Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Carrick drukt meteen stempel: Van de Beek, Sancho en Telles in de basis

LIVE: Carrick drukt meteen stempel: Van de Beek, Sancho en Telles in de basis

Fase per fase 10'eerste helft, minuut 10. Manchester United kiest voor een blok om Villarreal op te vangen en komt stilaan onder druk. De Gea heeft zijn shirt al moeten bevuilen.  .Manchester United kiest voor een blok om Villarreal op te vangen en komt stilaan onder druk. De Gea heeft zijn shirt al moeten bevuilen.  1'eerste helft, minuut 1. Een minuut of 8 later dan gepland rolt de bal in Spanje. Manchester United voetbalt in het blauw bij de gele thuisploeg.  .Een minuut of 8 later dan gepland rolt de bal in Spanje. Manchester United voetbalt in het blauw bij de gele thuisploeg.  1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 18:49vooraf, 18 uur 49. Communicatieproblemen. De aftrap laat nog even op zich wachten. De scheidsrechter, Felix Brych, en zijn assistenten kunnen niet communiceren. .CommunicatieproblemenDe aftrap laat nog even op zich wachten. De scheidsrechter, Felix Brych, en zijn assistenten kunnen niet communiceren. 17:40Bij Villarreal herkennen we Arnaut Danjuma Groeneveld, ex-speler van Club Brugge. vooraf, 17 uur 40.Bij Villarreal herkennen we Arnaut Danjuma Groeneveld, ex-speler van Club Brugge. 17:36vooraf, 17 uur 36. De hand van de nieuwe chef. Michael Carrick wil zich in zijn eerste match als interim-trainer meteen doen opmerken. De meest opmerkelijke vaststelling is de basisplaats voor Donny van de Beek, die onder Solskjaer nauwelijks aan spelen toekwam. Ook Jadon Sancho en Alex Telles kwamen onder de Noor weinig in het stuk voor en krijgen nu wel het vertrouwen. Het gevolg is dat Bruno Fernandes een plaatsje krijgt op de bank. Met een zege is Manchester United geplaatst voor de volgende ronde, maar met een nederlaag zou het wel eens een moeilijk verhaal kunnen worden. .De hand van de nieuwe chefMichael Carrick wil zich in zijn eerste match als interim-trainer meteen doen opmerken. De meest opmerkelijke vaststelling is de basisplaats voor Donny van de Beek, die onder Solskjaer nauwelijks aan spelen toekwam.Ook Jadon Sancho en Alex Telles kwamen onder de Noor weinig in het stuk voor en krijgen nu wel het vertrouwen. Het gevolg is dat Bruno Fernandes een plaatsje krijgt op de bank.Met een zege is Manchester United geplaatst voor de volgende ronde, maar met een nederlaag zou het wel eens een moeilijk verhaal kunnen worden. 17:35vooraf, 17 uur 35. 17:17vooraf, 17 uur 17. Groep G. Manchester United en Villarreal voeren groep G aan en kijken elkaar vanavond in de ogen. Ze tellen allebei 7 punten, maar Atalanta (5) ligt op de loer en ook Young Boys (3) heeft nog kaarten in handen. United probeert de zoveelste dreun in de competitie en het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer door te spoelen op Spaanse bodem. Slaag het in zijn opzet en zit het in Europa al wat meer in een zetel? .Groep GManchester United en Villarreal voeren groep G aan en kijken elkaar vanavond in de ogen. Ze tellen allebei 7 punten, maar Atalanta (5) ligt op de loer en ook Young Boys (3) heeft nog kaarten in handen.United probeert de zoveelste dreun in de competitie en het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer door te spoelen op Spaanse bodem. Slaag het in zijn opzet en zit het in Europa al wat meer in een zetel?17:17 – VoorafVooraf, 17 uur 17 Opstelling Villarreal CF. Gerónimo Rulli, Juan Foyth, Raúl Albiol, Pau Torres, Pervis Estupiñán, Manu Trigueros, Étienne Capoue, Daniel Parejo, Moi Gómez, Yéremi Pino, Arnaut Danjuma GroeneveldOpstelling Villarreal CFGerónimo Rulli, Juan Foyth, Raúl Albiol, Pau Torres, Pervis Estupiñán, Manu Trigueros, Étienne Capoue, Daniel Parejo, Moi Gómez, Yéremi Pino, Arnaut Danjuma Groeneveld Opstelling Manchester United. David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Jadon Sancho, Scott McTominay, Donny van de Beek, Fred, Anthony Martial, Cristiano RonaldoOpstelling Manchester UnitedDavid De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Jadon Sancho, Scott McTominay, Donny van de Beek, Fred, Anthony Martial, Cristiano Ronaldo – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement