout van Aert. De Belgische kampioen verdwijnt in de 2e ronde al uit het zicht. Zijn voorsprong: 15 seconden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Iserbyt zal een taaie kluif hebben aan Wout van Aert. De Belgische kampioen verdwijnt in de 2e ronde al uit het zicht. Zijn voorsprong: 15 seconden.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091164","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627473309,"text":"

  In de herhaling zien we dat ook Tom Pidcock werd gehinderd door de val van Aerts. De Brit rijdt op de 5e plek rond. ","textStripped":"In de herhaling zien we dat ook Tom Pidcock werd gehinderd door de val van Aerts. De Brit rijdt op de 5e plek rond.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091163","title":"Wout van Aert alleen vooraan","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627407341,"text":"

  Eli Iserbyt en Quinten Hermans slaan de handen in elkaar in de achtervolging om Wout van Aert weer in te rekenen. Hij heeft een voorsprong van 9 seconden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Eli Iserbyt en Quinten Hermans slaan de handen in elkaar in de achtervolging om Wout van Aert weer in te rekenen. Hij heeft een voorsprong van 9 seconden.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091162","title":"Toon Aerts","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627364076,"text":"

  In de afdaling van de modderklim gaat Toon Aerts tegen de vlakte. De achtervolgers moeten uitwijken, Van Aert is zowaar alleen weg. ","textStripped":"In de afdaling van de modderklim gaat Toon Aerts tegen de vlakte. De achtervolgers moeten uitwijken, Van Aert is zowaar alleen weg.","type":"FALL","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091161","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627280215,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467135114144624645"},{"eventId":"2091160","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627258380,"text":"

  Eli Iserbyt beseft dat hij niet zal mogen talmen. Aerts en Van Aert hebben een kleine kloof geslagen: actie!

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Eli Iserbyt beseft dat hij niet zal mogen talmen. Aerts en Van Aert hebben een kleine kloof geslagen: actie!","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091159","time":"??+?","eventTime":1638627200643,"text":"Hier gaan renners in het peloton al nerveus van worden.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Paul Herygers op Play Sports"},{"eventId":"2091158","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627173411,"text":"

  Op de kasseien - een vroege voorbereiding op het voorjaar? - neemt Van Aert de kop over. Hij raakt zelfs helemaal tot boven op de modderklim en slaat een kloof met Toon Aerts. ","textStripped":"Op de kasseien - een vroege voorbereiding op het voorjaar? - neemt Van Aert de kop over. Hij raakt zelfs helemaal tot boven op de modderklim en slaat een kloof met Toon Aerts.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091157","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627104802,"text":"

  Ook Tom Pidcock voelt zich uitstekend in zijn vel. Hij nestelt zich voor de neus van Van Aert op de 2e plek. De grote namen zijn meteen op de afspraak. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Ook Tom Pidcock voelt zich uitstekend in zijn vel. Hij nestelt zich voor de neus van Van Aert op de 2e plek. De grote namen zijn meteen op de afspraak.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091156","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638627039554,"text":"

  "We zullen in de eerste helft van de wedstrijd weten hoe goed Wout is", zei Iserbyt voor de start. Hij weet het al na 1 ronde. De Belgische kampioen komt als 3e over de streep met Toon Aerts en Eli Iserbyt zowaar in zijn wiel. ","textStripped":""We zullen in de eerste helft van de wedstrijd weten hoe goed Wout is", zei Iserbyt voor de start. Hij weet het al na 1 ronde. De Belgische kampioen komt als 3e over de streep met Toon Aerts en Eli Iserbyt zowaar in zijn wiel.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091155","title":"Daar is Pidcock","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626946776,"text":"

  Tom Pidcock schuift ondertussen ook vlot op. Aan de balkjes heeft hij de favorieten al in zicht. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Tom Pidcock schuift ondertussen ook vlot op. Aan de balkjes heeft hij de favorieten al in zicht.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091154","title":"Ronhaar op kop","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626902352,"text":"

  Ondertussen heeft Pim Ronhaar de leiding overgenomen. De 20-jarige kijkt eens over zijn schouder en ziet Van Kessel en Aerts in zijn wiel zitten. ","textStripped":"Ondertussen heeft Pim Ronhaar de leiding overgenomen. De 20-jarige kijkt eens over zijn schouder en ziet Van Kessel en Aerts in zijn wiel zitten.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091153","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626845183,"text":"

  In de Ten Miles bewees Wout van Aert al goed te kunnen lopen en ook op de modderstroken gaat het vlot. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In de Ten Miles bewees Wout van Aert al goed te kunnen lopen en ook op de modderstroken gaat het vlot.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091152","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626796624,"text":"

  Corné van Kessel bepaalt het tempo op kop. Eli Iserbyt en Toon Aerts volgen gezwind, met de Belgische kampioen meteen in hun spoor. ","textStripped":"Corné van Kessel bepaalt het tempo op kop. Eli Iserbyt en Toon Aerts volgen gezwind, met de Belgische kampioen meteen in hun spoor.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091151","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626734790,"text":"

  Wout van Aert laat er geen gras over groeien. In geen tijd zit hij al op de 5e plek, tussen de grote namen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Wout van Aert laat er geen gras over groeien. In geen tijd zit hij al op de 5e plek, tussen de grote namen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091150","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626690156,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467132607355883520"},{"eventId":"2091149","title":"Van Aert schuift op","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626671253,"text":"

  Hij is begonnen op de derde startrij, maar ondertussen blinkt de Belgische kampioen al op de 11e plek, in het wiel van de Europese kampioen. ","textStripped":"Hij is begonnen op de derde startrij, maar ondertussen blinkt de Belgische kampioen al op de 11e plek, in het wiel van de Europese kampioen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091148","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626637204,"text":"

  Thijs Aerts en Toon Aerts vormen een broederlijk duo vooraan. Ze bepalen het tempo voor de neus van Quinten Hermans.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Thijs Aerts en Toon Aerts vormen een broederlijk duo vooraan. Ze bepalen het tempo voor de neus van Quinten Hermans.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091147","title":"Start","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626576789,"text":"

  Met enkele stevige rukken aan zijn stuur is Quinten Hermans uitstekend weg. Ook Europees kampioen Lars van der Haar is snel weg. ","textStripped":"Met enkele stevige rukken aan zijn stuur is Quinten Hermans uitstekend weg. Ook Europees kampioen Lars van der Haar is snel weg.","type":"START_TIME","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091146","time":"??+?","eventTime":1638626451264,"text":"Op dit parcours schat ik Wout zeer sterk in. Hij loopt graag. Ik ben blij dat de twee rocksterren terug zijn.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Toon Aerts"},{"eventId":"2091145","title":"Iserbyt: "Ik weet niet wat ik van Wout mag verwachten"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638626415073,"text":"

  "Hopelijk blijft het droog, want het is wel heel koud. Maar ik zie het zitten. Ik kan niet zeggen wat ik van Wout kan verwachten. De eerste helft van de wedstrijd zal iedereen wijzer maken." "De bovenlaag is zeer glad, dus het wordt glijden. Of ik de man van het seizoen blijf? Dat is iets voor de analisten. Ik probeer gewoon elke cross te winnen. Ze kunnen me al 12 zeges niet afnemen."

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":""Hopelijk blijft het droog, want het is wel heel koud. Maar ik zie het zitten. Ik kan niet zeggen wat ik van Wout kan verwachten. De eerste helft van de wedstrijd zal iedereen wijzer maken." "De bovenlaag is zeer glad, dus het wordt glijden. Of ik de man van het seizoen blijf? Dat is iets voor de analisten. Ik probeer gewoon elke cross te winnen. Ze kunnen me al 12 zeges niet afnemen."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091144","time":"??+?","eventTime":1638626165217,"text":"Bij het rondgaan van het parcours voelde ik me goed. Ik maakte niet veel foutjes. Ik denk niet dat iemand iets verwacht van mij vandaag, maar ik zal natuurlijk mijn best doen.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Tom Pidcock"},{"eventId":"2091103","time":"??+?","eventTime":1638621509775,"text":"Ik wil me vooral amuseren vandaag. Hopelijk gaat het beter en beter. Dat klinkt misschien flauw, maar het is moeilijk om er een uitslag op te plakken. Het kan goed gaan of het kan dat ik ver in de achtergrond eindig.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Wout van Aert"},{"eventId":"2091101","time":"??+?","eventTime":1638621158875,"text":"Ik kijk er enorm naar uit. We zien wel wat mijn eerste cross brengt.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Wout van Aert"},{"eventId":"2091100","title":"Moet er nog modder zijn?","source":"","time":"??+?","eventTime":1638619522238,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467096141200195585"},{"eventId":"2091099","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638619520170,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1467100348020047877"},{"eventId":"2091098","time":"??+?","eventTime":1638619191099,"text":"Tom Pidcock staat te springen, al beseft hij dat het de eerste weken vooral afzien wordt in het veld.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Trainer Kurt Bogaerts"},{"eventId":"2091097","title":"Hoe sterk is Van Aert?","source":"","time":"??+?","eventTime":1638619161163,"text":"

  Het is nog wat in het duister tasten hoe het met de vorm van Wout van Aert is na een verdiende pauze. Vorig jaar was de cross in Boom al de derde veldrit voor Van Aert, nu duikt hij er pas voor het eerst het veld in. Een podiumkandidaat is de Belgische kampioen zeker, maar ook vorig jaar moest hij drie crossen opwarmen voor hij kon zegevieren. Zijn focus ligt dan ook op de eindejaarsperiode. Kan hij in Boom al potten breken? ","textStripped":"Het is nog wat in het duister tasten hoe het met de vorm van Wout van Aert is na een verdiende pauze. Vorig jaar was de cross in Boom al de derde veldrit voor Van Aert, nu duikt hij er pas voor het eerst het veld in. Een podiumkandidaat is de Belgische kampioen zeker, maar ook vorig jaar moest hij drie crossen opwarmen voor hij kon zegevieren. Zijn focus ligt dan ook op de eindejaarsperiode. Kan hij in Boom al potten breken?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/het-stevige-seizoen-van-tom-pidcock-crossen-klassiekers-de-giro-en-het-wk-mountainbike~1638528569504/","teaser":{"externalId":"1638528569504","title":"Het stevige seizoen van Tom Pidcock: crossen, klassiekers, de Giro en het WK mountainbike","description":"Niet alleen Wout van Aert haalt morgen zijn crossfiets van zijn stal, ook Tom Pidcock rijdt in Boom zijn eerste veldrit van het seizoen. De Superprestigecross vormt het begin van een lang en gevarieerd seizoen voor de Engelse alleskunner, met ook klassiekers, de Giro en het WK mountainbike op zijn programma. Zijn trainer en planner Kurt Bogaerts geeft tekst en uitleg.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/12/03/het-stevige-seizoen-van-tom-pidcock-crossen-klassiekers-de-giro-en-het-wk-mountainbike~1638528569504/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/12/03/f02f2f48-5425-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/cycling","id":"functional:sporza/sports/cycling","title":"wielrennen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/veldrijden","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/veldrijden","title":"Veldrijden","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","title":"wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/ploegen/t/team-ineos","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/ploegen/t/team-ineos","title":"INEOS Grenadiers","description":"498550"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/pidcock-thomas","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/pidcock-thomas","title":"Thomas Pidcock","description":"43853"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/mountainbike","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/mountainbike","title":"Mountainbike","description":""}]},"eventId":"2091096","source":"","time":"??+?","eventTime":1638618962943,"type":"TEASER","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091095","title":"Uitdaging voor Eli Iserbyt","source":"","time":"??+?","eventTime":1638618927938,"text":"

  Eli Iserbyt lijkt nog sterker dan vorig seizoen: in negentien crossen trok hij al twaalf keer aan het langste eind. Toon Aerts was tot nu toe zijn grootste rivaal, maar met Wout van Aert en Tom Pidcock komen er twee grote namen bij. Blijft Iserbyt op de veldrittroon zitten?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Eli Iserbyt lijkt nog sterker dan vorig seizoen: in negentien crossen trok hij al twaalf keer aan het langste eind. Toon Aerts was tot nu toe zijn grootste rivaal, maar met Wout van Aert en Tom Pidcock komen er twee grote namen bij. Blijft Iserbyt op de veldrittroon zitten?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/michel-wuyts-blikt-vooruit-de-grote-3-eli-iserbyt-is-nu-ook-een-grote~1638123467698/","teaser":{"externalId":"1638123467698","title":"Michel Wuyts blikt vooruit: "De grote 3? Eli Iserbyt is nu ook een grote"","description":"Volgend weekend maken Wout van Aert en Tom Pidcock hun entree in het veld. Michel Wuyts verwittigt de twee: "Eli Iserbyt haalt een hoger niveau dan vorig seizoen."","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/11/28/michel-wuyts-blikt-vooruit-de-grote-3-eli-iserbyt-is-nu-ook-een-grote~1638123467698/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/28/1cca59d3-507d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/Veldrijden","id":"functional:sporza/sports/Veldrijden","title":"veldrijden"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/veldrijden","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/veldrijden","title":"Veldrijden","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/experten/w/wuyts-michel","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/experten/w/wuyts-michel","title":"Michel Wuyts"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/i/iserbyt-eli","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/i/iserbyt-eli","title":"Eli Iserbyt","description":"946"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/v/van-aert-wout","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/v/van-aert-wout","title":"Wout van Aert","description":"938"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/pidcock-thomas","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/pidcock-thomas","title":"Thomas Pidcock","description":"43853"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/v/van-der-poel-mathieu","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/v/van-der-poel-mathieu","title":"Mathieu van der Poel","description":"21050"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","title":"wielrennen"}]},"eventId":"2091094","source":"","time":"??+?","eventTime":1638618810889,"type":"TEASER","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2091093","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1638618782657,"type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1465628213208657923"}],"editionId":3638,"matchId":3303235,"competitionId":1396,"competitionName":"Superprestige","startTime":"2021-12-04T15:00:00.000+0100","singleRace":false,"timeTrial":false,"endTime":"2021-12-04T16:00:00.000+0100","status":"END","stage":5,"rounds":7,"roundsToGo":0,"startLocation":"Boom","startCountry":"België","finishLocation":"Boom","finishCountry":"België","highlight":true,"name":"Superprestige Boom","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303235"},"edition":{"href":"https://api.sporza.be/web/cycling/editions/3638"},"livedata":{"href":"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/sportservice-data-prod/cycling/live/livedata_3303235.json"},"stageRanking":{"href":"https://api.sporza.be/web/cycling/rankings/197237?limit=10"}},"routeType":"Vlak","event":"Veldrijden","hasLiveGroups":true,"hasLiveIntermediates":false},"title":"Fase per fase","matchID":"3303235","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1638630257956","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303235","interval":10}-->

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Superprestige Veldrijden
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Advertisement