Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Cercle heeft dringend nood aan punten: “Geen enkel team speelde ons al weg”

Cercle heeft dringend nood aan punten: “Geen enkel team speelde ons al weg”

za 27 november 2021 12:25 Cercle Brugge KV Mechelen 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1627-11-2021 18:30 Thuis tegen KV Mechelen jaagt Cercle op zijn 1e competitiezege sinds 11 september. Als KVM met de volle buit aan de haal gaat, springt het naar de 2e plek. Volg het duel live op Radio 1 en in onze app. Fase per fase 12:24vooraf, 12 uur 24. Week na week ebt ons vertrouwen wat weg. Maar toch krijgen we elke week een Cercle te zien dat er keihard voor gaat. Cercle-coach Yves Vanderhaeghe.Week na week ebt ons vertrouwen wat weg. Maar toch krijgen we elke week een Cercle te zien dat er keihard voor gaat.Cercle-coach Yves Vanderhaeghe 12:19vooraf, 12 uur 19. Cercle kon al 2,5 maanden niet meer winnen. Voor de laatste competitiezege van Cercle Brugge moeten we teruggaan naar 11 september. Zulte Waregem stond toen 25 minuten voor het einde nog 2-0 voor, maar Cercle zorgde nog voor een spectaculaire terugkeer. Eindstand 2-4. Sindsdien oogstte Cercle maar 2 punten uit 8 matchen. “Nochtans zijn we nog door geen enkele ploeg weggespeeld”, zegt Cercle-coach Yves Vanderhaeghe. “We maken tegen elk team kans om te winnen, alleen scoren we niet.” .Cercle kon al 2,5 maanden niet meer winnenVoor de laatste competitiezege van Cercle Brugge moeten we teruggaan naar 11 september. Zulte Waregem stond toen 25 minuten voor het einde nog 2-0 voor, maar Cercle zorgde nog voor een spectaculaire terugkeer. Eindstand 2-4.Sindsdien oogstte Cercle maar 2 punten uit 8 matchen. “Nochtans zijn we nog door geen enkele ploeg weggespeeld”, zegt Cercle-coach Yves Vanderhaeghe.”We maken tegen elk team kans om te winnen, alleen scoren we niet.” 12:19vooraf, 12 uur 19. Cercle-coach Yves Vanderhaeghe blikt vooruit.Cercle-coach Yves Vanderhaeghe blikt vooruit 12:19Hairemans verlengde afgelopen week zijn contract bij KV Mechelen. vooraf, 12 uur 19.Hairemans verlengde afgelopen week zijn contract bij KV Mechelen 12:16vooraf, 12 uur 16. Cercle-KVM. Cercle Brugge speelt vanavond gastheer voor KV Mechelen. De nummer 4 versus de nummer 17. Volg de wedstrijd hier met tekstupdates of op Radio 1 vanaf 18.30 uur. .Cercle-KVMCercle Brugge speelt vanavond gastheer voor KV Mechelen. De nummer 4 versus de nummer 17. Volg de wedstrijd hier met tekstupdates of op Radio 1 vanaf 18.30 uur.12:16 – VoorafVooraf, 12 uur 16  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement