Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Geen Alvarado en Kastelijn in Wereldbeker-manche van Besançon

Geen Alvarado en Kastelijn in Wereldbeker-manche van Besançon

Fase per fase 08:5208 uur 52. Geen Alvarado in Besançon. Zoek vandaag niet naar Nederlandse kampioene Ceylin Alvarado in het veld. Ze prijkte nochtans op de voorlopige deelnemerslijst, maar haar team Alpecin-Fenix liet gisteren voor de cross in Kortrijk al weten dat Alvarado niet afzakt naar Frankrijk. In Kortrijk vocht Alvarado gisteren nog een duel uit met Lucinda Brand. De wereldkampioene haalde het en verdedigt vandaag ook haar WB-koppositie in Besançon. .Geen Alvarado in BesançonZoek vandaag niet naar Nederlandse kampioene Ceylin Alvarado in het veld. Ze prijkte nochtans op de voorlopige deelnemerslijst, maar haar team Alpecin-Fenix liet gisteren voor de cross in Kortrijk al weten dat Alvarado niet afzakt naar Frankrijk.In Kortrijk vocht Alvarado gisteren nog een duel uit met Lucinda Brand. De wereldkampioene haalde het en verdedigt vandaag ook haar WB-koppositie in Besançon. 08:4808 uur 48. Kastelijn heeft geen polsbreuk. In Kortrijk maakte Yara Kastelijn gisteren een smak tegen een dranghekken. Eerst werd gevreesd voor een polsbreuk, maar dat bleek gelukkig loos alarm. Kastelijns pols en hand zitten wel in het gips. De Nederlandse moet daardoor de WB-manche in Besançon aan zich laten voorbijgaan. “Eind volgende week zal ik nieuwe onderzoeken ondergaan. Hopelijk ben ik snel verlost van het gips en kan ik snel weer crossen”, schrijft Kastelijn op Instagram. .Kastelijn heeft geen polsbreukIn Kortrijk maakte Yara Kastelijn gisteren een smak tegen een dranghekken. Eerst werd gevreesd voor een polsbreuk, maar dat bleek gelukkig loos alarm.Kastelijns pols en hand zitten wel in het gips. De Nederlandse moet daardoor de WB-manche in Besançon aan zich laten voorbijgaan. “Eind volgende week zal ik nieuwe onderzoeken ondergaan. Hopelijk ben ik snel verlost van het gips en kan ik snel weer crossen”, schrijft Kastelijn op Instagram. 08:4808 uur 48.Dit bericht bekijken op Instagram 08:4608 uur 46. Wereldbeker in Besançon. Voor veldrijden moeten we vandaag in Frankrijk zijn. Besançon vormt het strijdtoneel van de Wereldbeker dit weekend. Volg de cross bij de vrouwen vanaf 13.40 uur. .Wereldbeker in BesançonVoor veldrijden moeten we vandaag in Frankrijk zijn. Besançon vormt het strijdtoneel van de Wereldbeker dit weekend. Volg de cross bij de vrouwen vanaf 13.40 uur.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement