Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

KV Mechelen vraagt aan fans om mondmasker al op te zetten tegen Club Brugge

KV Mechelen vraagt aan fans om mondmasker al op te zetten tegen Club Brugge

vr 19 november 2021 11:08 KV Mechelen Club Brugge 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1519-11-2021 20:45 Na de interlands is het weer tijd voor de Jupiler Pro League. KV Mechelen ontvangt vanavond kampioen Club Brugge in een duel tussen de vierde en de derde in de stand. Mis hier niets van de wedstrijd, de aftrap is om 20.45 u. Fase per fase 11:06vooraf, 11 uur 06. KVM roept op: “Zet je mondmasker op”. De mondmaskerplicht in de stadions gaat pas vanaf zaterdag in, maar KV Mechelen roept zijn supporters op om het ook vanavond al te doen. “Het is de ambitie van de club om ieders gezondheid zo goed als mogelijk te waarborgen”, klinkt het.  “Daarom vragen we, wetende dat de regels pas zaterdag van tel zijn, om ook tegen Club Brugge al rekening te houden met de opgelegde maatregelen vanuit de overheid. Dat wil zeggen dat je je mondmasker zo veel mogelijk opzet in het stadion.” .KVM roept op: “Zet je mondmasker op”De mondmaskerplicht in de stadions gaat pas vanaf zaterdag in, maar KV Mechelen roept zijn supporters op om het ook vanavond al te doen. “Het is de ambitie van de club om ieders gezondheid zo goed als mogelijk te waarborgen”, klinkt het. “Daarom vragen we, wetende dat de regels pas zaterdag van tel zijn, om ook tegen Club Brugge al rekening te houden met de opgelegde maatregelen vanuit de overheid. Dat wil zeggen dat je je mondmasker zo veel mogelijk opzet in het stadion.” 11:06vooraf, 11 uur 06. 08:48vooraf, 08 uur 48.Jupiler Pro League Piet den Boer over KV Mechelen-Club Brugge: “KVM heeft geen grote uitblinker” 08:47vooraf, 08 uur 47.Jupiler Pro League “De Ketelaere en Vanaken zijn nu nog niet fit, maar vrijdagavond moet lukken” 08:46vooraf, 08 uur 46. 08:46Ex-Bruggelingen Storm en Vanlerberghe zitten in de KVM-selectie. vooraf, 08 uur 46.Ex-Bruggelingen Storm en Vanlerberghe zitten in de KVM-selectie 08:40vooraf, 08 uur 40. KV Mechelen en Club Brugge trappen vanavond de 15e speeldag van de Jupiler Pro League op gang. Het wordt een interessant duel tussen de derde en de vierde in de stand. Aftrap om 20.45 u. .KV Mechelen en Club Brugge trappen vanavond de 15e speeldag van de Jupiler Pro League op gang. Het wordt een interessant duel tussen de derde en de vierde in de stand. Aftrap om 20.45 u.08:40 – VoorafVooraf, 08 uur 40  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement