Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Storm trapt KV Mechelen met fantastisch schot naar de kwartfinale

Storm trapt KV Mechelen met fantastisch schot naar de kwartfinale

Doelpunten: 35′ Somers 0-1 66′ De Camargo 1-1 116′ Storm 2-1 KV Mechelen – Cercle Brugge in een notendop: Sleutelmoment: De wedstrijd lijkt af te stevenen op een strafschoppenreeks, maar diep in de tweede verlenging slaat KV Mechelen alsnog toe. De Camargo botst nog op Warleson, maar Storm treft met een heerlijk schot wél raak. Man van de match: Nikola Storm was de drijvende kracht achter de kwalificatie van KV Mechelen. Hij bracht bij de start van de tweede helft vuur in de ploeg, maar had pech bij de afwerking. In de tweede verlenging was het wel raak en hoe! Opvallend: KV Mechelen bevestigt nog maar eens zijn reputatie van bekerploeg. Sinds de bekerwinst in 2019 staat het nu al voor het tweede jaar op rij in de kwartfinales. Vorig seizoen was dat wel ook het eindstation, tegen bekerhouder Racing Genk.   Somers scoort, Kanouté laat de 0-2 liggen Dominik Thalhammer, de opvolger van Yves Vanderhaeghe, keek vanavond nog toe vanuit de tribune, maar de impact van de nieuwe technische staf was toch meteen voelbaar bij Cercle. Van de 11 die afgelopen zaterdag aan de aftrap stonden in de competitiewedstrijd tegen KV Mechelen bleven er vanavond welgeteld 4 over.   In die competitiewedstrijd op Jan Breydel ging KV Mechelen verrassend onderuit en dus was de ploeg voor eigen volk gebrand op revanche. Het initiatief kwam dan ook van de thuisploeg in de openingsfase, maar tot kansen leidde die dominantie niet.   Ook Cercle was amper gevaarlijk, Thoelen moest enkel in actie komen op een schot van Rubio. De Cercle-supporters zorgden wél voor vuurwerk, door hun rookbommetjes moest de wedstrijd zelfs even stilgelegd worden.   Het venijn zat in de staart, want 10 minuten voor de rust sloeg Cercle plots toe. Bij KV Mechelen kregen ze de bal niet goed weg na een vrije trap en Somers opende de score. Vijf minuten later stond het bijna weer gelijk, maar Warleson hield Schoofs van de 1-1.   Gevaarlijker werd het niet bij KV Mechelen en met de rust in zicht ontsnapte de thuisploeg na knullig balverlies aan de 0-2. Kanouté kapte Thoelen goed uit, maar besloot dan onbegrijpelijk naast met zijn mindere linker. Storm bezorgt Mechelse fans zinderende apotheose Na de rust kreeg Cercle een Mechelse Storm over zich heen. De aanvaller stapelde de kansen op, maar steevast stond een Cercle-speler of doelman Warleson in de weg. Tegenslag dus voor de thuisploeg, Cercle had het geluk aan zijn kant.   Iets voorbij het uur zag KV Mechelen Cuypers geblesseerd uitvallen na een ongelukkige botsing. Het bleek vreemd genoeg een zegen, want invaller De Camargo stond amper op het veld of hij bracht KV Mechelen weer langszij. Warleson kon een knal van Schoofs nog tegen de paal duwen, maar was kansloos tegen de herneming van de invaller.   KV Mechelen bleef nadien op zoek gaan naar de winning goal, maar Cercle hield al bij al makkelijk stand. Enkel Storm kwam echt nog dicht bij de 2-1, maar zijn schot werd nog net afgeblokt.   Verlengingen dus en die leken een maat voor niks. Enkel Millan zorgde even voor opwinding met een spectaculaire omhaal, maar Thoelen bracht redding. Diep in de tweede verlenging gebeurde het dan toch. Warleson hield De Camargo nog van de 2-1, maar meteen daarna moest hij zich toch gewonnen geven op een heerlijke knal van Storm.   KV Mechelen neemt zo revanche voor de competitienederlaag in Brugge en staat voor het derde jaar op rij in de kwartfinales. Bij Cercle kunnen ze zich nu volop focussen op de strijd voor het behoud. Fase per fase 120+3' tweede verlengingtweede verlenging, minuut 123 match afgelopen 120+1'tweede verlenging, minuut 121. Einde. KV Mechelen staat na een felle strijd tegen Cercle Brugge in de kwartfinales. De Camargo bracht de thuisploeg in de 2e helft langszij en diep in de 2e verlenging besliste uitblinker Storm de wedstrijd. .EindeKV Mechelen staat na een felle strijd tegen Cercle Brugge in de kwartfinales. De Camargo bracht de thuisploeg in de 2e helft langszij en diep in de 2e verlenging besliste uitblinker Storm de wedstrijd. 118'tweede verlenging, minuut 118. Storm doet het voor KV Mechelen! Nikola Storm laat de Mechelse supporters kirren van plezier. Hij snijdt vanaf links goed naar binnen en knalt de bal dan overhoeks heerlijk binnen. KV Mechelen is op weg naar de kwartfinales. .Storm doet het voor KV Mechelen!Nikola Storm laat de Mechelse supporters kirren van plezier. Hij snijdt vanaf links goed naar binnen en knalt de bal dan overhoeks heerlijk binnen. KV Mechelen is op weg naar de kwartfinales. 115'Warleson voorkomt de 2-1! KV Mechelen is plots bijzonder dicht bij de winning goal. De Camargo zorgt bijna voor zijn tweede van de avond met een deviatie op een voorzet van Shved, maar Warleson brengt redding voor Cercle. . tweede verlenging, minuut 115. Warleson voorkomt de 2-1!KV Mechelen is plots bijzonder dicht bij de winning goal. De Camargo zorgt bijna voor zijn tweede van de avond met een deviatie op een voorzet van Shved, maar Warleson brengt redding voor Cercle. 112'tweede verlenging, minuut 112. Het is een strijd van stervende zwanen, iedereen is heel diep gegaan. Tom Boudeweel op Radio 1.Het is een strijd van stervende zwanen, iedereen is heel diep gegaanTom Boudeweel op Radio 1 111'tweede verlenging, minuut 111. 111'tweede verlenging, minuut 111. Bij Cercle wordt Deman naar de kant gehaald. Ackx is zijn vervanger. .Bij Cercle wordt Deman naar de kant gehaald. Ackx is zijn vervanger. 107'Thoelen pareert omhaal van Millan. Dan toch even opwinding in deze verlengingen. Millan probeert het met een spectaculaire omhaal, maar Thoelen brengt redding voor KV Mechelen. . tweede verlenging, minuut 107. Thoelen pareert omhaal van MillanDan toch even opwinding in deze verlengingen. Millan probeert het met een spectaculaire omhaal, maar Thoelen brengt redding voor KV Mechelen. 106'tweede verlenging, minuut 106. Tweede verlenging. KV Mechelen en Cercle beginnen aan het laatste kwartier. Bij de thuisploeg is Engvall in de ploeg gekomen voor Mrabti. .Tweede verlengingKV Mechelen en Cercle beginnen aan het laatste kwartier. Bij de thuisploeg is Engvall in de ploeg gekomen voor Mrabti. 106' tweede verlengingtweede verlenging, minuut 106 match begonnen 105+1'eerste verlenging, minuut 106. Einde eerste verlenging. De eerste verlenging was een maat voor niks. Nog steeds geen afscheiding tussen KV Mechelen en Cercle Brugge dus. .Einde eerste verlengingDe eerste verlenging was een maat voor niks. Nog steeds geen afscheiding tussen KV Mechelen en Cercle Brugge dus. 104'eerste verlenging, minuut 104. Geel voor Da Silva Lopes. Cercle blijft gele kaarten verzamelen. Ook Da Silva Lopes pakt er ééntje na een fout op Shved. De daaropvolgende vrije trap van Schoofs landt in de handen van Warleson. .Geel voor Da Silva LopesCercle blijft gele kaarten verzamelen. Ook Da Silva Lopes pakt er ééntje na een fout op Shved. De daaropvolgende vrije trap van Schoofs landt in de handen van Warleson. 101'eerste verlenging, minuut 101. Vitinho zit door zijn beste krachten heen. Hij wordt bij KV Mechelen vervangen door Velkovski. .Vitinho zit door zijn beste krachten heen. Hij wordt bij KV Mechelen vervangen door Velkovski. 99'eerste verlenging, minuut 99. Het is vooral KV Mechelen dat de forcing probeert te voeren. Tom Boudeweel op Radio 1.Het is vooral KV Mechelen dat de forcing probeert te voerenTom Boudeweel op Radio 1 93'eerste verlenging, minuut 93. KV Mechelen zorgt voor de eerste dreiging. Shved waagt zijn kans met een laag schot, maar Warleson laat zich niet verrassen. .KV Mechelen zorgt voor de eerste dreiging. Shved waagt zijn kans met een laag schot, maar Warleson laat zich niet verrassen. 91'eerste verlenging, minuut 91. Eerste verlenging. De verlengingen zijn op gang getrapt. Kan één van beide ploegen nog het verschil maken of draait dit bekerduel uit op strafschoppen? .Eerste verlengingDe verlengingen zijn op gang getrapt. Kan één van beide ploegen nog het verschil maken of draait dit bekerduel uit op strafschoppen? 91' eerste verlengingeerste verlenging, minuut 91 match begonnen 90+5'tweede helft, minuut 95. Einde reguliere speeltijd. KV Mechelen en Cercle Brugge doen er nog minstens een halfuurtje bij. De Camargo bracht de thuisploeg meteen na zijn invalbeurt weer langszij, maar verder raakte de thuisploeg niet meer. .Einde reguliere speeltijdKV Mechelen en Cercle Brugge doen er nog minstens een halfuurtje bij. De Camargo bracht de thuisploeg meteen na zijn invalbeurt weer langszij, maar verder raakte de thuisploeg niet meer. 90'tweede helft, minuut 90. Geel voor Cassaert. Nog een kaartje erbij voor Cercle. Nu is het invaller Cassaert die bestraft wordt voor een overtreding op De Camargo. .Geel voor CassaertNog een kaartje erbij voor Cercle. Nu is het invaller Cassaert die bestraft wordt voor een overtreding op De Camargo. 88'tweede helft, minuut 88. 7 minuten extra. De wedstrijd krijgt maar liefst 7 minuten extra tijd. Voldoende voor KV Mechelen om alsnog het verschil te maken of slaat Cercle nog toe? .7 minuten extraDe wedstrijd krijgt maar liefst 7 minuten extra tijd. Voldoende voor KV Mechelen om alsnog het verschil te maken of slaat Cercle nog toe?alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement