Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Noren ontroostbaar na duur puntenverlies tegen voetbaldwerg

Noren ontroostbaar na duur puntenverlies tegen voetbaldwerg

Noorwegen mist Haaland. Zonder hun doelpuntenmachine in de spits, slaagde het  er vanavond niet in om te scoren en te winnen tegen Letland.    In de tweede helft voltrok er zich nochtans een heus slotoffensief. Het regende Noorse kansen, maar het was een Belg die de Noren een koude douche moest bezorgen. Onze Belgische scheidsrechter Lawrence Visser moest het enige doelpunt van de wedstrijd affluiten voor buitenspel.    De deceptie bij Thorstvedt en co was groot. Maar de ene zijn dood is de andere zijn brood …   In Nederland sprongen ze massaal recht na het laatste fluitsignaal. Door het gelijkspel van hun rechtstreekse concurrent lag de weg naar een rechtstreeks ticket voor het WK 2022 open.   Wie had durven denken dat Montenegro het feestje nog zou verknallen? Fase per fase 90+9' tweede helfttweede helft, minuut 99 match afgelopen 90+5'Gele kaart voor Ola Solbakken van Noorwegen tijdens tweede helft, minuut 95Ola SolbakkenNoorwegen 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Letland, Raimonds Krollis erin, Vladislavs Gutkovskis eruitwisselVladislavs GutkovskisRaimonds KrollisLetland 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Letland, Krišs Karklinš erin, Martinš Kigurs eruitwisselMartinš KigursKrišs KarklinšLetland 89'Gele kaart voor Vladimirs Kamešs van Letland tijdens tweede helft, minuut 89Vladimirs KamešsLetland 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Noorwegen, Ola Solbakken erin, Kristian Thorstvedt eruitwisselKristian ThorstvedtOla SolbakkenNoorwegen 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Letland, Igors Tarasovs erin, Roberts Uldrikis eruitwisselRoberts UldrikisIgors TarasovsLetland 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Letland, Vladimirs Kamešs erin, Alvis Jaunzems eruitwisselAlvis JaunzemsVladimirs KamešsLetland 54'Gele kaart voor Eduards Emsis van Letland tijdens tweede helft, minuut 54Eduards EmsisLetland 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 18:47rust, 18 uur 47. Vervanging bij Noorwegen, Joshua King erin, Morten Thorsby eruitwisselMorten ThorsbyJoshua KingNoorwegen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 23'Gele kaart voor Morten Thorsby van Noorwegen tijdens eerste helft, minuut 23Morten ThorsbyNoorwegen 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Noorwegen. Ørjan Nyland, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Marius Lode, Birger Meling, Martin Ødegaard, Morten Thorsby, Kristian Thorstvedt, Mathias Normann, Mohamed Elyounoussi, Alexander SørlothOpstelling NoorwegenØrjan Nyland, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Marius Lode, Birger Meling, Martin Ødegaard, Morten Thorsby, Kristian Thorstvedt, Mathias Normann, Mohamed Elyounoussi, Alexander Sørloth Opstelling Letland. Roberts Ozols, Roberts Savalnieks, Antonijs Cernomordijs, Kaspars Dubra, Raivis Jurkovskis, Alvis Jaunzems, Eduards Emsis, Roberts Uldrikis, Martinš Kigurs, Andrejs Ciganiks, Vladislavs GutkovskisOpstelling LetlandRoberts Ozols, Roberts Savalnieks, Antonijs Cernomordijs, Kaspars Dubra, Raivis Jurkovskis, Alvis Jaunzems, Eduards Emsis, Roberts Uldrikis, Martinš Kigurs, Andrejs Ciganiks, Vladislavs Gutkovskis – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement