Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Lukaku is nog niet helemaal fit, De Winter haalt Juve-selectie

Lukaku is nog niet helemaal fit, De Winter haalt Juve-selectie

ma 22 november 2021 16:52 Chelsea Juventus 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 523-11-2021 21:00 Chelsea kan zich morgen verzekeren van een plaats in de achtste finales van de Champions League als het in eigen huis minstens een punt pakt tegen Juventus. De kans is klein dat Romelu Lukaku het wedstrijdblad haalt, bij de Italianen wel een Belg in de selectie: Koni De Winter. Fase per fase 21:05vooraf, 21 uur 05. 16:46vooraf, 16 uur 46. Tuchel: “Twijfel over Lukaku”. Bij Chelsea is het nog niet zeker of Romelu Lukaku de selectie haalt. Hij viel vorige maand uit tegen Malmö met een enkelblessure en speelde sindsdien geen minuut. Coach Thomas Tuchel twijfelt over zijn diepe spits. “Ik ben nog niet zeker of hij morgen kan spelen”, zegt de Duitser.  “Hij leek okay op de training van gisteren, we wachten de reactie af. Momenteel zit hij samen met de medische staf om te bekijken of er een reactie geweest is en maandagavond trainen we nog een laatste keer.” “Misschien kunnen we hem wel selecteren, maar dan zal het enkel zijn om in het slot van de wedstrijd wat minuten te maken. Dat is het maximum, meer zit er voorlopig niet in.” .Tuchel: “Twijfel over Lukaku”Bij Chelsea is het nog niet zeker of Romelu Lukaku de selectie haalt. Hij viel vorige maand uit tegen Malmö met een enkelblessure en speelde sindsdien geen minuut.Coach Thomas Tuchel twijfelt over zijn diepe spits. “Ik ben nog niet zeker of hij morgen kan spelen”, zegt de Duitser. “Hij leek okay op de training van gisteren, we wachten de reactie af. Momenteel zit hij samen met de medische staf om te bekijken of er een reactie geweest is en maandagavond trainen we nog een laatste keer.””Misschien kunnen we hem wel selecteren, maar dan zal het enkel zijn om in het slot van de wedstrijd wat minuten te maken. Dat is het maximum, meer zit er voorlopig niet in.” 16:40vooraf, 16 uur 40. Misschien kan Lukaku morgen een paar minuten spelen, maar dat is dan ook het maximum. Thomas Tuchel.Misschien kan Lukaku morgen een paar minuten spelen, maar dat is dan ook het maximum.Thomas Tuchel 16:36vooraf, 16 uur 36.De Winter tijdens de training van gisteren in Turijn. 16:35vooraf, 16 uur 35. Koni De Winter is mee naar Londen. In de eigen competitie kwam Juventus nog niet op toerental, Europees won het al zijn groepswedstrijden tot dusver. De Italiaanse topclub is dan ook al geplaats voor de achtste finales. Het vertrok vandaag een beetje onthoofd naar Londen, waar het morgen tegen Chelsea speelt. Zo is aanvoerder Chiellini er achteraan niet bij door een blessure. Hij wordt in de selectie van Allegri vervangen door de jonge Belg Koni De Winter. Die maakt deel uit van de U23-ploeg van Juventus en maakte indruk in de Serie C. Hij haalde al eens de selectie in de competitie, maar speelminuten kreeg hij nog niet. Misschien morgen wel? .Koni De Winter is mee naar LondenIn de eigen competitie kwam Juventus nog niet op toerental, Europees won het al zijn groepswedstrijden tot dusver.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement