Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Spanje profiteert optimaal van Zweeds puntenverlies in WK-voorronde

do 11 november 2021 23:00 Griekenland Spanje einde0134' – Geel – Manolis Siopis27' – Doelpunt strafschop – Pablo Sarabia (0 – 1)90+4' – Geel – Giorgos Tzavellas90' – Verv. Iñigo Martínez door César Azpilicueta80' – Geel – Dani Carvajal79' – Verv. Andreas Bouchalakis door Dimitrios Pelkas68' – Verv. Dimitrios Giannoulis door Dimitrios Limnios66' – Verv. Álvaro Morata door Pablo Fornals66' – Verv. Pablo Gavi door Sergio Busquets60' – Geel – Dimitrios Goutas58' – Verv. Pablo Sarabia door Dani Olmo58' – Verv. Raúl de Tomás door Rodrigo56' – Geel – Kostas Tsimikas49' – Geel – Pablo SarabiaWK-kwalificatie UEFASpeeldag 911-11-2021 20:4527'Pablo Sarabia0 – 1 Spanje heeft zich naar de leidersplaats geknokt in Groep B van de WK-voorronde. Het maakte in Griekenland optimaal gebruik van de nederlaag van concurrent Zweden in Georgië. Zondag mag La Roja het in een onderling duel met Zweden uitvechten voor de rechtstreekse kwalificatie. Sinds Spanje begin september verloor van Zweden, hinkte het achterop in Groep B. Met nog twee speeldagen voor de boeg en twee punten achterstand in de Europese WK-voorronde begon de tijd te dringen voor La Roja.   Maar leider Zweden schoot zichzelf eerder op de avond in de voet, door tegen een pijnlijke nederlaag in Georgië aan te lopen. Bij winst in Griekenland kon Spanje het stokje van de leider overnemen.   De bezoekers begonnen ook goed. Vlak voor het halfuur kreeg Spanje een strafschop, een kans die Sarabia niet liet liggen. De jongens van coach Luis Enrique, die Espanyol-aanvaller De Tomas zijn debuut liet maken, hadden het overwicht, maar het ontbrak hem vaak aan de laatste pass.   Griekenland moest winnen, wou het nog enigszins kans maken op kwalificatie voor het WK. De Grieken begrepen dat en gingen na de pauze nog op zoek naar punten. Tien minuten voor tijd kreeg het via Tzavellas nog een grote kans, maar zijn kopbal miste het doel.   De score bleef op het bord, waardoor Spanje over Zweden naar de leidersplaats wipt in Groep B, Griekenland is uitgeschakeld. Zondag mag La Roja in een finaleduel onderling met de Zweden uitvechten wie zijn tickets naar Qatar mag boeken. Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Giorgos Tzavellas van Griekenland tijdens tweede helft, minuut 94Giorgos TzavellasGriekenland 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Spanje, César Azpilicueta erin, Iñigo Martínez eruitwisselIñigo MartínezCésar AzpilicuetaSpanje 80'Gele kaart voor Dani Carvajal van Spanje tijdens tweede helft, minuut 80Dani CarvajalSpanje 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Griekenland, Dimitrios Pelkas erin, Andreas Bouchalakis eruitwisselAndreas BouchalakisDimitrios PelkasGriekenland 68'tweede helft, minuut 68. Vervanging bij Griekenland, Dimitrios Limnios erin, Dimitrios Giannoulis eruitwisselDimitrios GiannoulisDimitrios LimniosGriekenland 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Spanje, Pablo Fornals erin, Álvaro Morata eruitwisselÁlvaro MorataPablo FornalsSpanje 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Spanje, Sergio Busquets erin, Pablo Gavi eruitwisselPablo GaviSergio BusquetsSpanje 60'Gele kaart voor Dimitrios Goutas van Griekenland tijdens tweede helft, minuut 60Dimitrios GoutasGriekenland 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Spanje, Dani Olmo erin, Pablo Sarabia eruitwisselPablo SarabiaDani OlmoSpanje 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Spanje, Rodrigo erin, Raúl de Tomás eruitwisselRaúl de Tomás RodrigoSpanje 56'Gele kaart voor Kostas Tsimikas van Griekenland tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement