Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Standard ontvangt rode lantaarn Beerschot in laatste 1/8e finale beker

Standard ontvangt rode lantaarn Beerschot in laatste 1/8e finale beker

do 02 december 2021 15:04 Standard Beerschot 20u45Croky Cup1/8 finale02-12-2021 20:45 Standard-Beerschot sluit de 1/8e finales van de beker af. Voor beide teams loopt de competitie niet lekker, voor rode lantaarn Beerschot is dat een understatement. Volg het duel hier met tekst vanaf 20.45 u. Na de match in Luik wordt er meteen geloot voor de kwartfinales. Fase per fase 15:11vooraf, 15 uur 11. 15 december opnieuw Standard-Beerschot. Zo gek als Genk-Club Brugge is het niet, maar over 13 dagen staat dezelfde match weer op het menu in de competitie. Op speeldag 4 was Beerschot gastheer van Standard, Klauss maakte toen voor de bezoekers het enige doelpunt van de match: 0-1. .15 december opnieuw Standard-BeerschotZo gek als Genk-Club Brugge is het niet, maar over 13 dagen staat dezelfde match weer op het menu in de competitie.Op speeldag 4 was Beerschot gastheer van Standard, Klauss maakte toen voor de bezoekers het enige doelpunt van de match: 0-1. 15:10vooraf, 15 uur 10. Vandaag Standard, zondag Antwerp. De vraag is maar of Beerschot de match genegen is. Het behoud in de competitie is toch de hoofdzorg bij de nummer laatst. En daar komt nog bij dat zondag stadsrivaal Antwerp op bezoek komt. Voor de fans is die match belangrijker.  .Vandaag Standard, zondag AntwerpDe vraag is maar of Beerschot de match genegen is. Het behoud in de competitie is toch de hoofdzorg bij de nummer laatst.En daar komt nog bij dat zondag stadsrivaal Antwerp op bezoek komt. Voor de fans is die match belangrijker.  15:07vooraf, 15 uur 07. 15:07vooraf, 15 uur 07. 15:05vooraf, 15 uur 05. In competitie draait het niet. Standard-Beerschot sluit de 1/8e finales van de beker af. Voor beide teams loopt de competitie niet lekker, voor rode lantaarn Beerschot is dat een understatement. Beerschot is laatste met 9 punten uit 16 duels, Standard staat 12e met 20 punten. .In competitie draait het nietStandard-Beerschot sluit de 1/8e finales van de beker af. Voor beide teams loopt de competitie niet lekker, voor rode lantaarn Beerschot is dat een understatement.Beerschot is laatste met 9 punten uit 16 duels, Standard staat 12e met 20 punten.15:05 – VoorafVooraf, 15 uur 05  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement