Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ook Spanje gaat naar het WK, Zweden speelt de play-offs

Ook Spanje gaat naar het WK, Zweden speelt de play-offs

zo 14 november 2021 22:38 Spanje Zweden einde1090+4' – Geel – Zlatan Ibrahimovic90+2' – Geel – Brais Méndez90' – Verv. Dani Olmo door Rodri90' – Verv. Pablo Gavi door Brais Méndez87' – Doelpunt – Álvaro Morata (1 – 0)86' – Verv. Emil Krafth door Martin Olsson78' – Geel – Emil Krafth74' – Verv. Alexander Isak door Zlatan Ibrahimovic74' – Verv. Carlos Soler door Mikel Merino64' – Verv. Emil Forsberg door Mattias Svanberg64' – Verv. Dejan Kulusevski door Robin Quaison60' – Verv. Raúl de Tomás door Rodrigo60' – Verv. Pablo Sarabia door Álvaro MorataWK-kwalificatie UEFASpeeldag 1014-11-2021 20:4687'Álvaro Morata1 – 0 Spanje mag zich opmaken voor de WK-eindronde over een jaar in Qatar. Een matige prestatie tegen het Zweden van Zlatan Ibrahimovic volstond voor winst in groep B. Morata maakte in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd. De interland in Sevilla was niet meteen eentje om van te smullen. Spannend was het wel. Zweden moest winnen, Spanje had genoeg aan een gelijkspel.   Maar het werd meer voor de thuisploeg. Drie minuten voor tijd scoorde invaller Morata. Na een knal van Olmo op het doelhout werkte de spits van Juventus de bal voorbij Olsen.   Het doelpunt viel zo’n tien minuten na de invalbeurt van Zlatan Ibrahimovic. De 40-jarige Zweed kon zijn team niet over de streep trekken.   Lukt het hem wel in de play-offs? Die staan eind maart op het programma. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Zlatan Ibrahimovic van Zweden tijdens tweede helft, minuut 94Zlatan IbrahimovicZweden 90+2'Gele kaart voor Brais Méndez van Spanje tijdens tweede helft, minuut 92Brais MéndezSpanje 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Spanje, Rodri erin, Dani Olmo eruitwisselDani Olmo RodriSpanje 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Spanje, Brais Méndez erin, Pablo Gavi eruitwisselPablo GaviBrais MéndezSpanje 87'Álvaro Morata (Spanje) scoort. Het staat 1 – 0. tweede helft, minuut 87.Doelpunt voor Spanje Álvaro Morata (Spanje) scoort. Het staat 1 – 0. 87'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 87 door Álvaro Morata van Spanje. 1, 0.goalSpanje Zweden einde10Álvaro MorataSpanje 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Zweden, Martin Olsson erin, Emil Krafth eruitwisselEmil KrafthMartin OlssonZweden 78'Gele kaart voor Emil Krafth van Zweden tijdens tweede helft, minuut 78Emil KrafthZweden 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Zweden, Zlatan Ibrahimovic erin, Alexander Isak eruitwisselAlexander IsakZlatan IbrahimovicZweden 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Spanje, Mikel Merino erin, Carlos Soler eruitwisselCarlos SolerMikel MerinoSpanje 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Zweden, Mattias Svanberg erin, Emil Forsberg eruitwisselEmil ForsbergMattias SvanbergZweden 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Zweden, Robin Quaison erin, Dejan Kulusevski eruitwisselDejan KulusevskiRobin QuaisonZweden 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Spanje, Rodrigo erin, Raúl de Tomás eruitwisselRaúl de Tomás RodrigoSpanje 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Spanje, Álvaro Morata erin, Pablo Sarabia eruitwisselPablo SarabiaÁlvaro MorataSpanje 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Spanje. Unai Simón, César Azpilicueta, Aymeric Laporte, Pau Torres, Jordi Alba, Pablo Gavi, Sergio Busquets, Carlos Soler, Pablo Sarabia, Raúl de Tomás,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement