Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Boekt Zulte Waregem in Eupen voor het eerst dit seizoen twee zeges op rij?

LIVE: Boekt Zulte Waregem in Eupen voor het eerst dit seizoen twee zeges op rij?

wo 01 december 2021 17:59 KAS Eupen Zulte Waregem nuCroky Cup1/8 finale01-12-2021 18:00 Na de opwarmer in Seraing staan er vanavond maar liefst 6 bekerduels op het programma. Eupen en Zulte Waregem trappen om 18.00 uur de avond af. Boekt Essevee voor het eerst dit seizoen twee overwinningen op een rij of stoot Eupen net als vorig seizoen door naar de kwartfinales? Volg de wedstrijd hier live en in Sporza op Radio 1. Fase per fase 18:01vooraf, 18 uur 01. Aftrap. We zijn eraan begonnen! Welk team begint het beste aan deze partij?  .AftrapWe zijn eraan begonnen! Welk team begint het beste aan deze partij?  17:58vooraf, 17 uur 58. We maken ons zo stilaan op voor de aftrap, nog een vijftal minuten en deze bekeravond kan helemaal losbarsten. De interesse voor deze partij is zeer matig te noemen, er zijn niet al te veel supporters komen opdagen. .We maken ons zo stilaan op voor de aftrap, nog een vijftal minuten en deze bekeravond kan helemaal losbarsten. De interesse voor deze partij is zeer matig te noemen, er zijn niet al te veel supporters komen opdagen. 17:36vooraf, 17 uur 36. Eindelijk 2 op een rij? . Zulte Waregem won afgelopen weekend de kelderkraker tegen Beerschot. Een cruciale zege waardoor de fusieclub opnieuw wat ademruimte heeft onderaan het klassement. Een zege vanavond in de bekermatch tegen Eupen zou niet alleen een ticket voor de kwartfinales opleveren, maar ook kunnen zorgen voor een mentale boost. Essevee won dit seizoen nog geen twee wedstrijden op een rij. .Eindelijk 2 op een rij? Zulte Waregem won afgelopen weekend de kelderkraker tegen Beerschot. Een cruciale zege waardoor de fusieclub opnieuw wat ademruimte heeft onderaan het klassement.Een zege vanavond in de bekermatch tegen Eupen zou niet alleen een ticket voor de kwartfinales opleveren, maar ook kunnen zorgen voor een mentale boost. Essevee won dit seizoen nog geen twee wedstrijden op een rij. 17:30vooraf, 17 uur 30. Moeilijke periode voor Eupen. Eupen begon onder de nieuwe Duitse hoofdcoach Stefan Krämer als een komeet aan het seizoen. Met 11 op 15 stond de club uit de Oostkantons zelfs eventjes aan kop van het klassement, maar vanaf half oktober veranderde de situatie. Eupen kon al 6 wedstrijden niet meer winnen en snakt naar een positief resultaat.  Vorig seizoen bereikte de club nog de halve finale van de Beker van België nadat het onder meer AA Gent uitschakelde. Slagen ze er dit seizoen in om helemaal tot het einde te raken?  .Moeilijke periode voor EupenEupen begon onder de nieuwe Duitse hoofdcoach Stefan Krämer als een komeet aan het seizoen. Met 11 op 15 stond de club uit de Oostkantons zelfs eventjes aan kop van het klassement, maar vanaf half oktober veranderde de situatie. Eupen kon al 6 wedstrijden niet meer winnen en snakt naar een positief resultaat. Vorig seizoen bereikte de club nog de halve finale van de Beker van België nadat het onder meer AA Gent uitschakelde. Slagen ze er dit seizoen in om helemaal tot het einde te raken?  17:25vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement