Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Colsaerts heeft na superdag toch weer uitzicht op topresultaat in Dubai

Colsaerts heeft na superdag toch weer uitzicht op topresultaat in Dubai

13:2413 uur 24. Colsaerts maakt 41 plaatsen goed op “moving day”. Nicolas Colsaerts is van de 57 naar de 16e plaats opgerukt in Dubai. De omstandigheden op zaterdag waren ideaal, waardoor de scores ook erg laag lagen. Colsaerts sloeg 8 birdies, goed voor een rondje van 64 slagen. Hij volgt nu op 6 slagen van het leidersduo Joachim Hansen en Francesco Laporta. Zij eindigden hun dag op -5. Om de top 10 binnen te komen, hoeft Colsaerts op de laatste dag maar 1 slag goed te maken. .Colsaerts maakt 41 plaatsen goed op “moving day”Nicolas Colsaerts is van de 57 naar de 16e plaats opgerukt in Dubai. De omstandigheden op zaterdag waren ideaal, waardoor de scores ook erg laag lagen. Colsaerts sloeg 8 birdies, goed voor een rondje van 64 slagen.Hij volgt nu op 6 slagen van het leidersduo Joachim Hansen en Francesco Laporta. Zij eindigden hun dag op -5. Om de top 10 binnen te komen, hoeft Colsaerts op de laatste dag maar 1 slag goed te maken. 13:0213 uur 02. 13:0213 uur 02.13-11-2021 13-11-2021. 16:1416 uur 14. Detry valt terug op dag twee, Colsaerts doet beter. Thomas Detry is op de tweede dag helemaal weggezakt in Dubai. Na een ronde van 73 slagen haalde hij de cut net niet met -4. Nicolas Colsaerts deed het een pak beter. Hij rukte dankzij zes birdies en een ronde van 67 slagen op van de 68e naar 57e plaats met een score van -5. Hij haalde daarmee de cut net wél. De leidersplaats in Dubai is voorlopig voor de Fransman Antoine Rozner met een score van -15. .Detry valt terug op dag twee, Colsaerts doet beterThomas Detry is op de tweede dag helemaal weggezakt in Dubai. Na een ronde van 73 slagen haalde hij de cut net niet met -4.Nicolas Colsaerts deed het een pak beter. Hij rukte dankzij zes birdies en een ronde van 67 slagen op van de 68e naar 57e plaats met een score van -5. Hij haalde daarmee de cut net wél.De leidersplaats in Dubai is voorlopig voor de Fransman Antoine Rozner met een score van -15.12-11-2021 12-11-2021. 15:2515 uur 25. Sterk begin van Detry. Met een foutloze openingsronde van 67 slagen staat Thomas Detry donderdag elfde op het Dubai Championship. Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, putte op zijn eerste negen holes vier birdies weg waarna hij nog een birdie lukte op de vijfde hole. Met zijn score van vijf onder par telt de 28-jarige Brusselaar vier slagen meer dan de Deen Joachim B. Hansen die een foutloos parcours liep van 63 slagen, negen onder par.  De 31-jarige Hansen telt twee slagen voorsprong op de Engelsen Andy Sullivan en Paul Waring, de Fransman Antoine Rozner en de Zuid-Afrikaan Dean Burmester, die eerder dit seizoen de Tenerife Open won en zich zondag nog de beste toonde op het Zuid-Afrikaanse PGA Championship. Nicolas Colsaerts had voor zijn eerste ronde 70 slagen nodig, twee onder par en dit na vier birdies maar ook twee bogeys. De Brusselaar sloot dag één af op een gedeelde 61e stek. .Sterk begin van DetryMet een foutloze openingsronde van 67 slagen staat Thomas Detry donderdag elfde op het Dubai Championship.Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, putte op zijn eerste negen holes vier birdies weg waarna hij nog een birdie lukte op de vijfde hole. Met zijn score van vijf onder par telt de 28-jarige Brusselaar vier slagen meer dan de Deen Joachim B. Hansen die een foutloos parcours liep van 63 slagen, negen onder par. De 31-jarige Hansen telt twee slagen voorsprong op de Engelsen Andy Sullivan en Paul Waring, de Fransman Antoine Rozner en de Zuid-Afrikaan Dean Burmester, die eerder dit seizoen de Tenerife Open won en zich zondag nog de beste toonde op het Zuid-Afrikaanse PGA Championship.Nicolas Colsaerts had voor zijn eerste ronde 70 slagen nodig, twee onder par en dit na vier birdies maar ook twee bogeys. De Brusselaar sloot dag één af op een gedeelde 61e stek. 15:2515 uur 25.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement