Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Volg Club Brugge – Leipzig vanavond op Sporza

Volg Club Brugge – Leipzig vanavond op Sporza

wo 24 november 2021 07:10 Club Brugge RB Leipzig 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 524-11-2021 21:00 Club Brugge kan zich vanavond verzekeren van de derde plaats in groep A van de Champions League. Als Manchester City in eigen huis wint van PSG en Club doet dat ook van RB Leipzig, dan is de tweede plaats zelfs nog mogelijk. Wie had dat vooraf gedacht? Volg de aanloop naar de wedstrijd op deze pagina. Fase per fase 12:51vooraf, 12 uur 51.poll POLL: Verzekert Club Brugge zich vanavond van Europese overwintering? 10:50vooraf, 10 uur 50.Champions League “Ik zie niet in waarom een gemotiveerd en geconcentreerd Club geen resultaat kan halen” 08:25vooraf, 08 uur 25.Champions League Overwintert Club Brugge? En maken Antwerp en Genk nog kans? De scenario’s in Europa 07:51vooraf, 07 uur 51.Champions League 4 redenen waarom Club Brugge Leipzig weer kan kloppen in de Champions League 07:10vooraf, 07 uur 10. Club Brugge – RB Leipzig live op Sporza. De wedstrijd in Brugge begint om 21 uur. Volg de Champions League-match live in onze apps, op onze website en in Sporza op Radio 1. .Club Brugge – RB Leipzig live op SporzaDe wedstrijd in Brugge begint om 21 uur. Volg de Champions League-match live in onze apps, op onze website en in Sporza op Radio 1.24-11-2021 24-11-2021. 16:53vooraf, 16 uur 53.Champions League RB Leipzig pept zichzelf op: “We maken een goeie kans tegen Club Brugge” 16:53vooraf, 16 uur 53.Champions League Philippe Clement: “Eerste van twee kansen om iets exceptioneels te doen” 16:14vooraf, 16 uur 14. Iedereen weet dat het een heel belangrijke match is voor ons. In de eigen competitie loopt het niet echt zoals we zouden willen, maar we weten dat we de kwaliteiten hebben. We gaan er woensdag helemaal voor. Het is ons doel om na Nieuwjaar nog Europees te spelen. Eder Balanta.Iedereen weet dat het een heel belangrijke match is voor ons. In de eigen competitie loopt het niet echt zoals we zouden willen, maar we weten dat we de kwaliteiten hebben. We gaan er woensdag helemaal voor. Het is ons doel om na Nieuwjaar nog Europees te spelen.Eder Balanta 16:13vooraf, 16 uur 13. 14:49vooraf, 14 uur 49.Champions League Corona bij RB Leipzig: coach en 1e doelman testen positief en vallen af voor Brugge 23-11-2021 23-11-2021. 20:50vooraf, 20 uur 50. 20:20Er zijn nog een paar tickets:. vooraf, 20 uur 20.Er zijn nog een paar tickets: 20:18vooraf, 20 uur 18. Geen Olmo bij Leipzig. De bezoekers kunnen overmorgen niet rekenen op Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in zijn linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie. Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse draaischijf missen. Toen stond hij aan de kant met een scheur in zijn hamstring. Olmo is niet de enige grote naam die niet meekomt naar het Jan Breydelstadion. Ook de Deen Yussuf Poulsen zakt niet af naar Brugge door een blessure. .Geen Olmo bij LeipzigDe bezoekers kunnen overmorgen niet rekenen op Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in zijn linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie.Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse draaischijf missen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement