Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kijk vanavond naar Racing Genk in de Europa League

Kijk vanavond naar Racing Genk in de Europa League

do 25 november 2021 13:56 Dinamo Zagreb KRC Genk 18u45UEFA Europa LeagueSpeeldag 525-11-2021 18:45 In de Europa League kan Racing Genk zich geen misstap meer veroorloven. Als het vanavond verliest tegen Dinamo Zagreb, dan zit de Europa League erop, maar kan de Conference League nog als vangnet. Kijk op Canvas en met livestream naar de wedstrijd. Fase per fase 13:55vooraf, 13 uur 55. Live op Sporza. De Europese wedstrijd kunt u vanavond op alle kanalen van Sporza volgen: op deze pagina, op Canvas en in Sporza op Radio 1. .Live op SporzaDe Europese wedstrijd kunt u vanavond op alle kanalen van Sporza volgen: op deze pagina, op Canvas en in Sporza op Radio 1. 13:55vooraf, 13 uur 55. John van den Brom weet wat zijn team te doen staat.John van den Brom weet wat zijn team te doen staat25-11-2021 25-11-2021. 21:11vooraf, 21 uur 11. Het Maksimirstadion biedt plaats aan 35.000 toeschouwers, maar de fans van Dinamo Zagreb lopen niet storm voor de affiche tegen Genk. Wellicht zullen amper 5.000 tickets verkocht worden. De weersomstandigheden – ze flirten in Kroatië met het vriespunt – spelen misschien ook een rol. .Het Maksimirstadion biedt plaats aan 35.000 toeschouwers, maar de fans van Dinamo Zagreb lopen niet storm voor de affiche tegen Genk. Wellicht zullen amper 5.000 tickets verkocht worden. De weersomstandigheden – ze flirten in Kroatië met het vriespunt – spelen misschien ook een rol. 21:11vooraf, 21 uur 11.Europa League Genk voor zware drieklapper: “Kunnen tij keren met deze staf en spelers” 21:10vooraf, 21 uur 10. We weten dat we een aantal dingen beter zullen moeten doen dan in onze jongste wedstrijden. Dinamo zit voor een stuk in dezelfde situatie. We hebben respect voor de tegenstander, maar kijken vooral naar onszelf. De 0-3 van in Genk was geen correcte weergave van het spelbeeld, want we hadden ook toen voldoende mogelijkheden om te scoren. Dit is een nieuwe kans. We weten wat we willen en waarvoor we hier zijn. We zoeken schwung en vertrouwen. John van den Brom.We weten dat we een aantal dingen beter zullen moeten doen dan in onze jongste wedstrijden. Dinamo zit voor een stuk in dezelfde situatie. We hebben respect voor de tegenstander, maar kijken vooral naar onszelf. De 0-3 van in Genk was geen correcte weergave van het spelbeeld, want we hadden ook toen voldoende mogelijkheden om te scoren. Dit is een nieuwe kans. We weten wat we willen en waarvoor we hier zijn. We zoeken schwung en vertrouwen.John van den Brom 21:09Branko Strupar komt oude bekenden uit Genk tegen. vooraf, 21 uur 09.Branko Strupar komt oude bekenden uit Genk tegen. 21:07vooraf, 21 uur 07. Racing Genk staat 3e met 4 punten. Racing Genk zal zich nog flink in het zweet moeten werken voor een Europese verlenging. Met 4 punten op zijn conto prijkt het op de 3e plaats. Het kan nog alle kanten op en het moet vooral ook rekening houden met het resultaat in de andere groepswedstrijd.  De tweede plaats en de Europa League, de derde plaats en een vervolg in de Conference League of de vierde plaats en Europese uitschakeling: de scenario's liggen nog allemaal op tafel.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement