Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Morikawa slaat dubbelslag in Dubai, Pieters is 15e, Detry 21e

Morikawa slaat dubbelslag in Dubai, Pieters is 15e, Detry 21e

14:3314 uur 33. Pieters wordt 15e in Dubai, Detry eindigt 21e, Morikawa wint. Op de slotdag van het DP World Tour Championship (European Tour/9 miljoen dollar), dat plaatsvond op de Earth-golfbaan in Dubai, hebben Thomas Pieters en Thomas Detry nog 2 plaatsen winst gemaakt. Pieters, 2 weken geleden winnaar van de Portugal Masters, liep een ultieme ronde van 3 onder par en dit na 2 bogeys en 5 birdies, waarvan 4 op de laatste 5 holes. Met zijn totaalscore van 278 slagen klom de 29-jarige Belg van 17 naar 15. Detry, die voor de aanvang van de laatste ronde op een gedeelde 23e plaats stond, putte net als Pieters 5 birdies weg en moest ook 2 bogeys op zijn scorekaart schrijven. Onze 28-jarige landgenoot totaliseerde 280 slagen, wat resulteerde in een 21e plaats. De overwinning ging naar de Amerikaan Collin Morikawa. De 24-jarige nummer 2 op de wereldgolfranglijst liep een 4e en laatste ronde van 66 slagen, waarmee hij uitkwam op een totaal van 271 slagen, 17 onder par. In de eindstand telde de tweevoudige majorwinnaar 3 slagen voorsprong op de Engelsman Matthew Fitzpatrick en de Zweed Alexander Björk. Morikawa is meteen de eindwinnaar van het European tourseizoen 2021 (Race to Dubai). Hij is de eerste Amerikaan die daarin slaagt. Detry en Pieters sluiten het seizoen af op een respectievelijke 25e en 26e plaats. .Pieters wordt 15e in Dubai, Detry eindigt 21e, Morikawa wintOp de slotdag van het DP World Tour Championship (European Tour/9 miljoen dollar), dat plaatsvond op de Earth-golfbaan in Dubai, hebben Thomas Pieters en Thomas Detry nog 2 plaatsen winst gemaakt.Pieters, 2 weken geleden winnaar van de Portugal Masters, liep een ultieme ronde van 3 onder par en dit na 2 bogeys en 5 birdies, waarvan 4 op de laatste 5 holes. Met zijn totaalscore van 278 slagen klom de 29-jarige Belg van 17 naar 15.Detry, die voor de aanvang van de laatste ronde op een gedeelde 23e plaats stond, putte net als Pieters 5 birdies weg en moest ook 2 bogeys op zijn scorekaart schrijven. Onze 28-jarige landgenoot totaliseerde 280 slagen, wat resulteerde in een 21e plaats.De overwinning ging naar de Amerikaan Collin Morikawa. De 24-jarige nummer 2 op de wereldgolfranglijst liep een 4e en laatste ronde van 66 slagen, waarmee hij uitkwam op een totaal van 271 slagen, 17 onder par.In de eindstand telde de tweevoudige majorwinnaar 3 slagen voorsprong op de Engelsman Matthew Fitzpatrick en de Zweed Alexander Björk.Morikawa is meteen de eindwinnaar van het European tourseizoen 2021 (Race to Dubai). Hij is de eerste Amerikaan die daarin slaagt. Detry en Pieters sluiten het seizoen af op een respectievelijke 25e en 26e plaats. 14:3214 uur 32. 14:3014 uur 30. 14:2814 uur 28.21-11-2021 21-11-2021. 17:5317 uur 53. Zowel Thomas Pieters als Thomas Detry hebben geen progressie kunnen maken in de derde ronde in Dubai. Pieters liep nochtans een foutloze ronde van 70 slagen, maar twee birdies volstonden niet om zijn opmars van gisteren voort te zetten.  Pieters moest vier plaatsen prijsgeven en sloot dag drie af op een gedeelde zeventiende plaats. Detry lukte tijdens zijn derde ronde vier birdies maar moest ook vier bogeys op zijn kaart schrijven. Hij zakte van de dertiende naar de 23e stek.  De Noord-Ier Rory McIlroy heeft ondertussen opnieuw de leiding gegrepen. De tweevoudige winnaar leverde een scorekaart af van 67 slagen. Hij telt een slag voorsprong op de Engelsman Sam Horsfield. Op twee slagen van de leider volgen de Schot Robert MacIntyre en de Zweed Alexander Björk. .Zowel Thomas Pieters als Thomas Detry hebben geen progressie kunnen maken in de derde ronde in Dubai. Pieters liep nochtans een foutloze ronde van 70 slagen, maar twee birdies volstonden niet om zijn opmars van gisteren voort te zetten. Pieters moest vier plaatsen prijsgeven en sloot dag drie af op een gedeelde zeventiende plaats. Detry lukte tijdens zijn derde ronde vier birdies maar moest ook vier bogeys op zijn kaart schrijven. Hij zakte van de dertiende naar de 23e stek. De Noord-Ier Rory McIlroy heeft ondertussen opnieuw de leiding gegrepen. De tweevoudige winnaar leverde een scorekaart af van 67 slagen. Hij telt een slag voorsprong op de Engelsman Sam Horsfield. Op twee slagen van de leider volgen de Schot Robert MacIntyre en de Zweed Alexander Björk. 17:50Rory McIlroy had wat geluk (en ongeluk) op hole 17:. 17 uur 50.Rory McIlroy had wat geluk (en ongeluk) op hole 17:20-11-2021 20-11-2021. 17:0417 uur 04. 16:3016 uur 30. Pieters en Detry zij aan zij op 13e plaats. Met een tweede ronde van respectievelijk 66 en 70 slagen hebben Thomas Pieters en Thomas Detry dag twee afgesloten op een gedeelde 13e plaats. Pieters, die gisteren zijn start miste, begon uitstekend vandaag. Zo putte hij 5 birdies weg op zijn eerste zes holes. Op de resterende twaalf holes lukte hij nog een birdie op de 15e hole. .Pieters en Detry zij aan zij op 13e plaatsMet een tweede ronde van respectievelijk 66 en 70 slagen hebben Thomas Pieters en Thomas Detry dag twee afgesloten op een gedeelde 13e plaats.Pieters, die gisteren zijn start miste, begon uitstekend vandaag. Zo putte hij 5 birdies weg op zijn eerste zes holes. Op de resterende twaalf holes lukte hij nog een birdie op de 15e hole. 16:2916 uur 29.19-11-2021 19-11-2021. 16:1916 uur 19. Laatste hole verpest het voor Detry. Thomas Detry is goed aan de seizoensafsluiter in Dubai begonnen. Hij leek op weg naar de 2e plaats na dag 1, maar een dubbele bogey op de laatste hole deden hem nog terugvallen naar de 15e plaats, op 4 slagen van leider Rory McIlroy. Thomas Pieters zal vanaf morgen uit een ander vaatje moeten tappen als hij nog wil meedoen om de ereplaatsen. Met onder meer 5 bogeys eindigde hij zijn rondje boven par, op de 40e plaats op 53 deelnemers. .Laatste hole verpest het voor DetryThomas Detry is goed aan de seizoensafsluiter in Dubai begonnen. Hij leek op weg naar de 2e plaats na dag 1, maar een dubbele bogey op de laatste hole deden hem nog terugvallen naar de 15e plaats, op 4 slagen van leider Rory McIlroy.Thomas Pieters zal vanaf morgen uit een ander vaatje moeten tappen als hij nog wil meedoen om de ereplaatsen. Met onder meer 5 bogeys eindigde hij zijn rondje boven par, op de 40e plaats op 53 deelnemers. 16:1816 uur 18.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement