Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Belgian Lions kunnen zondag rekenen op de steun van het publiek tegen Servië

Belgian Lions kunnen zondag rekenen op de steun van het publiek tegen Servië

WK-kwalificatie Belgian Lions

België 
Servië 

","textStripped":"Goed nieuws voor de basketbalfans: de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Servië zal zondag in Bergen met publiek gespeeld worden. Dat bevestigde de Belgische basketbalfederatie vrijdag. In de BNXT League zijn - zoals bij alle indoor sportwedstrijden - tot 15 december geen toeschouwers toegelaten. Bij de Belgian Lions mogen dit weekend nog een laatste keer toeschouwers aanwezig zijn.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2266014","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955445352,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1464253066857914370"},{"eventId":"2266010","title":"2 op 2 voor de Lions?","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955258159,"text":"

In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië? ","textStripped":"In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/belgian-lions-beginnen-wk-voorrondes-met-klinkende-zege-in-slovakije~1637592931606/","teaser":{"externalId":"1637592931606","matchId":"3304290","sport":"generic","title":"Belgian Lions beginnen WK-voorrondes met klinkende zege in Slovakije","description":"De Belgian Lions zijn goed begonnen aan de kwalificaties voor het WK basketbal. De Belgische mannen wonnen hun eerste groepsmatch met ruim verschil op het veld van Slovakije.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2021-11/belgian-lions-beginnen-wk-voorrondes-met-klinkende-zege-in-slovakije~1637592931606/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/25/82081b1f-4e1d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","title":"zaalsporten"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","title":"Belgian Lions","description":""}]},"eventId":"2266005","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955252830,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304291","name":"Basketbal Belgian Lions: België-Servië","genericType":"BASKETBALL","startTime":"2021-11-28T15:30:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"1764","name":"Servië","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/1764"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304291"}}},"title":"WK-kwalificatie Belgian Lions","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1637978619186","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304291","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgian Lions zijn met een klinkende overwinning begonnen aan de WK-kwalificaties. Zondag staat de tweede wedstrijd al op het programma tegen Servië, op papier de sterkste tegenstander. Of de Belgen de goede lijn doortrekken, ziet u vanaf 15.30 uur op Eén en via livestream of hoort u op Radio 1.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

WK-kwalificatie

 1. 20 uur 37. Publiek is welkom bij Belgian Lions. Goed nieuws voor de basketbalfans: de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Servië zal zondag in Bergen met publiek gespeeld worden. Dat bevestigde de Belgische basketbalfederatie vrijdag.  In de BNXT League zijn – zoals bij alle indoor sportwedstrijden – tot 15 december geen toeschouwers toegelaten. Bij de Belgian Lions mogen dit weekend nog een laatste keer toeschouwers aanwezig zijn. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Publiek is welkom bij Belgian Lions

  Goed nieuws voor de basketbalfans: de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Servië zal zondag in Bergen met publiek gespeeld worden. Dat bevestigde de Belgische basketbalfederatie vrijdag. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In de BNXT League zijn – zoals bij alle indoor sportwedstrijden – tot 15 december geen toeschouwers toegelaten. Bij de Belgian Lions mogen dit weekend nog een laatste keer toeschouwers aanwezig zijn.

 2. 20 uur 34. 2 op 2 voor de Lions? In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië? .

  2 op 2 voor de Lions?

  In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 20 uur 34.

  basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Lions beginnen WK-voorrondes met klinkende zege in Slovakije

In de BNXT League zijn - zoals bij alle indoor sportwedstrijden - tot 15 december geen toeschouwers toegelaten. Bij de Belgian Lions mogen dit weekend nog een laatste keer toeschouwers aanwezig zijn.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Goed nieuws voor de basketbalfans: de WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Servië zal zondag in Bergen met publiek gespeeld worden. Dat bevestigde de Belgische basketbalfederatie vrijdag. In de BNXT League zijn - zoals bij alle indoor sportwedstrijden - tot 15 december geen toeschouwers toegelaten. Bij de Belgian Lions mogen dit weekend nog een laatste keer toeschouwers aanwezig zijn.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2266014","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955445352,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1464253066857914370"},{"eventId":"2266010","title":"2 op 2 voor de Lions?","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955258159,"text":"

In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië? ","textStripped":"In de openingswedstrijd van de eerste WK-kwalificatieronde walsten de Belgian Lions over Slovakije. Kunnen ze die goede lijn doortrekken tegen groepsfavoriet Servië?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/belgian-lions-beginnen-wk-voorrondes-met-klinkende-zege-in-slovakije~1637592931606/","teaser":{"externalId":"1637592931606","matchId":"3304290","sport":"generic","title":"Belgian Lions beginnen WK-voorrondes met klinkende zege in Slovakije","description":"De Belgian Lions zijn goed begonnen aan de kwalificaties voor het WK basketbal. De Belgische mannen wonnen hun eerste groepsmatch met ruim verschil op het veld van Slovakije.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2021-11/belgian-lions-beginnen-wk-voorrondes-met-klinkende-zege-in-slovakije~1637592931606/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/11/25/82081b1f-4e1d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","title":"zaalsporten"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","title":"Belgian Lions","description":""}]},"eventId":"2266005","source":"","time":"??+?","eventTime":1637955252830,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3304291","name":"Basketbal Belgian Lions: België-Servië","genericType":"BASKETBALL","startTime":"2021-11-28T15:30:00.000+0100","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"1764","name":"Servië","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/1764"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304291"}}},"title":"WK-kwalificatie","matchID":"3304291","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1637978618550","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3304291","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
basketbal zaalsporten Belgian Lions
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement