Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Toon Aerts voor cross in Kortrijk: “Iserbyt heeft zijn zeges nooit gestolen”

Toon Aerts voor cross in Kortrijk: “Iserbyt heeft zijn zeges nooit gestolen”

Fase per fase 11:5211 uur 52. Kijk live om 15 uur. De mannen beginnen er in Kortrijk aan om 15 uur. Kijk live naar hun strijd op Eén of  op deze pagina met livestream. .Kijk live om 15 uurDe mannen beginnen er in Kortrijk aan om 15 uur. Kijk live naar hun strijd op Eén of  op deze pagina met livestream. 11:4811 uur 48. Geen Quinten Hermans. Op de intrede van Wout van Aert is het nog een weekendje wachten. Mathieu van der Poel begint er over 3 weken aan. Zoek vandaag ook niet naar Quinten Hermans. Hij focust dit seizoen niet op de X²O-trofee en is op stage met Daan Soete. .Geen Quinten HermansOp de intrede van Wout van Aert is het nog een weekendje wachten. Mathieu van der Poel begint er over 3 weken aan.Zoek vandaag ook niet naar Quinten Hermans. Hij focust dit seizoen niet op de X²O-trofee en is op stage met Daan Soete. 11:4711 uur 47. Iserbyts niveau ligt niet veel hoger dan dat van ons, maar voor ons moet alles net iets meer meezitten om te winnen. Het is natuurlijk leuker om zelf te winnen, maar Iserbyt heeft zijn zeges nooit gestolen. Toon Aerts.Iserbyts niveau ligt niet veel hoger dan dat van ons, maar voor ons moet alles net iets meer meezitten om te winnen. Het is natuurlijk leuker om zelf te winnen, maar Iserbyt heeft zijn zeges nooit gestolen.Toon Aerts27-11-2021 27-11-2021. 16:1516 uur 15. Aerts mikt op eindzege: “Kansen nog niet voluit kunnen verdedigen door tegenslag”. Toon Aerts staat na de Koppenbergcross op 29 tellen van Eli Iserbyt. Hij heeft van dit regelmatigheidsklassement een doel gemaakt. “Ik ben er in het verleden al een paar keer dichtbij geweest, maar ik kon door tegenslag niet altijd ten volle mijn kansen verdedigen. De ene keer brak ik drie ribben, de andere keer had ik last van mijn schouder. De Wereldbeker en de Superprestige heb ik al een keer gewonnen, het zou mooi zijn om dit klassement aan mijn erelijst toe te voegen.” “Straks komen er met Loenhout, Baal en Herentals een aantal zware crossen aan die me goed liggen. Krijgen we dan veel modder, dan hoop ik in de kerstperiode mijn krachten beter te kunnen uitspelen.” “Het parcours in Kortrijk is minder op mijn lijf geschreven. Natuurlijk hoop ik mee te doen voor de overwinning. Lukt dat niet, dan verwacht ik niet dat de concurrentie minuten van me zal wegrijden.” .Aerts mikt op eindzege: “Kansen nog niet voluit kunnen verdedigen door tegenslag”Toon Aerts staat na de Koppenbergcross op 29 tellen van Eli Iserbyt. Hij heeft van dit regelmatigheidsklassement een doel gemaakt.”Ik ben er in het verleden al een paar keer dichtbij geweest, maar ik kon door tegenslag niet altijd ten volle mijn kansen verdedigen. De ene keer brak ik drie ribben, de andere keer had ik last van mijn schouder. De Wereldbeker en de Superprestige heb ik al een keer gewonnen, het zou mooi zijn om dit klassement aan mijn erelijst toe te voegen.””Straks komen er met Loenhout, Baal en Herentals een aantal zware crossen aan die me goed liggen. Krijgen we dan veel modder, dan hoop ik in de kerstperiode mijn krachten beter te kunnen uitspelen.””Het parcours in Kortrijk is minder op mijn lijf geschreven. Natuurlijk hoop ik mee te doen voor de overwinning. Lukt dat niet, dan verwacht ik niet dat de concurrentie minuten van me zal wegrijden.” 16:1416 uur 14. Eli Iserbyt bewijst dit seizoen dat hij alles perfect onder de knie heeft. Tactisch maakt hij bijna altijd de juiste beslissing. Toon Aerts.Eli Iserbyt bewijst dit seizoen dat hij alles perfect onder de knie heeft. Tactisch maakt hij bijna altijd de juiste beslissingToon Aerts 16:1316 uur 13. Bekijk een verslag van de Koppenbergcross.Bekijk een verslag van de Koppenbergcross 16:1216 uur 12. Tweede manche. Eli Iserbyt is tot dusver de man van het seizoen. De West-Vlaming won op 1 november ook op de Koppenberg en is vanzelfsprekend de leider in het klassement van de X²O-Trofee. Bewaart hij die eerste plaats na de cross in Kortrijk? De antwoorden formuleren we vanaf 15 u op deze pagina en op Eén.  .Tweede mancheEli Iserbyt is tot dusver de man van het seizoen. De West-Vlaming won op 1 november ook op de Koppenberg en is vanzelfsprekend de leider in het klassement van de X²O-Trofee. Bewaart hij die eerste plaats na de cross in Kortrijk? De antwoorden formuleren we vanaf 15 u op deze pagina en op Eén. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement