Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Volg Club Brugge – Leipzig vanavond op Sporza

Volg Club Brugge – Leipzig vanavond op Sporza

wo 24 november 2021 07:10 Club Brugge RB Leipzig 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 524-11-2021 21:00 Club Brugge kan zich vanavond verzekeren van de derde plaats in groep A van de Champions League. Als Manchester City in eigen huis wint van PSG en Club doet dat ook van RB Leipzig, dan is de tweede plaats zelfs nog mogelijk. Wie had dat vooraf gedacht? Volg de aanloop naar de wedstrijd op deze pagina. Fase per fase 12:51vooraf, 12 uur 51.poll POLL: Verzekert Club Brugge zich vanavond van Europese overwintering? 10:50vooraf, 10 uur 50.Champions League “Ik zie niet in waarom een gemotiveerd en geconcentreerd Club geen resultaat kan halen” 08:25vooraf, 08 uur 25.Champions League Overwintert Club Brugge? En maken Antwerp en Genk nog kans? De scenario’s in Europa 07:51vooraf, 07 uur 51.Champions League 4 redenen waarom Club Brugge Leipzig weer kan kloppen in de Champions League 07:10vooraf, 07 uur 10. Club Brugge – RB Leipzig live op Sporza. De wedstrijd in Brugge begint om 21 uur. Volg de Champions League-match live in onze apps, op onze website en in Sporza op Radio 1. .Club Brugge – RB Leipzig live op SporzaDe wedstrijd in Brugge begint om 21 uur. Volg de Champions League-match live in onze apps, op onze website en in Sporza op Radio 1.24-11-2021 24-11-2021. 16:53vooraf, 16 uur 53.Champions League RB Leipzig pept zichzelf op: “We maken een goeie kans tegen Club Brugge” 16:53vooraf, 16 uur 53.Champions League Philippe Clement: “Eerste van twee kansen om iets exceptioneels te doen” 16:14vooraf, 16 uur 14. Iedereen weet dat het een heel belangrijke match is voor ons. In de eigen competitie loopt het niet echt zoals we zouden willen, maar we weten dat we de kwaliteiten hebben. We gaan er woensdag helemaal voor. Het is ons doel om na Nieuwjaar nog Europees te spelen. Eder Balanta.Iedereen weet dat het een heel belangrijke match is voor ons. In de eigen competitie loopt het niet echt zoals we zouden willen, maar we weten dat we de kwaliteiten hebben. We gaan er woensdag helemaal voor. Het is ons doel om na Nieuwjaar nog Europees te spelen.Eder Balanta 16:13vooraf, 16 uur 13. 14:49vooraf, 14 uur 49.Champions League Corona bij RB Leipzig: coach en 1e doelman testen positief en vallen af voor Brugge 23-11-2021 23-11-2021. 20:50vooraf, 20 uur 50. 20:20Er zijn nog een paar tickets:. vooraf, 20 uur 20.Er zijn nog een paar tickets: 20:18vooraf, 20 uur 18. Geen Olmo bij Leipzig. De bezoekers kunnen overmorgen niet rekenen op Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in zijn linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie. Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse draaischijf missen. Toen stond hij aan de kant met een scheur in zijn hamstring. Olmo is niet de enige grote naam die niet meekomt naar het Jan Breydelstadion. Ook de Deen Yussuf Poulsen zakt niet af naar Brugge door een blessure. .Geen Olmo bij LeipzigDe bezoekers kunnen overmorgen niet rekenen op Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in zijn linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie.Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse draaischijf missen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement