Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

BEKIJK: Jorginho faalt opnieuw vanaf de stip, Italië nog niet naar WK

De wedstrijd kon voor de Zwitsers niet beter beginnen. Na iets meer dan tien minuten spelen opende Widmer de score met een bom van net buiten de zestien na een fraaie counter.   Zwitserland kreeg de kansen om de voorsprong te verdubbelen, maar Donnarumma hield de Italianen recht.    Tien minuten voor de rust profiteerde Di Lorenzo van een misser van Sommer om de 1-1 tegen de touwen te werken.   Na de rust werd niet meer gescoord in het Stadio Olimpico. In de toegevoegde tijd kreeg Jorginho nog een uitstekende kans om dat wel te doen, maar hij miste opnieuw vanaf de stip. Ook in de heenwedstrijd faalde hij vanaf elf meter.   Met 15 punten delen Italië en Zwitserland de leidersplaats in groep C. Op basis van het doelpuntensaldo is Italië groepsleider. Maandag trekt Italië naar Noord-Ierland, Zwitserland neemt het op tegen Bulgarije. De streep van Widmer: De misser van Jorginho: Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+1'Gemiste strafschop tijdens tweede helft, minuut 91 door Jorginho van Italië.penalty gemistItalië Zwitserland einde11 JorginhoItalië 90'Gele kaart voor Ulisses Garcia van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 90Ulisses GarciaZwitserland 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Zwitserland, Andi Zeqiri erin, Ruben Vargas eruitwisselRuben VargasAndi ZeqiriZwitserland 82'Gele kaart voor Manuel Akanji van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 82Manuel AkanjiZwitserland 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Italië, Davide Calabria erin, Emerson Palmieri eruitwisselEmerson PalmieriDavide CalabriaItalië 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Italië, Giacomo Raspadori erin, Lorenzo Insigne eruitwisselLorenzo InsigneGiacomo RaspadoriItalië 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Zwitserland, Fabian Frei erin, Noah Okafor eruitwisselNoah OkaforFabian FreiZwitserland 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Zwitserland, Djibril Sow erin, Xherdan Shaqiri eruitwisselXherdan ShaqiriDjibril SowZwitserland 78'Gele kaart voor Fabian Schär van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 78Fabian SchärZwitserland 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Italië, Bryan Cristante erin, Nicolò Barella eruitwisselNicolò BarellaBryan CristanteItalië 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Zwitserland, Kastriot Imeri erin, Renato Steffen eruitwisselRenato SteffenKastriot ImeriZwitserland 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Zwitserland, Ulisses Garcia erin, Ricardo Rodríguez eruitwisselRicardo RodríguezUlisses GarciaZwitserland 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Italië, Domenico Berardi erin, Andrea Belotti eruitwisselAndrea BelottiDomenico BerardiItalië 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Italië, Sandro Tonali erin, Manuel Locatelli eruitwisselManuel LocatelliSandro TonaliItalië 47'Gele kaart voor Lorenzo Insigne van Italië tijdens tweede helft, minuut 47Lorenzo InsigneItalië 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+3' eerste helfteerste helft, minuut 48 match afgelopen 44'Gele kaart voor Federico Chiesa van Italië tijdens eerste helft, minuut 44Federico ChiesaItalië 37'Giovanni Di Lorenzo kan scoren voor Italië. De assist komt op naam van Lorenzo Insigne. eerste helft, minuut 37.Doelpunt voor Italië Giovanni Di Lorenzo kan scoren voor Italië. De assist komt op naam van Lorenzo Insigne.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement