Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Italiaans drama: Europees kampioen speelt rechtstreeks WK-ticket kwijt

Italiaans drama: Europees kampioen speelt rechtstreeks WK-ticket kwijt

Italië vergat het vorige week af te maken. Tegen rechtstreekse concurrent Zwitserland, kreeg Jorginho in de laatste minuut nochtans een penalty. Maar de EK-revelatie liet dé kans op de 2-1 vanaf de stip liggen. Beide ploegen bleven zo op 15 punten steken. De Italianen mochten wel met een beter doelpuntensaldo (+2) de slotspeeldag aanvatten.    Vanavond lag de rechtstreekse kwalificatie óf de play-offs dus nog in de schaal.      Vol goede moed kwamen de Azzurri het veld op tegen Noord-Ierland. Maar na 75 minuten spelen en enkele hete standjes voor beide goals, bleef de teller genadeloos op 0-0 staan.    Tot overmaat van ramp werd het opeens ook heel stil in het uitvak. De meegereisde Italianen sloegen lijkbleek uit bij het zien van de pushberichten van La Gazzetta dello Sport.     1-0, 2-0, 3-0: Zwitserland schoot zich virtueel voorbij de Italianen.   Met nog vijf minuten op de klok knikte Mancini profetisch van links naar rechts. De machine van Mancini sputterde ook in het slotoffensief. Er rolde geen doelpunt meer van de band. Europees kampioen Italië wordt zo zonder genade naar de play-off-fase van het WK gestuurd. Fase per fase 90+5'Gele kaart voor Gianluigi Donnarumma van Italië tijdens tweede helft, minuut 95Gianluigi DonnarummaItalië 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 84'Gele kaart voor Bailey Peacock-Farrell van Noord-Ierland tijdens tweede helft, minuut 84Bailey Peacock-FarrellNoord-Ierland 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Italië, Gianluca Scamacca erin, Emerson Palmieri eruitwisselEmerson PalmieriGianluca ScamaccaItalië 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Noord-Ierland, Conor Washington erin, Gavin Whyte eruitwisselGavin WhyteConor WashingtonNoord-Ierland 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Noord-Ierland, Corry Evans erin, George Saville eruitwisselGeorge SavilleCorry EvansNoord-Ierland 69'tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Italië, Federico Bernardeschi erin, Lorenzo Insigne eruitwisselLorenzo InsigneFederico BernardeschiItalië 69'tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Italië, Manuel Locatelli erin, Jorginho eruitwisselJorginhoManuel LocatelliItalië 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Italië, Andrea Belotti erin, Nicolò Barella eruitwisselNicolò BarellaAndrea BelottiItalië 58'Gele kaart voor Josh Magennis van Noord-Ierland tijdens tweede helft, minuut 58Josh MagennisNoord-Ierland 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:32rust, 21 uur 32. Vervanging bij Italië, Bryan Cristante erin, Sandro Tonali eruitwisselSandro TonaliBryan CristanteItalië 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 10'Gele kaart voor Sandro Tonali van Italië tijdens eerste helft, minuut 10Sandro TonaliItalië 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Noord-Ierland. Bailey Peacock-Farrell, Craig Cathcart, Tom Flanagan, Jonny Evans, Jamal Lewis, Alistair McCann, Steven Davis, George Saville, Stuart Dallas, Josh Magennis, Gavin WhyteOpstelling Noord-IerlandBailey Peacock-Farrell, Craig Cathcart, Tom Flanagan, Jonny Evans, Jamal Lewis, Alistair McCann, Steven Davis, George Saville, Stuart Dallas, Josh Magennis, Gavin Whyte Opstelling Italië. Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Francesco Acerbi, Emerson Palmieri, Sandro Tonali, Jorginho, Nicolò Barella, Domenico Berardi, Lorenzo Insigne, Federico ChiesaOpstelling ItaliëGianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Francesco Acerbi, Emerson Palmieri, Sandro Tonali, Jorginho, Nicolò Barella, Domenico Berardi, Lorenzo Insigne, Federico Chiesa – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement